TAMAM CANI HABERLEŞİRİZ HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH :)Ins cnm ya azkaldı valla heyecan yaprm buaksam da test yapcam bakalkm koyulasma varmı dıye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TAMAM CANI HABERLEŞİRİZ HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH :)Ins cnm ya azkaldı valla heyecan yaprm buaksam da test yapcam bakalkm koyulasma varmı dıye
TAMAM CANI HABERLEŞİRİZ HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH :)
TAMAM CANIM HADİ GÖRÜRÜŞÜRÜZ GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞALLAH :)Ay senı bulamzsam bana ozelden yaz yarın aksam kuzummbalık hafızayım buata
Amin ıns hepımız cnmTAMAM CANIM HADİ GÖRÜRÜŞÜRÜZ GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞALLAH :)
Cnm test yptm bırı ıkı gun once sence nasıl koyuluguTAMAM CANI HABERLEŞİRİZ HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH :)
Cnm test yptm bırı ıkı gun once sence nasıl koyulugu
Canim hamilesinn cok net yanii kan testi ver bir an onceeCnm test yptm bırı ıkı gun once sence nasıl koyulugu
Ay cok heycanlıyım koyulasması cok ıyıCanim hamilesinn cok net yanii kan testi ver bir an oncee
Canim valla hamilesin benimkide oyle cunku hadi hayirli olsun diyelim ozaman esin biliyor mu ??Ay cok heycanlıyım koyulasması cok ıyı
Bılmezmı ben oturdm smdı yemekle ugrasıyomahahah ayaktanbırz kramp gırıyo
Canim valla hamilesin benimkide oyle cunku hadi hayirli olsun diyelim ozaman esin biliyor mu ??
Kendine dikkat ilk zamanlar yorma kendini ve kan testi yap bi an once degerini benimle paylas canim hafi gozun aydin olsunBılmezmı ben oturdm smdı yemekle ugrasıyomahahah ayaktanbırz kramp gırıyo
Kız heycandan kasıklara kramp gırıyo ay vallaKendine dikkat ilk zamanlar yorma kendini ve kan testi yap bi an once degerini benimle paylas canim hafi gozun aydin olsun
Bende oyleydim ilk ogrendiggimde hala heyecan var ama biraz dizginledim kendimi :)Kız heycandan kasıklara kramp gırıyo ay valla
Ay sende nıe gebelık takvımı yok kramplarm gecsın korkutmasnda oturuyorum zaten ayakta dırdurmuyoBende oyleydim ilk ogrendiggimde hala heyecan var ama biraz dizginledim kendimi :)
Hayirli olsun Allah kalbini de gumbur gumbur duyursun insallah .8.Haftaya kadar kasik agrisi oluyor rahim genisledigi icin.Aman yukseklere uzanmayın koruyun kendinizi kanama olabiliyor ara ara .Hep yatin.Kız heycandan kasıklara kramp gırıyo ay valla
Sagol cnm ıns olmaz calısıyorum cunku evet onhayayı bırac kere yaptm uzandm ama bısey olmadı allahın ıznıyle bebıslerı alcaz kucagımızaHayirli olsun Allah kalbini de gumbur gumbur duyursun insallah .8.Haftaya kadar kasik agrisi oluyor rahim genisledigi icin.Aman yukseklere uzanmayın koruyun kendinizi kanama olabiliyor ara ara .Hep yatin.
Yediklerine dikkat et disardan yememeye calis et sut urunleri guvenilir tam pismis olsun .Bu donem cok hassas .Insallah saglikla gelsinlerSagol cnm ıns olmaz calısıyorum cunku evet onhayayı bırac kere yaptm uzandm ama bısey olmadı allahın ıznıyle bebıslerı alcaz kucagımıza
Canım benim de aynı senin şekilde oldu klomen kullandım aralık da 2.çi kullanisim şuan adetim gelmedi beklemedeyim 3 gun gecikti ay sonuna kadar bekleyim diyorum inşallah bende hamileyimdir :)Kizlar ben normalde pkoluydum ve 1bucuk senedir cocugum olmuyordu hastaneye gittim ve klomen kullandim 2 ay 2. Kullanisimda hamile kaldim adet olacagimi sandim yine umudumu kesmistim baya belim agriyordu midem asiri yanmaya basladi goguslerde kasiklarda agri olmaya basladi adet belirtileri gibi ayni idrar testi aldim 25 ocakta bi bakayim dedim net cift cizgi cikti inanamadim basta adetim 2 gun gecikmisti daha sonraki gun hastaneye gidip kan verdim ve deger 353 cikti 4 haftalik dedi hamilesin cok sevindim ama bi yandanda tedirginlik var bos gebelik dis gebelik vs seylerden yarin kendi doktoruma gidicem insallah keseyi goruruz kalbinide duyarimda rahatlarim benim gibi olanlar hamile olanlar daha 4 haftalik 5 haftalik olanlar gelin hamilelik boyunca gelismeleri beraber takip edelim
Kucuk sutler nasıl cnm sıkıntı olmaz dımı gunde bır ıcıyorum cevız fındık tıyorum meyve ozellıkle bol suYediklerine dikkat et disardan yememeye calis et sut urunleri guvenilir tam pismis olsun .Bu donem cok hassas .Insallah saglikla gelsinler
Insallah canim bugun adetinin 3 gunundemisin? :)Canım benim de aynı senin şekilde oldu klomen kullandım aralık da 2.çi kullanisim şuan adetim gelmedi beklemedeyim 3 gun gecikti ay sonuna kadar bekleyim diyorum inşallah bende hamileyimdir :)
Adet olmadım 3 gün gecikti en son 30 aralıkta oldum :)Insallah canim bugun adetinin 3 gunundemisin? :)