• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Aralıktan temmuza kadar saç uzatmak isteyenler :)

Spesifikinsan

Almina ve Çınar ilkokula başladı! :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
14.774
678
213
Merhabalar,
Daha önce temmuza dek saç uzatmayak isteyenler arasındaydım...Sonra o topiğe girilmez oldu...Ben de azalttım saç bakımını....
Tekrar başlamak istiyorum...
Az evvel çektim ,saçlarım bu halde....Arkadan çekemedim,yandan çektim..Çünkü evde kimse yok şu an....
Ben gelişmeleri burada paylaşıcam....
Katılmak isteyenleri beklerim....:34:

$IMG000067.jpg

ah canım ben bu konudan çok dertliyim benim saçım çok zor uzar bende varım

Hoşgeldin...:16:Katılmana sevinirim...Foto koyarsak daha iyi olur...Nasılsa yüzüm çok seçilmediği için koydum...Arkadan çekim daha iyi tabi takip etmek açısından..

Herkes istediği bakım kürünü yapmakta serbest...

Ama tüyolara açığız...:34:

ben saçıma hiç bakım yapmadım tüyolarımda yok resimleri sonra kızım gelince hallederiz ben beceremiyorum

Tamam canım...Yani saç uzatmakla ilgili işe yarayan bakımlar olursa paylaşalım anlamında...

Benim şu an yaptığım tek bakım banyodan sonra keratin serum kullanmak...........

merhaba. bende o topikte yer aldım :) aynı şekilde girilmez oldu bende ipin ucunu kacırdım ve düzensiz yapmaya basladım sonrada bıraktım. tekrar baslayayım dedim. hep erteledim. ama konuyu görünce bi şevk geldi. tekrar başlayacağım :) fotoğrafı yarın yükleyebilirim anca. hadi bakalım hepimize hayırlı uğurlu olsun :) bu arada haftada 1 sinameki yapacagım 1de sac boyları ve ucları için yağ karışımından bakım yapacagım :)

saçları cok zor uzayan bırı olarak yenı ögrendıgım bırkac tüyo var sızle paylasmak ıstıyorum :)bütüüünn şampuanları denedım market ürünlerınden clear güzel ecnanede satılanlardan revıgen cok güzel suan onu kullanıyorum aktarda satılanlara gelınce mecitefendı fena değil uzatma konusunda sunu söyleyebılırım eczaneden satılan ampuller varya bepantene,bemiks,evigen ve badem yağı cok faydasını gördum sampuana katıyorum ama fazla katarsanız sacı dökebılır ben ayrıca sac serumumun ıcınede kattım artık saçlarım kırılmıyor :)

Back