Aralıklı oruç ile zayıflama serüvenim 76.1 den 60 'a 😊 en kısa sürede

Screenshot_20220513-164623_Pedometer Step Counter.jpg

Maşallah diyin kizlar 😊 yemek de yemedim ama çikolata yedim yalan yok :)
Ve yarın kesin 69lardayim cunku bugun tartida 69 ve 70 gördüm:)

Aksatmadan 30 gün boyunca yapinca 6 kg verdim
Tabi ben tek ogün yedigim icin çok yedigim zamanlar da oldu, ekmek yemesem daha da çok verebilirdim
İyi kilo vermissiniz ama cok zor bir sey, ben sahsen yapamam ve yapmam ama tabiki saglikli olan ne ise ona gore verelim kilolarimizi🤲 ben kalori hesabiyla vermeye calisiyorum. Haftada 800 gram gibi bir rakam oluyor. Bazen 300-500 verdigim de oluyor. Cikolata vb kesmememe ragmen zorluyor. Allah yardimcimiz olsun

Evet bir ay yaptım ramazanda 23:1 yaptım
Ama bayramdan sonra cozuttum bu sabah 71.5 çıktım yani son biraktgmdan +1.5kg
Ama Allah in izniyle yarın tekrardan başlıyorum 23:1 e
Ama bu arada günlük en az 5 km en fazla 10 km yürüyorum
Bu yürüyüşleri yapmazsanız100 gr 200 gr gider normaldir bende de öyle oluyordu cunku
Ben günlük 30 dakika p90x3 yapiyorum 500 kalori falan yaktiriyor
Evde de çok aktifim iki tane bebeğim var malum
O yüzden çoğu zaman dışarı çıkıp yürüyüş yapacak enerjim kalmıyor maalesef
Size yazdıktan sonra 16:8 devam ettim yalnız orucu proteinle bozup yarım saat sonra makro değerleri dengeli bi öğün yedim açıkçası kalori de saymadım
Bir haftada 2 kilo daha eksilmişim çok şükür
Bir süre daha bu şekilde devam edip sonuçları yine paylaşırım sizinle
İnşallah hedefimize ulaşacağız 😊

Selam. Vermiş olduğum kiloların bir kısmını bu süreçte aldım. Ve bugün 2 öğün olarak diyete geri başladım.sabah kahvaltı ve akşam yemek yiyerek devam edeceğim bir süre. Şuan ki kilom 69.150 gr
Kilo aldığım için üzgünüm ama yemek yemek çok güzeldi 😀😀

Selam fıstıklarrrrr
Netim yok 500 mb kaldı. Yenilenmesine de 6 gün o n3denle daha giremeyebilirim
En son 10 mayısta depresyondayım 73.5 oldum yazmışım
.
Evett
8 günlük aralıklı oruç tek ogün sonucu
( bu 8 günün son 3 günü günlük sadece tahmini 1000 kalorinin altında yedim)

Şu an 69.3😍💫💞💕🥰💜💚💚🧡💚

Yani 1 haftada 4 kg verdim çok şükür 😍

Ödem diyemem çünkü wc ye çıktığım falan da yok bütün ödem içimde hala :KK70: ona rağmen bu şekilde
Açlığa ve yürüyüşe devamım
Screenshot_20220518-152130_Pedometer Step Counter.jpg

Bugünün hasılatı

Harikasın. Bende diyete başladım, başladığım gün regl oldum. İlaç falanda kullanınca biraz ağır geçti bu sefer. 1 gün aralıklı oruç yaptım 20/4 ve geri bıraktım. Bende bi motivasyon eksikliği var anlatamam. Düğünü atlatınca oldu galiba. Kendimi tam anlamıyla motive edebilsem hiç bir şey bana diyeti geri bıraktıramazdı. Şuan senin yazını okuyunca biraz daha motive olmuş gibiyim. İnşallah yarın başlarım geri

Selam arkadaşlar
12 Mart 2022 de 76.1 kg ile başladığım serüvenim

19 Mart 2022 de 73.2 ile devam etti

26 Mart'ta yani yarin bakakim.kac cikacagim

Kuvvetle muhtemel 73.0 civarı bir sey cikabilir

B3slenme seklim gunde tek ogün aksam 7 de yiyorum
Yatana kadar cay kahve
Gece 00.00dan aksam 19.00 a kadar yeme icme yok su bile
Bakalim en hizlica bu sekilde veriyorum ve de gunde en az 5 km yuruyus genelde
Bu bazen 10 km oluyor bazen sıfır
.
Bakalim Mayıs sonunakadar 59 u gorebilecek miyim?

