• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıkta hamiş olmayı bekleyenlerrr burayaaaa:))

Umudum aralıkta ama bu ay ovulsyon testi yaparak ilerliyorum ınşallah yumurtlama gununu kaçırmayacagım herkese allah nasip etsin

bende bu ay ovu testi almayı düşünüyorum hangisini önerirsin bide ovu testinde yumurtlama zamanı belli oldugunda hemenmi ilişkiye girmek gerek yani nasıl tam yumurtladıgın anı anlıyorsun birazcık ovu testği hakkında bişiler söylermisin?

kızlar çok acil bir şey soracağımm. ben adetimi normalde 29 olCktım. 27 sinde adet oldum. neyse ilk gün gayet iyi geldi. sonra azaldı ve 3. günde bir iki damla ama kahverengi geldi. normalde daha çok gelirdi.bu arada hafif hafif mide bulantılarım var sabah kalktığımda 2 gündür göğüs uçlarım sızlıyor gibi ve sanki rengi değişti. acaba hamile olabilir miyim. bi de uykum var ve normalde hafta sonu bile 8 de kalkardım şimdi 11 buçukları buluyor ve bugün zorlayarak uyandım yatsam yatardım:)))))))))) kızlar var mı böyle adet gibi olup ta hamile kALANNNNNNN LÜTFENN YARDIMMMM:24:

Merhabalar arkadaslar.
Bir tane dunyama gunes gibi 3 yildir yilmadan hergun dogan Alyadua adinda bir kiz annesiyim. Kizimin varligi bana yeter de artar derken..2gun once, yani 12 Aralik sabah 12'de ablamin gogus kanseri oldugunu haberini aldikdan sonra dunyamin birden yikildigini sandim, aglamakdan helak olan gozlerim dur dercesine ama yuregim..dinlemedi hic bir Allahin bana emanet diye verdigi su vucudumun ve maneviyatimin hicbir parcasini....
Isyan etmedim hasa, ama oyle yandimki..hayat durdu sandim.. Ben Almanya'da yasiyorum, ailem ise asik oldugum sehir de Istanbul'umdalar.... ... Yinede hamd olsun verene, elbet vardir sinavi..kefareti insaAllah..

Gecen ay yani Kasim'in 15.de regl olmusdum. Normalde 21-25 gun araliginda gelirdi reglim.. Aralik 12 olmus ve halen gelmemisdi , goguslerimde ki asiri hassasiyet kuskuyla kaplattirdi her bi yanimi ki Alyadua' da da boyle anlamisdim hamileligimi.
Aksam 5 olmus ama halen gozyasim durmuyor, bir yandan da kendimi toparlamaya calisiyorum.. SuphanAllah icimde suphe git test al diyor,eczaneden dijital olan testlerden aldim. Bir yandan da bir kucuk ablamla telefondayim.. Testi yaparken rahatim ama aklimin ucunda yok.. Testi yaptim on saniye sonra HAMILESINIZ...... Amaaaaan Alllaaaahhhimmmmmmmmm :eek:
Ardin 1dakika gecdi gecmedi bu sefer 2-3 haftalik hamilesiniz yazisiyla kendimden geeectiiimmmmm :)
Birden gulmeye basladim ama ardindan mutlulukdan bagira bagira telefinda diger ablamla agliyor bir yerden sukurler ediyorum...
Yerlerde aglaya aglaya az once kivranan benim gozumun onunde simdi ikinci gunesin isik sacmalarini gorebiliyordum...
Hesaplamlarimla cikan sonuc 4 haftalik olarak ama bakalim doktor randevumuzda tam dogrusunu ogrenecegim canlarimla.

Allahima sukurler olsun milyonlarca kez, Rabbim kimin kalbinde ne varsa nasip eylesin insaAllah.
Dert veren Allah, dermanini da verdi hamd olsun..

gözün aydın tatlım darısı başıma bende 4 yıllık evliyim ve hç bebişim yok daha adet günlerimiz seninle aynıymış ama ben hüsranlardayım bende 15 kasımdan sonra dört gözle bekledim hamileliği ama 12 aralıkta hayallerim suya düştü çünkü adet olmuştum bu ay iyi çalıştım :)) bakalım 8 ocakta adet olmazsam bende müjdeyi vermek isterim

kızlar çok acil bir şey soracağımm. ben adetimi normalde 29 olCktım. 27 sinde adet oldum. neyse ilk gün gayet iyi geldi. sonra azaldı ve 3. günde bir iki damla ama kahverengi geldi. normalde daha çok gelirdi.bu arada hafif hafif mide bulantılarım var sabah kalktığımda 2 gündür göğüs uçlarım sızlıyor gibi ve sanki rengi değişti. acaba hamile olabilir miyim. bi de uykum var ve normalde hafta sonu bile 8 de kalkardım şimdi 11 buçukları buluyor ve bugün zorlayarak uyandım yatsam yatardım:)))))))))) kızlar var mı böyle adet gibi olup ta hamile kALANNNNNNN LÜTFENN YARDIMMMM:24:

aynısı kasım ayında banada oldu sadece gögüslerimde hassasiyet yoktu sonuç olumsuz ama bu şekilde hamile kalanlarda duydum inşallah senin olumlu olur sonucun hayırlısıyla hamişsindir

Back