- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- Konu Sahibi Lonely single girl
Maşallah diyin kizlar yemek de yemedim ama çikolata yedim yalan yok :)
Ve yarın kesin 69lardayim cunku bugun tartida 69 ve 70 gördüm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam, aralikli oruc bana gore degil ama merak ettim,kac haftada kac kg verebildiniz?Hafta sonlarını sevmiyorum kizlar ya evde oldugum icin hem yiyesim geliyor hem hareketsizlik :)
Aksatmadan 30 gün boyunca yapinca 6 kg verdimSelam, aralikli oruc bana gore degil ama merak ettim,kac haftada kac kg verebildiniz?
İyi kilo vermissiniz ama cok zor bir sey, ben sahsen yapamam ve yapmam ama tabiki saglikli olan ne ise ona gore verelim kilolarimizi ben kalori hesabiyla vermeye calisiyorum. Haftada 800 gram gibi bir rakam oluyor. Bazen 300-500 verdigim de oluyor. Cikolata vb kesmememe ragmen zorluyor. Allah yardimcimiz olsunAksatmadan 30 gün boyunca yapinca 6 kg verdim
Tabi ben tek ogün yedigim icin çok yedigim zamanlar da oldu, ekmek yemesem daha da çok verebilirdim
Ben günlük 30 dakika p90x3 yapiyorum 500 kalori falan yaktiriyorEvet bir ay yaptım ramazanda 23:1 yaptım
Ama bayramdan sonra cozuttum bu sabah 71.5 çıktım yani son biraktgmdan +1.5kg
Ama Allah in izniyle yarın tekrardan başlıyorum 23:1 e
Ama bu arada günlük en az 5 km en fazla 10 km yürüyorum
Bu yürüyüşleri yapmazsanız100 gr 200 gr gider normaldir bende de öyle oluyordu cunku
Merhaba. Öncelikle çooook tebrik ediyorum. Ben de tek öğünle kilo veriyorum ve uzun süre geri alınmıyor. Açlık çok faydalı zaten bilim de destekledi artık.Selam arkadaşlar
12 Mart 2022 de 76.1 kg ile başladığım serüvenim
19 Mart 2022 de 73.2 ile devam etti
26 Mart'ta yani yarin bakakim.kac cikacagim
Kuvvetle muhtemel 73.0 civarı bir sey cikabilir
B3slenme seklim gunde tek ogün aksam 7 de yiyorum
Yatana kadar cay kahve
Gece 00.00dan aksam 19.00 a kadar yeme icme yok su bile
Bakalim en hizlica bu sekilde veriyorum ve de gunde en az 5 km yuruyus genelde
Bu bazen 10 km oluyor bazen sıfır
.
Bakalim Mayıs sonunakadar 59 u gorebilecek miyim?
Oncelikli hedef Nisan sonu 65 olmak yani -8kg insallah
Ya çok iyisin maşallah metabolizman güzelÇok geçmiş olsun canım. Aman dikkat et kendine. İçme sularında sıkıntı olduğu söyleniyor eğer çeşme sularından içiyorsan içme belki onlardan falan olmuştur. Bende diyete devam ediyorum ama baya da zorlanıyorum. Dün akşam 9 a kadar eşimi bekledim yemek için hala gelmedi Bi anda elim ayağım titredi 1 tane küçük çikolata yedim. Diyetin pek Bi anlamı kalmadı. 22 saat aç durduktan sonra çikolata yedim resmen tabi birazda kuruyemiş. Sonra da eşim geldi yemek yedim bu sefer midem bulandı ve lavaboya zor gittim.
Midem boş olunca tabi geri acıktım. Çayın yanında biraz tuzlu bisküvi falan yedim ve günü kapattım. Ama geceleri çok zorlanıyorum. Resmen 2 gündür sabah yiyeceğim şeyleri düşünüyorum. Ama sabah yine vazgeçtim ve diyete devam ediyorum. Ama 22 saat falan aç durmam. En fazla 20/4 yapacağım veya 16/8 çünkü sonra daha kötü oluyorum.
İyi ki geldin ya. Gerçekten motivasyonum düşüyor sen olmayınca. Bende sabah tartıldım 66.600 çıktım. Bakalım vermeye devam edecek miyim.
Ben bir sey yiyemiyorum içemiyorum midem istemiyorDün yine 22/2 yaptım. Akşam 20.30 u bekledim. Çünkü yemekte börek yiyecektim.bizim burada sac böreği deriz ondan yapmıştım. 2 tane ondan yedim. Yanında bol yeşillikle. Üzerine de biraz meyve yedim ve 22.30 de yeme işini bitirdim. Bugün bakalım ne kadar durabileceğim... Senin nasıl gidiyor.
Canım yaptın mı bilmiyorum ama istersen Bi nane kekik falan kaynat iç, mideni eğer üşüttüysen falan çok iyi gelir.Ben bir sey yiyemiyorum içemiyorum midem istemiyor
bir Yandan iyi kolay süzülüyorum ama bir yandan kötü ki çok halsizim
Demek ki su orucu yapsam fena çarpılacam :)
Yapabilenlere helal olsun
Bakalım normal gidiyor işte karisigim ben