Oncelikli hedef Nisan sonu 65 olmak yani -8kg insallah 😊
Merhaba. Öncelikle çooook tebrik ediyorum. Ben de tek öğünle kilo veriyorum ve uzun süre geri alınmıyor. Açlık çok faydalı zaten bilim de destekledi artık.
Bugün başladım 72 kg ile. Hedefim kilo değil,gün, 14 gün dilerim uygularım tek öğünü. Ama ben su ve soda iciyorum🙂
Kolay gelsin basarilar dilerim.

Dün 23/1 yaptım. İlk gün biraz ağır oldu ama iyi geldi 😀 akşam yemeğinde tavuk sote ve 1 dilim kepek ekmek yedim. Yanında da 1 bardak ayran içtim. Ve günü kapattım.
Dün gece sürekli yarın diyet falan yapmayacağım dedim. Sürekli uykumdan uyandım midemin gurultsuna ve sürekli kahvaltı da neler yiyeceğimi düşündüm 😀 ama sabah vazgeçtim diyete devam ettim. Şuanda da açlıktan başım ağrıyor sanırım migrenim tutacak ama akşam saat 8 e kadar dayanacağım. Bugün de toplam 22 saat aç durmuş olacağım. Ama akşam yemekten sonra meyve falan yiyeceğim ve 20/4 e dönüş yapacağım.
Lonely single girl Lonely single girl sensiz de hiç tadı olmuyor ya. Paketin yenilensin bir an önce de dön artık buraya 😀

Selamlar
Kizlar nasılsınız
Ben pazar günü saat 15.00 'ten sonra bir anda iç organlarım acıdı
Eyvah dedim hasta olmasam bari
Sonra üşüyüp titreme
Sonra ateş
Baş ve bacak ağrısı
Ama öyle böyle değil geceye doğru hüngür hüngür ağladım gerçekten o derece neyse parol plus attim
Neden o saate kadar bekledin derseniz afedersiniz şey oldu da midem alt üst neyse yazmiim simdi ondan atamadım
Neyse vücut agrisi 1 gun sürdü bas agrisi halen devam
Inanın 35 senelik ömrümde bu denli acı çekip hasta olduğumu bilmiyorum
Tamam her ay regl bas agrisi var ama bu onun 15 katı diyebilirim
2 gündür minnoşum okula götüremiyorum düşünün kipirdayamiyorjm bu sabah ne olursa olsun goturucem insallah çocuğa yazık ya evde sıkıldı yavrum
Neyse bu arada yemek yiyemiyorum ,adını bile duyunca midem kalkıyor
Sadece tek ogün patates kızartması yedim iki gun
.
Tek güzel yanı 67 yi gördüm:)
Ama böyle olacaksa olmasın töbeee Rabbim bi daha göstermesin hayırlısıyla da iyileşeyim amaan sağlık gibisi yok
.
Şu an ezan okunuyor Rabbim dualarınız kabul eylesin.
hepinize hayırlı yeni günler dilerim .
Paketim yenilendi 😊 artık buralardayim insallah kizlar

Çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat et kendine. İçme sularında sıkıntı olduğu söyleniyor eğer çeşme sularından içiyorsan içme belki onlardan falan olmuştur. Bende diyete devam ediyorum ama baya da zorlanıyorum. Dün akşam 9 a kadar eşimi bekledim yemek için hala gelmedi Bi anda elim ayağım titredi 1 tane küçük çikolata yedim. Diyetin pek Bi anlamı kalmadı. 22 saat aç durduktan sonra çikolata yedim resmen 😀 tabi birazda kuruyemiş. Sonra da eşim geldi yemek yedim bu sefer midem bulandı ve lavaboya zor gittim.
Midem boş olunca tabi geri acıktım. Çayın yanında biraz tuzlu bisküvi falan yedim ve günü kapattım. Ama geceleri çok zorlanıyorum. Resmen 2 gündür sabah yiyeceğim şeyleri düşünüyorum. Ama sabah yine vazgeçtim ve diyete devam ediyorum. Ama 22 saat falan aç durmam. En fazla 20/4 yapacağım veya 16/8 çünkü sonra daha kötü oluyorum.
İyi ki geldin ya. Gerçekten motivasyonum düşüyor sen olmayınca. Bende sabah tartıldım 66.600 çıktım. Bakalım vermeye devam edecek miyim.

Çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat et kendine. İçme sularında sıkıntı olduğu söyleniyor eğer çeşme sularından içiyorsan içme belki onlardan falan olmuştur. Bende diyete devam ediyorum ama baya da zorlanıyorum. Dün akşam 9 a kadar eşimi bekledim yemek için hala gelmedi Bi anda elim ayağım titredi 1 tane küçük çikolata yedim. Diyetin pek Bi anlamı kalmadı. 22 saat aç durduktan sonra çikolata yedim resmen 😀 tabi birazda kuruyemiş. Sonra da eşim geldi yemek yedim bu sefer midem bulandı ve lavaboya zor gittim.
Midem boş olunca tabi geri acıktım. Çayın yanında biraz tuzlu bisküvi falan yedim ve günü kapattım. Ama geceleri çok zorlanıyorum. Resmen 2 gündür sabah yiyeceğim şeyleri düşünüyorum. Ama sabah yine vazgeçtim ve diyete devam ediyorum. Ama 22 saat falan aç durmam. En fazla 20/4 yapacağım veya 16/8 çünkü sonra daha kötü oluyorum.
İyi ki geldin ya. Gerçekten motivasyonum düşüyor sen olmayınca. Bende sabah tartıldım 66.600 çıktım. Bakalım vermeye devam edecek miyim.
Ya çok iyisin maşallah metabolizman güzel
Ben hep buradayim insallah merak etme birlikte istediğimiz kiloya ineceğiz insallah tatlim:anne::KK60:

İnşallah canım. Bak ben bu arada limonlu nescafe içiyorum.sende dene bence. Ben faydasını görüyormuş gibi hissediyorum. Hatta metabolizmamın bu kahve sayesinde düzgün çalıştığını hissediyorum. Sanada tavsiye ederim tabi miden aşırı hassas değilse. Bu 3 gündür tartıda sürekli eksideyim. Sürekli tartılıp duruyorum 😀

Dün yine 22/2 yaptım. Akşam 20.30 u bekledim. Çünkü yemekte börek yiyecektim.bizim burada sac böreği deriz ondan yapmıştım. 2 tane ondan yedim. Yanında bol yeşillikle. Üzerine de biraz meyve yedim ve 22.30 de yeme işini bitirdim. Bugün bakalım ne kadar durabileceğim... Senin nasıl gidiyor.

Dün yine 22/2 yaptım. Akşam 20.30 u bekledim. Çünkü yemekte börek yiyecektim.bizim burada sac böreği deriz ondan yapmıştım. 2 tane ondan yedim. Yanında bol yeşillikle. Üzerine de biraz meyve yedim ve 22.30 de yeme işini bitirdim. Bugün bakalım ne kadar durabileceğim... Senin nasıl gidiyor.
Ben bir sey yiyemiyorum içemiyorum midem istemiyor
bir Yandan iyi kolay süzülüyorum ama bir yandan kötü ki çok halsizim
Demek ki su orucu yapsam fena çarpılacam :)
Yapabilenlere helal olsun
Bakalım normal gidiyor işte karisigim ben

Ben bir sey yiyemiyorum içemiyorum midem istemiyor
bir Yandan iyi kolay süzülüyorum ama bir yandan kötü ki çok halsizim
Demek ki su orucu yapsam fena çarpılacam :)
Yapabilenlere helal olsun
Bakalım normal gidiyor işte karisigim ben
Canım yaptın mı bilmiyorum ama istersen Bi nane kekik falan kaynat iç, mideni eğer üşüttüysen falan çok iyi gelir.
Bende son yemek yemeye başlamadan önce kötü oluyorum, direk başım ağrımaya başlıyor, migren olunca açlık maalesef tetikliyor, daha önce su orucuna başlayıp aynı günün gecesinde de o yüzden bırakmıştım. Gerçekten zor yapabilenlere helal olsun. Ama ben 22 saatin sonunda bile ağrı çekiyorum o yüzden bu şekilde iyi, hatta bugün 16/8 bile yapabilirim şuan hala karar veremedim. Akşam başım ağrıyınca da olmuyor somurtup duruyormuşum gibi hissediyorum 😀 eşimde diyor bırak bu diyeti böyle nereye kadar diye ama bakalım belki açlık süresini kısaltırım

X