- Konu Sahibi Lavanta1987
-
Canım, benim 29 Aralık diye bekliyorum. En son 30 kasım da oldum çünkü. Benim daha çok var. Önümüzdeki hafta yumurtlama dönemim galiba.:44:
Hayırlı olsun canım :))) darısı bizeeeeee:))))
mayıs ayında biokimyasal düşük yaptım....hiç korunmadım bekliyorum bugun adet olmam lazım daha olmadım ama çok sık idrara çıkıyorum...hadi hayırlısı bakalım inş. hamileyimdir......
Kızlar ben de dün doktora gittim. Kadın doğumcu dedi ki; kadınların ilk 6 ayda hamile kalma şansı % 65 tir. % 35 i de 1 yıldan sonra hamile kalır dedi. Sakın kafanıza takmayın psikolojik olarak bile hamile kalmayı engelleyebilirsiniz dedi. Ayrıca sadece son adet tarihinin ilk gününü işaretle bir yere bi daha da günüm geçti mi geçmedi mi diye kendine kuruntu etme. Yumurtlama dönemini bile takip etmene gerek yok o Allah izin verdiği zaman olacaktır. Haftada 2 kere ilişki öneriyorum dedi. Ultrasona soktu beni ve alttan muayene etti yumurtalıklarım rahimim her şeyim normalmiş.Ben zaten daha bir kere denedim. Yıllarca uğraşan insanlar var. o yüzden kendimi rahat bırakacağım. Allah ne zaman kısmet ederse o zaman gelsin demekten başka diyecek bir şey yok:))) Hayırlısı hepimizeeee
Merhabalar arkadaslar.
Bir tane dunyama gunes gibi 3 yildir yilmadan hergun dogan Alyadua adinda bir kiz annesiyim. Kizimin varligi bana yeter de artar derken..2gun once, yani 12 Aralik sabah 12'de ablamin gogus kanseri oldugunu haberini aldikdan sonra dunyamin birden yikildigini sandim, aglamakdan helak olan gozlerim dur dercesine ama yuregim..dinlemedi hic bir Allahin bana emanet diye verdigi su vucudumun ve maneviyatimin hicbir parcasini....
Isyan etmedim hasa, ama oyle yandimki..hayat durdu sandim.. Ben Almanya'da yasiyorum, ailem ise asik oldugum sehir de Istanbul'umdalar.... ... Yinede hamd olsun verene, elbet vardir sinavi..kefareti insaAllah..
Gecen ay yani Kasim'in 15.de regl olmusdum. Normalde 21-25 gun araliginda gelirdi reglim.. Aralik 12 olmus ve halen gelmemisdi , goguslerimde ki asiri hassasiyet kuskuyla kaplattirdi her bi yanimi ki Alyadua' da da boyle anlamisdim hamileligimi.
Aksam 5 olmus ama halen gozyasim durmuyor, bir yandan da kendimi toparlamaya calisiyorum.. SuphanAllah icimde suphe git test al diyor,eczaneden dijital olan testlerden aldim. Bir yandan da bir kucuk ablamla telefondayim.. Testi yaparken rahatim ama aklimin ucunda yok.. Testi yaptim on saniye sonra HAMILESINIZ...... Amaaaaan Alllaaaahhhimmmmmmmmm
Ardin 1dakika gecdi gecmedi bu sefer 2-3 haftalik hamilesiniz yazisiyla kendimden geeectiiimmmmm :)
Birden gulmeye basladim ama ardindan mutlulukdan bagira bagira telefinda diger ablamla agliyor bir yerden sukurler ediyorum...
Yerlerde aglaya aglaya az once kivranan benim gozumun onunde simdi ikinci gunesin isik sacmalarini gorebiliyordum...
Hesaplamlarimla cikan sonuc 4 haftalik olarak ama bakalim doktor randevumuzda tam dogrusunu ogrenecegim canlarimla.
Allahima sukurler olsun milyonlarca kez, Rabbim kimin kalbinde ne varsa nasip eylesin insaAllah.
Dert veren Allah, dermanini da verdi hamd olsun..
cnm öncelikle Allah ablacığına acil acil şifalar versin inşallah.sonrasında ise seni çok çok tebrik ediyorum.böyle hamile haberleri aldıkça kendım hamileymişim gibi seviniyorum.senin adına çok sevindim.bu arada kendini üzmemen elinde değil ama yine de kendine çok dikkat et,üzüntünü kontrol etmeye çalış,artık bebişin seninle,kötü etkilenmesin...
ben yumurtlama testi yapıyorum.Ve dün akşam çift çizgiyi gördüm hatda ınanamadım acaba mı dedım 20 dk sonra bıdaha yapdım yıne cıft cızgı inş bu ay olur.en azından yumurtala takıbı ıçın kesınlıkle test şart ve ınternetde cokda ucuz fıyatları test yapınca kafan rahat oluyor ben en ufak kasık agrımı acaba yumurtluyormuyum dıye düşünüp dururdum ınş sonuda hayırlı olur
hamileyim... bugün test yaptım :))[/QUOT
tebrikler canım Allahım kucağına almayı da nasip etsin.darısı başımıza
Merhabalar arkadaslar.
