O zman senin 3 bucuk 4 haftaliktir canim test yaptin mi ??Adet olmadım 3 gün gecikti en son 30 aralıkta oldum :)
Benim dr um varsa güvenilir ev sütü onerdi iyi kaynatilmis ama oyle bir imkanim yok ben de kutu süt iciyorum .Su an bebek sizden beslenmiyor zaten .Gelecek aylara yatirim icin aliskanlik kazanmaniz iyi .Mide bulantilari baslayinca zaten kilo veriliyor genelde .Kucuk sutler nasıl cnm sıkıntı olmaz dımı gunde bır ıcıyorum cevız fındık tıyorum meyve ozellıkle bol su
Yok daha yapmadım canım ya beklemedeyim dahaO zman senin 3 bucuk 4 haftaliktir canim test yaptin mi ??
Evet haklısın cnm bıraz daha zamanınvar kesenbuyıcek kendımbuyucekBenim dr um varsa güvenilir ev sütü onerdi iyi kaynatilmis ama oyle bir imkanim yok ben de kutu süt iciyorum .Su an bebek sizden beslenmiyor zaten .Gelecek aylara yatirim icin aliskanlik kazanmaniz iyi .Mide bulantilari baslayinca zaten kilo veriliyor genelde .
Yapsana canim bende 3. Gun ogrendim net belliydi fotosuda var burada :) seninde cikar eger varsa zatenYok daha yapmadım canım ya beklemedeyim daha
Ayni gun ogrenmisiz tatlim bende 26 pcakta borde saglamasi icin kan verdim 353 cikti deger sen kan verdin mi ? :) gozun aydin bu arada sag salim aliriz kucagimiza insallah :)Kizlar merhaba
Benimde son adet tarihim 21 aralikti. 25 ocakta cift cizgiyi gordum. Test yapmaktan cok korkuyodum hic cift cizgi goremicekmisim gibi geliyodu. Allahima binlerce sukurler olsun elim ayagim titredi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Insallah saglikli bir gebelik olur hepimiz icin insallah saglikli hayirli evlatlar olurlar.
Bende idrar testinde cift cizgiyi gorunce kosa kosa hastaneye gidip kan verdim 1229 cikti cok sukur 2 gun sonra da doktora gittim o gun yine bhcg istedi dr o gun de 2475 cikti. Cok minik olarak da ultrasonda kesemizi gorduk. 2 hafta sonra tekrar gidicem insallah kalp atislarini da duyariz.Ayni gun ogrenmisiz tatlim bende 26 pcakta borde saglamasi icin kan verdim 353 cikti deger sen kan verdin mi ? :) gozun aydin bu arada sag salim aliriz kucagimiza insallah :)
Adet oldm malesefYapsana canim bende 3. Gun ogrendim net belliydi fotosuda var burada :) seninde cikar eger varsa zaten
Amin insallah canim bizde bugun kesemizi gorduk minikde olsa dis gebelik degil cok şükür yeniden kan verdim haftaya sonuclari alicam insallah kalbinide duyatim bir an onceBende idrar testinde cift cizgiyi gorunce kosa kosa hastaneye gidip kan verdim 1229 cikti cok sukur 2 gun sonra da doktora gittim o gun yine bhcg istedi dr o gun de 2475 cikti. Cok minik olarak da ultrasonda kesemizi gorduk. 2 hafta sonra tekrar gidicem insallah kalp atislarini da duyariz.
Senin de gozun aydin canim. Cok guzel bi duygu Allah isteyen herkese tattirsin ins.