Aralıklı oruç ile zayıflama serüvenim 76.1 den 60 'a 😊 en kısa sürede

Bende kesin olarak artıdayım ama ne kadar bilmiyorum. Tartılıp moralimi bozmakta istemiyorum. O yüzden daha 1 hafta tartılmam galiba 😀😀

Az once tartildim 73.5 çıktım
Hay ben böyle hemen kilo alabilen yapımı
Açlıktan midem burkulmadığı sürece bana zayıflamak yasak galiba
10 mekik
50 kol çevirme yaptım napim
Şu yağmur durur insallah da yarın yururum😭
Yoksa 2 güne 75 olup 1 aylık emeğimi 5 günde geri almış olacagim
Merhaba çıktığınız yolculukta başarılar diliyorum öncelikle
20:4 mü yapıyorsunuz?
Daha önce denemiş miydiniz?
Ben bir aydan fazladır yapıyorum ama eksilme gram gram
Olayı yanlış anladım ama neresi bilmiyorum

Merhaba çıktığınız yolculukta başarılar diliyorum öncelikle
20:4 mü yapıyorsunuz?
Daha önce denemiş miydiniz?
Ben bir aydan fazladır yapıyorum ama eksilme gram gram
Olayı yanlış anladım ama neresi bilmiyorum
Evet bir ay yaptım ramazanda 23:1 yaptım
Ama bayramdan sonra cozuttum bu sabah 71.5 çıktım yani son biraktgmdan +1.5kg
Ama Allah in izniyle yarın tekrardan başlıyorum 23:1 e
Ama bu arada günlük en az 5 km en fazla 10 km yürüyorum
Bu yürüyüşleri yapmazsanız100 gr 200 gr gider normaldir bende de öyle oluyordu cunku

Evet canım. 1 hafta sonra eski düzene kesin dönmem lazım. Bu şekilde devam edersem bütün emeklerim boşa gidecek. Fırsat buldukça burada olacağım. Sen her şeyi yazmaya devam et 😊
Internetim yok ki 1 ayı geçti bir kabloları takamadilar .üyeligim dolsun 2 senelik tahahhut var bu firmayı kullanmayacağım daha. Mobil verim de bitti bunların yüzünden 25 gb n3 ders çalışabiliyorum netten ne bir şey. Fırsat buldukça girip yazicam tabi Insallah 😊
Screenshot_20220509-154255_Pedometer Step Counter.jpg

Bugünkü hasilat

Ben öyle bir saldım ki kendimi sorma ya. Öğlen kızartma yiyiyorum, akşam üzeri köfte ekmek, gece sucuk ekmek 😀 ama duramıyorum da. Sanırım baya kilo alacağım. Şuan da tarrımda yok. Diyete tekrar başlamadan önce Bi tartı alacağım. Sonra da diyete uzun süre devam edeceğim inşallah. Tartılınca mutlaka yazarım bakalım kaç kilo almış olarak geri döneceğim 😀

Ben öyle bir saldım ki kendimi sorma ya. Öğlen kızartma yiyiyorum, akşam üzeri köfte ekmek, gece sucuk ekmek 😀 ama duramıyorum da. Sanırım baya kilo alacağım. Şuan da tarrımda yok. Diyete tekrar başlamadan önce Bi tartı alacağım. Sonra da diyete uzun süre devam edeceğim inşallah. Tartılınca mutlaka yazarım bakalım kaç kilo almış olarak geri döneceğim 😀
Naçizane yorum yaptım ben bu gidişi biliyorum asla dur demeyeceksin ve verdiğin tüm kilolari geri alacaksin aynı şeyi defalarca yaşadım ondan biliyorum..şimdi dur ve daha önce hiç diyete başlamamamjssjn gibi tekrar diyete basla ve düğün diye salma ..ne olur beni yanlış anlama emeğin cöp olmasin..

Biliyorum bende ama eşim ben yemeyince hiç bir şey yemiyor. Sen yemezsem bende yemem deyip çıkıyor. Bende dayanamıyorum çünkü aç olduğunu biliyorum. Düğün bitti, şimdi eşimin halasının cenazesi var, yarın cenaze işlemleri için duracağız sonra da tatile gideceğiz Allah izin verirse nasıl durduracağım kendimi bilmiyorum. Bi tartı bulsam da tartılsam inanılmaz rahatlarım, çok aldıysam hemen dur derim ama işte böyle Bi zamanda çarşıya çıkıp tartı alalım diyemiyorum