Bir tane dunyama gunes gibi 3 yildir yilmadan hergun dogan Alyadua adinda bir kiz annesiyim. Kizimin varligi bana yeter de artar derken..2gun once, yani 12 Aralik sabah 12'de ablamin gogus kanseri oldugunu haberini aldikdan sonra dunyamin birden yikildigini sandim, aglamakdan helak olan gozlerim dur dercesine ama yuregim..dinlemedi hic bir Allahin bana emanet diye verdigi su vucudumun ve maneviyatimin hicbir parcasini....
Isyan etmedim hasa, ama oyle yandimki..hayat durdu sandim.. Ben Almanya'da yasiyorum, ailem ise asik oldugum sehir de Istanbul'umdalar.... ... Yinede hamd olsun verene, elbet vardir sinavi..kefareti insaAllah..
Gecen ay yani Kasim'in 15.de regl olmusdum. Normalde 21-25 gun araliginda gelirdi reglim.. Aralik 12 olmus ve halen gelmemisdi , goguslerimde ki asiri hassasiyet kuskuyla kaplattirdi her bi yanimi ki Alyadua' da da boyle anlamisdim hamileligimi.
Aksam 5 olmus ama halen gozyasim durmuyor, bir yandan da kendimi toparlamaya calisiyorum.. SuphanAllah icimde suphe git test al diyor,eczaneden dijital olan testlerden aldim. Bir yandan da bir kucuk ablamla telefondayim.. Testi yaparken rahatim ama aklimin ucunda yok.. Testi yaptim on saniye sonra HAMILESINIZ...... Amaaaaan Alllaaaahhhimmmmmmmmm
Ardin 1dakika gecdi gecmedi bu sefer 2-3 haftalik hamilesiniz yazisiyla kendimden geeectiiimmmmm :)
Birden gulmeye basladim ama ardindan mutlulukdan bagira bagira telefinda diger ablamla agliyor bir yerden sukurler ediyorum...
Yerlerde aglaya aglaya az once kivranan benim gozumun onunde simdi ikinci gunesin isik sacmalarini gorebiliyordum...
Hesaplamlarimla cikan sonuc 4 haftalik olarak ama bakalim doktor randevumuzda tam dogrusunu ogrenecegim canlarimla.
Allahima sukurler olsun milyonlarca kez, Rabbim kimin kalbinde ne varsa nasip eylesin insaAllah.
tebrikler canım.Rabbim ablana şifa bebeğine ömür nasip etsin.bizlere dua et
Allah razi olsun canim, Amiiiin amiiinnn Milyonlarca key Aminn!
Dedigim gibi, kimin nerde ne derdi var ise Allah'im kullarinin dermani olsun, gönlündekini nasip eylesin insaAllah.
öncelikle herkeze merhaba kızlar...lavantacım ben de 2 gün önce dr.a gittim.benım bır cocugum var .2. için ugrasıyoruz.bu ay 3.denememdi olmadı.dr. aynı sekılde bana da hiçbir sorun yok zaten bır cocugun da var.ama kesinlikle stres yapmıcaksın.bu ay olur mu acaba hamile kalırmıyım dıe şartlanmıcaksın.çünkü adet te yumurtlama olayı da beyinden salgılanan hormonlara bağlı işleyen olaylar.bu yüzden sen strese girdikçe beynin hormonları baskılar dedi.zaten sen daha ilk defa denemişsin okudugum kadarıyla....rahat ol ...ben ilk çocugumda hiç yumurtlama günü,zamanı falan bılmeden kendımı hıc sıknmadan ,acaba hamıle kalır mıyım dıye bıle dusunmedım.çocugumuz olsun istedik ve korunmayı bırakmıştım ama cocuk yapma düşüncesi bile kafama takılmıyodu hiç.olur ya nıye olmasın acelesı de yok yani diyodum.ve korunmayı bıraktıktan sonra 2.ay hamile kaldım.hatta unutmusum bıle adet olacagım günü,eşim hatırlattı da test yaptım.yani demem o ki,daha çok başındasın bir kere denemişsin ,kafana takıcak hiçbişey yok.çok rahat ol aksıne...emınım çok rahat hamile kalır,bize müjdeyi verirsin en yakın zamanda....hepimize hamilelik nasip etsin Allahım bu ay inşallah...bebişlerimiz yeni yıl hediyemiz olsun.[/
Ben de dediğin gibi kendimi gayet saldım canım zaten hatta topiğe bile sık sık bakmıyorum:)) yoksa daha çok koşullanıyorum galiba. O yüzden eğer Allah kısmet ederse 2013 ilk günlerinde belli olur bebişin olup olmayacağı. Her şeyin hayırlısı artık.:))))))
Merhabalar arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?