- 11 Mayıs 2011
- 97
- 15
-
- Konu Sahibi yorumkolik
canım tabi senin tercihin ama 61 orucu tut.
Boyumuzda kilomuzda ayniçok yediğimde 65 görüyorum bende aynen 56 57 olmak istiyorum
Ayyyyy seve seve. Eskiden kilo almak için cabalardim bi aldim veremiyorumbana katilmak ister misin? ama cok darlarim soyliyim bak =)
Ayyyyy seve seve. Eskiden kilo almak için cabalardim bi aldim veremiyorum
Ingilizcem yok canim. Yarin erkek arkadaşım geliyor burda degil normalde yemek yemeden ölsem birakmaz ama ertesi gün seve seve başlarım pesimi birakma ben senin pesini bırakmayacağım yoksa veremem bu kilolari. Ay çok iyi oldu bu kizdiyet yapinca verebiliyorsun ama dimi? o zaman yarin sabah erken uyan. calismiyorsn tam bir saat hareket et. ve hicbir sey yeme! agzina sekerli sakiz bile atma cunku kan sekerini yukseltip alcaltir bu da sana ac hissettirir. Sakin korkma hic acikmayacaksin, gercekten bak bir dene. Koyu sekersiz sutsuz kahve ic. Canin cektikce ic o seni canlandiracak, yag yaktiracak ve iyi hissettirecek. Oglen saat 1 gibi ye. Yarin icin boyle. Ondan sonra da aksama kadar yememeyi deneyeceksin. Bu arada internetten de biraz arastir. Ingilizcen varsa ingilizce kaynaklara bak Ingiltere bununla zayifliyor!!!=)
cnm insan ömru boyunca 1 kere tutsa ıyı olurmuş. hiç duymadın mı hanı bilerek orucunu bozarsan 61 kere ust usye hiç bozmadan ara vermeden tutmann gereken orçO da neyin nesi?
şu içmek lazım ama canım. vücut süsü kalınca yorgun oluyor. gerçi günler çok uzun değil henüz.cnm insan ömru boyunca 1 kere tutsa ıyı olurmuş. hiç duymadın mı hanı bilerek orucunu bozarsan 61 kere ust usye hiç bozmadan ara vermeden tutmann gereken orç
cnm insan ömru boyunca 1 kere tutsa ıyı olurmuş. hiç duymadın mı hanı bilerek orucunu bozarsan 61 kere ust usye hiç bozmadan ara vermeden tutmann gereken orç
tercih meselesi tabi ki.ben hic oruc tutmadim. dolayisiyla bozmadim da =)