Tebrik ederim canım ben de aralıklı oruçla bir senede 45 kilo verdim şu an son 8-9 kilomdayım bakalım beni ne kadar uğraştıracakİnşallah sen de hedef kilona bir an önce ulaşır ve devamında da koruyabilirsin
Ben de şu an takılı kalmış durumdayım 72 kiloda duraklamalar illa olacak önemli olan vazgeçmemek spor yapmıyorsan eğer mutlaka spor ekle duran kiloyu tekrar vermeni sağlarbaya iyi kilo vermişsiniz. Ama ben 64 kiloda takıldım.
Aaaa masalllaaahhh ne guzel vermissinizTebrik ederim canım ben de aralıklı oruçla bir senede 45 kilo verdim şu an son 8-9 kilomdayım bakalım beni ne kadar uğraştıracakİnşallah sen de hedef kilona bir an önce ulaşır ve devamında da koruyabilirsin
Teşekkürler canım son kilolarım artık şükür 6ları görmek nasip oldu bir sene önce hayal bile edemezdimAaaa masalllaaahhh ne guzel vermissiniz
Bi ben beceremedim.aralikli orucuTeşekkürler canım son kilolarım artık şükür 6ları görmek nasip oldu bir sene önce hayal bile edemezdim
Yanında sporda yaparsan daha kolay verirsin benim kilomda 66 idi Mart'ta ...baya iyi kilo vermişsiniz. Ama ben 64 kiloda takıldım.