Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARALIKLI ORUÇ İLE KİLO VERİYORUM (AMİN)
- Konu Sahibi Tgc Ylmz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Aralık 2024
- 92
- 55
- 3
- 32
- 2 Ağustos 2020
- 13
- 1
- 36
- 29
Ben hem Aralıklı oruç hemde karbonhidrat minimum seviyede tuketicem inşallah dün akşam 7 de yemiştim son yemeğimi bugün 11 de kahvaltı yaptım 6 da akşam yemeğimi yedim sonrasın da kahve yeşil çay tükettim sabah tartıldım 67 kiloyum şuan 3 günde bir tartilmayi düşünüyorumBende başlıyorum Tuğçe senle aynı fikirdeyim ama aralıklı oruçla değil de (bu arada öyle kilo vermiştim bi ara ) ekmek, tatli , makarna vs yemicem bende
- 6 Mayıs 2024
- 3.368
- 3.507
- 48
- 29
Veriliyor canım sürecin hayırlı olsun. Benim en iyi sonuç aldığım beslenme stili. Bende 2 ayda 10 kilo verdim bu şekilde devam ediyorum sende verirsin inşallah ama sporda ekle mutlakaEvet 2025 girmiş olduk ve bu yıldan sağlık huzur mutluluk veee 12 kilo vermeyi diliyorum sabahtan itibaren başliyorum her akşam günlük rapor vericem buraya başlamak isteyen olursa coookk memnun olurum
- 2 Ağustos 2020
- 13
- 1
- 36
- 29
- 2 Ağustos 2020
- 13
- 1
- 36
- 29
Leslie yapıyorum 30 dk marta kadar vermem lazım düğünuz varVeriliyor canım sürecin hayırlı olsun. Benim en iyi sonuç aldığım beslenme stili. Bende 2 ayda 10 kilo verdim bu şekilde devam ediyorum sende verirsin inşallah ama sporda ekle mutlaka
- 6 Mayıs 2024
- 3.368
- 3.507
- 48
- 29
Her türlü verirsin ama gelinlik ölçüleri nasıl olur bilemedim zayıflarkenLeslie yapıyorum 30 dk marta kadar vermem lazım düğünuz var
- 2 Ağustos 2020
- 13
- 1
- 36
- 29
Yookk kız benim değil 8 senelik evliyim 2 yaşında kızım var çok yakın arkadaşımin düğünü varHer türlü verirsin ama gelinlik ölçüleri nasıl olur bilemedim zayıflarken
- 6 Mayıs 2024
- 3.368
- 3.507
- 48
- 29
Hee öyle desene ahaha o zaman taş gibi gidiyorsun düğüne beybiYookk kız benim değil 8 senelik evliyim 2 yaşında kızım var çok yakın arkadaşımin düğünü var
- 25 Aralık 2024
- 92
- 55
- 3
- 32
Açıkçası zayıflama konusunda tarti değil de belden ölçümün daha doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü tartı birçok sebepten değişkenlik gösterebilir. Belinizi ara ara aynı yerden mezura ile ölçün o zaman zayiflayip zayiflamadiginiz anlaşılır.Ben hem Aralıklı oruç hemde karbonhidrat minimum seviyede tuketicem inşallah dün akşam 7 de yemiştim son yemeğimi bugün 11 de kahvaltı yaptım 6 da akşam yemeğimi yedim sonrasın da kahve yeşil çay tükettim sabah tartıldım 67 kiloyum şuan 3 günde bir tartilmayi düşünüyorum
- 2 Ağustos 2020
- 13
- 1
- 36
- 29
AmiiinnnnHee öyle desene ahaha o zaman taş gibi gidiyorsun düğüne beybi
- 2 Ağustos 2020
- 13
- 1
- 36
- 29
Evet haklısın ölçümde yaptımAçıkçası zayıflama konusunda tarti değil de belden ölçümün daha doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü tartı birçok sebepten değişkenlik gösterebilir. Belinizi ara ara aynı yerden mezura ile ölçün o zaman zayiflayip zayiflamadiginiz anlaşılır.
Bel: 86
Karın:104
Haftalık ölçü yapicam
- 2 Ağustos 2020
- 13
- 1
- 36
- 29
Evet kizlar hepisinin regayip kandili mübarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah bol bereketli yıllarimiz sağlıklı bir ömrümüz olsun ben bugün oruç tuttum akşam saat 18:00 da
Bir kase tarhana çorbası
Bir tane biber dolması
6 tane yağsiz kanat
Salata
2 tane esmer ekmek yedim
Bir süre normal oruç tutucam lohusa dönemimdeki borçlarim duruyo sahur yapamıyorum ben su içip niyet ediyorum
Bir kase tarhana çorbası
Bir tane biber dolması
6 tane yağsiz kanat
Salata
2 tane esmer ekmek yedim
Bir süre normal oruç tutucam lohusa dönemimdeki borçlarim duruyo sahur yapamıyorum ben su içip niyet ediyorum