Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hem Aralıklı oruç hemde karbonhidrat minimum seviyede tuketicem inşallah dün akşam 7 de yemiştim son yemeğimi bugün 11 de kahvaltı yaptım 6 da akşam yemeğimi yedim sonrasın da kahve yeşil çay tükettim sabah tartıldım 67 kiloyum şuan 3 günde bir tartilmayi düşünüyorumBende başlıyorum Tuğçe senle aynı fikirdeyim ama aralıklı oruçla değil de (bu arada öyle kilo vermiştim bi ara ) ekmek, tatli , makarna vs yemicem bende
Veriliyor canım sürecin hayırlı olsun. Benim en iyi sonuç aldığım beslenme stili. Bende 2 ayda 10 kilo verdim bu şekilde devam ediyorum sende verirsin inşallah ama sporda ekle mutlakaEvet 2025 girmiş olduk ve bu yıldan sağlık huzur mutluluk veee 12 kilo vermeyi diliyorum sabahtan itibaren başliyorum her akşam günlük rapor vericem buraya başlamak isteyen olursa coookk memnun olurum
Leslie yapıyorum 30 dk marta kadar vermem lazım düğünuz varVeriliyor canım sürecin hayırlı olsun. Benim en iyi sonuç aldığım beslenme stili. Bende 2 ayda 10 kilo verdim bu şekilde devam ediyorum sende verirsin inşallah ama sporda ekle mutlaka
Her türlü verirsin ama gelinlik ölçüleri nasıl olur bilemedim zayıflarkenLeslie yapıyorum 30 dk marta kadar vermem lazım düğünuz var
Yookk kız benim değil 8 senelik evliyim 2 yaşında kızım var çok yakın arkadaşımin düğünü varHer türlü verirsin ama gelinlik ölçüleri nasıl olur bilemedim zayıflarken
Hee öyle desene ahaha o zaman taş gibi gidiyorsun düğüne beybiYookk kız benim değil 8 senelik evliyim 2 yaşında kızım var çok yakın arkadaşımin düğünü var
Açıkçası zayıflama konusunda tarti değil de belden ölçümün daha doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü tartı birçok sebepten değişkenlik gösterebilir. Belinizi ara ara aynı yerden mezura ile ölçün o zaman zayiflayip zayiflamadiginiz anlaşılır.Ben hem Aralıklı oruç hemde karbonhidrat minimum seviyede tuketicem inşallah dün akşam 7 de yemiştim son yemeğimi bugün 11 de kahvaltı yaptım 6 da akşam yemeğimi yedim sonrasın da kahve yeşil çay tükettim sabah tartıldım 67 kiloyum şuan 3 günde bir tartilmayi düşünüyorum
AmiiinnnnHee öyle desene ahaha o zaman taş gibi gidiyorsun düğüne beybi
Evet haklısın ölçümde yaptımAçıkçası zayıflama konusunda tarti değil de belden ölçümün daha doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü tartı birçok sebepten değişkenlik gösterebilir. Belinizi ara ara aynı yerden mezura ile ölçün o zaman zayiflayip zayiflamadiginiz anlaşılır.