Biliyorum bende ama eşim ben yemeyince hiç bir şey yemiyor. Sen yemezsem bende yemem deyip çıkıyor. Bende dayanamıyorum çünkü aç olduğunu biliyorum. Düğün bitti, şimdi eşimin halasının cenazesi var, yarın cenaze işlemleri için duracağız sonra da tatile gideceğiz Allah izin verirse nasıl durduracağım kendimi bilmiyorum. Bi tartı bulsam da tartılsam inanılmaz rahatlarım, çok aldıysam hemen dur derim ama işte böyle Bi zamanda çarşıya çıkıp tartı alalım diyemiyorum
Xanim düğünün olduğunu bilmiyordum hayirli olsun o zaman ilk günler olur tabiki ben daha düğün olmadi sanmıştım..basiniz sagolsun..ama eslere bakma onlar hep aynısını yapıyor kilo alınca da niye kilo aldın.. en azından 6 dan sonra yeme cok fark göreceksin.. kolay gelsin..gercekten verilen kilo o kadar kolay geri geliyor ki hiç anlamiyorsun bile emeğine yazık olmasın diye dedim ...

Merhaba tebrik ederim öncelikle. Ben de doktor istediği için diyete başladım. Doğum sonrası bir online diyetisyenle anlaşıp 4 kg vermiştim sonra da kendi çabamla 2 kg kadar gitmişti. Aralıklı orucu hiç düşünmedim çünkü hızlı verilen kiloların hızlı şekilde geri alındığı kanısındayım. Bol bol su içiyorum ve 2 ara öğün 3 ana öğün şeklinde yapıyorum diyetimi. Bugün başlayalı 1 hafta oldu ve 1kg 300 gr vermişim. Yavaş ama emin ilerliyorum. Önceki verdiğim 4 kiloyu da almadım diyetle verdiğim için sanıyorum, belki sizde online bir diyetisyen ile daha sağlıklı ilerleyebilirsiniz.

Xanim düğünün olduğunu bilmiyordum hayirli olsun o zaman ilk günler olur tabiki ben daha düğün olmadi sanmıştım..basiniz sagolsun..ama eslere bakma onlar hep aynısını yapıyor kilo alınca da niye kilo aldın.. en azından 6 dan sonra yeme cok fark göreceksin.. kolay gelsin..gercekten verilen kilo o kadar kolay geri geliyor ki hiç anlamiyorsun bile emeğine yazık olmasın diye dedim ...
Amin Allah razı olsun. 😊Benim eşim hiç öyle değil ben kilo verince kızıyor. Hatta bu sefer verdiğim kilolara herkes çok şaşırmışken o bana bu ne hal, sen eski haline daha güzelsin sakın zayıflama artık falan dedi. Annesi de kızım ne olur bir şeyler ye çok zayıflamışsın sen, artık daha fazla sakın kilo verme dedi 😀😀 baya farklılar. Yani eşimin dediği sen kaç kilo olursan ol ben seni her zaman çok beğeneceğim, fazla da zayıflama diyor.

Ben cok mutsuzum kizlar
73.5 oldum ve de oruca da başlayamadım
Her zamanki gibi depresyona girince saçlarımı kisaltiyorum ve yine yaptım
Of bir an once kurtulmak dilegiyle
Canım sen hiç dert etme zaten regli günün yakınmış, regli yakın olduğunda en az +1 gösterir zaten tartı. Aynı zamanda bak bende bıraktım, ama mutlaka geri başlayacağım o yüzden sakın can sıkıp moral bozmak yok. Ne depresyonu, sen istediğin her şeyi yapabilecek güçte bir kadınsın o yüzden depresyona girince saçları falan bir daha sakın kısalttırma. Birlikte aynı şekilde başlarız bu sefer daha da çok kilo veririz sen hiç merak etme 😊

Canım sen hiç dert etme zaten regli günün yakınmış, regli yakın olduğunda en az +1 gösterir zaten tartı. Aynı zamanda bak bende bıraktım, ama mutlaka geri başlayacağım o yüzden sakın can sıkıp moral bozmak yok. Ne depresyonu, sen istediğin her şeyi yapabilecek güçte bir kadınsın o yüzden depresyona girince saçları falan bir daha sakın kısalttırma. Birlikte aynı şekilde başlarız bu sefer daha da çok kilo veririz sen hiç merak etme 😊
Çok sağ ol Edacım😍
Laf aramızda kısa saç çok yakışıyor da :)
He uzatmayı da seviyorum
Uzun saç havali oluyor kısa saç daha yakışıyor
Ama saçımı kesince bir rahatlama geldi sanki 4 cm falan kısalttım

X