• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIKLI ORUÇ İLE KİLO VERİYORUM (AMİN)

Tgc Ylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
13
1
36
29
Evet 2025 girmiş olduk ve bu yıldan sağlık huzur mutluluk veee 12 kilo vermeyi diliyorum sabahtan itibaren başliyorum her akşam günlük rapor vericem buraya başlamak isteyen olursa coookk memnun olurum

Bende başlıyorum Tuğçe senle aynı fikirdeyim ama aralıklı oruçla değil de (bu arada öyle kilo vermiştim bi ara ) ekmek, tatli , makarna vs yemicem bende

Bende başlıyorum Tuğçe senle aynı fikirdeyim ama aralıklı oruçla değil de (bu arada öyle kilo vermiştim bi ara ) ekmek, tatli , makarna vs yemicem bende
Ben hem Aralıklı oruç hemde karbonhidrat minimum seviyede tuketicem inşallah dün akşam 7 de yemiştim son yemeğimi bugün 11 de kahvaltı yaptım 6 da akşam yemeğimi yedim sonrasın da kahve yeşil çay tükettim sabah tartıldım 67 kiloyum şuan 3 günde bir tartilmayi düşünüyorum

Evet 2025 girmiş olduk ve bu yıldan sağlık huzur mutluluk veee 12 kilo vermeyi diliyorum sabahtan itibaren başliyorum her akşam günlük rapor vericem buraya başlamak isteyen olursa coookk memnun olurum
Veriliyor canım sürecin hayırlı olsun. Benim en iyi sonuç aldığım beslenme stili. Bende 2 ayda 10 kilo verdim bu şekilde devam ediyorum sende verirsin inşallah ama sporda ekle mutlaka

SABAH 11:00 de kahvaltı yumurta 1 dilim esmer ekmek yeşillik beyaz peynir 3 tane zeytin
Ara öğün türk kahvesi
Akşam 18:00 Bir parça yağsız tavuk pirzola Bir küçük biber dolması yoğurt salata
Akşam türk kahvesi yeşil çay
67.0 kiloyum 3 günde bir tartilicam

Veriliyor canım sürecin hayırlı olsun. Benim en iyi sonuç aldığım beslenme stili. Bende 2 ayda 10 kilo verdim bu şekilde devam ediyorum sende verirsin inşallah ama sporda ekle mutlaka
Leslie yapıyorum 30 dk marta kadar vermem lazım düğünuz var 😶

Ben hem Aralıklı oruç hemde karbonhidrat minimum seviyede tuketicem inşallah dün akşam 7 de yemiştim son yemeğimi bugün 11 de kahvaltı yaptım 6 da akşam yemeğimi yedim sonrasın da kahve yeşil çay tükettim sabah tartıldım 67 kiloyum şuan 3 günde bir tartilmayi düşünüyorum
Açıkçası zayıflama konusunda tarti değil de belden ölçümün daha doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü tartı birçok sebepten değişkenlik gösterebilir. Belinizi ara ara aynı yerden mezura ile ölçün o zaman zayiflayip zayiflamadiginiz anlaşılır.

Açıkçası zayıflama konusunda tarti değil de belden ölçümün daha doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü tartı birçok sebepten değişkenlik gösterebilir. Belinizi ara ara aynı yerden mezura ile ölçün o zaman zayiflayip zayiflamadiginiz anlaşılır.
Evet haklısın ölçümde yaptım
Bel: 86
Karın:104
Haftalık ölçü yapicam

Evet kizlar hepisinin regayip kandili mübarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah bol bereketli yıllarimiz sağlıklı bir ömrümüz olsun 🥰 ben bugün oruç tuttum akşam saat 18:00 da
Bir kase tarhana çorbası
Bir tane biber dolması
6 tane yağsiz kanat
Salata
2 tane esmer ekmek yedim
Bir süre normal oruç tutucam lohusa dönemimdeki borçlarim duruyo sahur yapamıyorum ben su içip niyet ediyorum

Back