• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıkta hamiş olmayı bekleyenlerrr burayaaaa:))

Lavanta1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
109
8
68
Edirne
Merhaba arkadaşlar. Kasım ayında denemiş ve hamiş olamamış biri olarak perşembe günü doktora gidiyorum. Bakalım doktor ne diyecek? benim küçüklüğümden beri akıntım var. ara sıra da tedavi oldum. ama yeniden oldu:( acaba hamile kalamam da onunda etkisi var mıdırrr????İnşş aralık ayında hamiş olur ve yeni yıla üç kişi girerim:)))

İnşaaallaahhhh Allah hepimize hayırlısını versin::::))))):49:

Âmin canım bende çalışmalar için kolları sıvadık bakalım yeni yıla yeni heyecan ve meleklerimizle girme dileğiyle :)

merhaba kızlar kasımda deneyip bebişi olamayanlardanım hepimize güzel sağlıklı bebişler inşallah :16::16::16::16::16:

kızlar ben hamile miyim değil miyim bilemedim ki başlık ta açtım 4 kez test yaptım hep silik çıktı anlamadım ki bende offf:(

Umudum aralıkta ama bu ay ovulsyon testi yaparak ilerliyorum ınşallah yumurtlama gununu kaçırmayacagım herkese allah nasip etsin

silik çıkmasıda pozitif anlamına gelir kan testi yaptırmanda fayda var yinede:34:

kızlar ben hamile miyim değil miyim bilemedim ki başlık ta açtım 4 kez test yaptım hep silik çıktı anlamadım ki bende offf:(

İnşaallah hamilesindir canım ama arkadaşların dediği gibi kan testi yaptırmnanda fayda var. Benim bir arkadaşımın idrar testinde değilde kan testinde belli olmuş hem de 1.5 aylıkken mi ne:)) inşş darısı tüm isteyenlere:)

Kızlar ben de dün doktora gittim. Kadın doğumcu dedi ki; kadınların ilk 6 ayda hamile kalma şansı % 65 tir. % 35 i de 1 yıldan sonra hamile kalır dedi. Sakın kafanıza takmayın psikolojik olarak bile hamile kalmayı engelleyebilirsiniz dedi. Ayrıca sadece son adet tarihinin ilk gününü işaretle bir yere bi daha da günüm geçti mi geçmedi mi diye kendine kuruntu etme. Yumurtlama dönemini bile takip etmene gerek yok o Allah izin verdiği zaman olacaktır. Haftada 2 kere ilişki öneriyorum dedi. Ultrasona soktu beni ve alttan muayene etti yumurtalıklarım rahimim her şeyim normalmiş.Ben zaten daha bir kere denedim. Yıllarca uğraşan insanlar var. o yüzden kendimi rahat bırakacağım. Allah ne zaman kısmet ederse o zaman gelsin demekten başka diyecek bir şey yok:))) Hayırlısı hepimizeeee

Umudum aralıkta ama bu ay ovulsyon testi yaparak ilerliyorum ınşallah yumurtlama gununu kaçırmayacagım herkese allah nasip etsin

İnş. Canım benim dün gittiğim doktor yumurtlama gününü kafana takma dedi bana biliyor musun? Sanırım psikoloji çok etki ediyor. Rabbim kararlamıştır inşş. hayırlısı:)))

11 Kasım son adet 3 gündür hafif belirtiler var aldanmakta istemem ama uykuya eğilim halsizlik hafif bulantı ve göğüs hassasiyeti inş. diyorum normalde pazartesi olmam gerekir sizler ne durumdasınız belirti varmı? birde kan testi ne zaman yapayım....

arkadaşlar topik hayırlı olsun.ben de hayırlısı ile çok istiyorum bu ay hamile kalabilmeyi.Allahım hepimize bu ay hamilelik nasip etsin inşallah.

İnş. Canım benim dün gittiğim doktor yumurtlama gününü kafana takma dedi bana biliyor musun? Sanırım psikoloji çok etki ediyor. Rabbim kararlamıştır inşş. hayırlısı:)))

ben yumurtlama testi yapıyorum.Ve dün akşam çift çizgiyi gördüm hatda ınanamadım acaba mı dedım 20 dk sonra bıdaha yapdım yıne cıft cızgı inş bu ay olur.en azından yumurtala takıbı ıçın kesınlıkle test şart ve ınternetde cokda ucuz fıyatları test yapınca kafan rahat oluyor ben en ufak kasık agrımı acaba yumurtluyormuyum dıye düşünüp dururdum ınş sonuda hayırlı olur

Back