Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar birşey sorcam şimdi

adetim 20 eylül dü.29 eylül,1 eylül de afedersiniz ama ilişkiye girdik.yarın 14.gün yani yumurtlama günüm. ilişkiye girmem için saat önemli mi ? yani sabah ya da akşam farkedermi?
inşallah bu ay tuttururum allahım..yardımcı ol bana.

ben yeni üyeyim lütfen benıde ekleyın lıstenıze suan adetmın son gnu kasımı da bebegmle olmak istiyorm dua edın lütfen

ben yeni üyeyim lütfen benıde ekleyın lıstenıze suan adetmın son gnu kasımı da bebegmle olmak istiyorm dua edın lütfen

hayırlı olsun canım... Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştrsun inşallah..

ekim ve kasımda hamiş kalmak isteyenlerin listesini Azize tutuyor ve buraya ekliyor. Sen de beklenen (daha doğrusu beklenmeyen) adet tarihini buraya yazarsan, seni de ekleyecektir.

Bol şanslar hihoyyyt

evet canım erteledik bayadır ama bu sene şarka kısmetse:teselli:

benim eşimde nişanlıyken istanbuldaydı bizde zor karar verdik şarka gitsekmi filan diye bende izmirde çalışıyordum ama istifa ettim bebiş filan olur daha zor olur önce aradan çıkaralım dedik
bu arada bende kpssye çalışıyorum
sende bebiş yada bebiş çalışması varmı

hımm ne kadarlık evlisin?bizde evliliği erteledik baya eşimde uzattı şarka gitmeyi okuyodum üni bitti evlendik 15 ay oldu evleneli bi seneye yakındır istiyoruz olmadı çalışmayı düşünmediğim düşenemediğim için:eek:lmaz: biz hemen istedik ama olmadı nasip kısmet
bende adet düzensizliği var ilaç kullanıyorum 6 aydır düzenli ama geçen ay tsh az çalışıyomuş öğrendim
dktrum etkiler ama olmaz demiyorum dedi henüz onun tedavisine başlamadım adet günümü beklim diyorum ama kararsızım ne yapsam acaba???

hımm ne kadarlık evlisin?bizde evliliği erteledik baya eşimde uzattı şarka gitmeyi okuyodum üni bitti evlendik 15 ay oldu evleneli bi seneye yakındır istiyoruz olmadı çalışmayı düşünmediğim düşenemediğim için:eek:lmaz: biz hemen istedik ama olmadı nasip kısmet
bende adet düzensizliği var ilaç kullanıyorum 6 aydır düzenli ama geçen ay tsh az çalışıyomuş öğrendim
dktrum etkiler ama olmaz demiyorum dedi henüz onun tedavisine başlamadım adet günümü beklim diyorum ama kararsızım ne yapsam acaba???

neden çalışmayı düşünmedim benim bu7rda imkanım olsa bir dakka durmam evde patlıyorum
nerden mezun oldun
biz 3 aylık evliyiz bende hemen istiyorum korunmadımda hayırlısı baklaım

kimya mhdsliğini bitirdim canım eşim istemiyo ne gerek var diyo
zaten evlenmeden önce tek şartı oydu bende alıştım böle iyi yaaazemuszemus
hayırlısı olsun canım

evettt yaaaa kızlarrr inşllhhhh
hepimiz böleee HAMıLEYıMMMM diye yazarızzzzz
ayyyy çok heyecanlandımmmm sanki ben hamişimkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:))))))))))) valla öyleyse uçarın havalara........dile ne dilersen derim sanada.........:))))))))))

mehtaaaapp bak ben sana dediydiiimm zamanında.. baak yukarda da senin cevabın..
benim kuzen de üstüne kanama geçirdi sonra hamiş oldugunu öğrendi diyeee,, bide dedim ki inşallah sen de hamilesindir bana da allah söyletmiştir :jeyyar: :jeyyar:

canım çok sevindim sağlıkla gelsin bebişin...

evettt yaaaa kızlarrr inşllhhhh
hepimiz böleee HAMİLEYİMMMM diye yazarızzzzz
ayyyy çok heyecanlandımmmm sanki ben hamişimkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amiiiiinnnnnn amiiiiiiiiinnnnnnnn inşallaaaaaahhhhh
valla ben de çok sevindim yaaahihoyyyt hihoyyyt :lepi:

valla kızlarrrr bu ay hayırla gelsin inşallahhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhihoyyythihoyyythihoyyyt

allahım hepinize sağlıklı hamilelik hayırlısıyla da bebeğiniz kucağınza almayı nasip etsin.........
saolun kızlar darısı başınıza...:)))

özgeçay hatırlamazmıyım canım benim ..dile canımmmm

X