• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İnşaAllah tatlım kese var içi dolu olunca doktor kıymayalım ilaca devam et ben seni anlamadım dedi yolk mu ne oluyormuş ya var yani boş değil şükür dış gebelik değil boş gebelik değil dedi haftaya tekrar kontrol yapalım pek umutlanmayalım ama takip edelim dedi
Olsun oda bir umuttur rabbim inşallah sağlıkla devamiji getirtir çok heyecanlandım senin adına ya rabbim ol desin yetrki su cuma mübarek günü güzel ilerler umutsuzluğun umuda döner

Bence de hiç belirti arama, benim diğer transferlerimde hep pembe lekelenmem olurdu sevinirdim yerleşme kanaması diye hiç birinde tutmadı. Bu sefer leke hiç olmadı, meğerse tutmuş. Ama burada okuyunca lekelenen herkesim tutmuş mesela benim tam tersi oldu. Çok farklı oluyor yani kişiden kişiye hiç takma kafana öyle şeyler sabırla bekle :)
Içime su serptin inşallah sagsalim kucagina alırsın sende inşallah benim de tutmustur🙏🙏🥰Allah razı olsun 😘😍

Kızlar şaka gibi ya ilacı bıraktım bugünde kontrole geldim dış gebelik falan olmasın diye kese göründü yolk da var doktor pek umutlanmayalım ama ilaca devam et dedi kan verme birdaha ultrason takibi yapacaz ben seni anlamadım 😄 buna kıyamayız dedi haftaya tekrar kontrol çagardı 5.5 ml doktorda bende şaşkınız özellikle hamile hanımlar sizin duanız çok makbul dua edin bana lütfen 🤗
Valla Allahtan ümit kesilmez.daha neler görcez burdaaaa maşallah kuzum inşlhh sımsıkı tutunup büyür.mucizen seninle olsun hep canm benm cok sevındm gözyasın hep sevinçten olan inşlh🌸🌸🥰

Endiselenme canım bizde 5+6 sadece kese gördük 15 gün sonra tekrar kontrol o zaman daha net görürüz dedi.
Seninde pztesi görünür zaten bazı şeyler endişelenme stres yapma
İnşallah canım ya ,ama daha önce de sorun olunca ister istemez stres oluyor insan. Çok kolay zannederdim ama çocuk sahibi olmak çok zormuş.

Valla Allahtan ümit kesilmez.daha neler görcez burdaaaa maşallah kuzum inşlhh sımsıkı tutunup büyür.mucizen seninle olsun hep canm benm cok sevındm gözyasın hep sevinçten olan inşlh🌸🌸🥰
Amin inşaAllah bende çok mutluyum Rabbimin izniyle devamı gelir inşaAllah hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim 😍

PlutonMerkez PlutonMerkez canim dogru igneyi almisim dimi?prolutex ile ayni olan igne bu.

Eklentiler

• 20210108_143926.webp
    20210108_143926.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 33
Arkadaşlar bugün transferin 5. Günü adetin ilk günü hep bel ağrım olur aynı o şekilde belim ağrıyor. Adet mi olacağım acaba ya da tutunuyor mu kafamda deli sorular🙄
Buralarda aynı seyı cok sordum kesin adet olacagım aynı adet agrısı dedım sonra sivilcelerım cıktı.Ama pozitif cıktı.Bu arada hala adet agrım var transferın 16.gunu🤦‍♀️😀

Olabilir bilmiyorum başka yaşayan var mıdır bu durumu ama tek tek dondurmadılar..şuan tek hakkım var inşallah o da tutunur..elden gelen sadece dua etmek 😌
merhaba. benim de iki tane embriyom vardi dondurulmus ikisi ayni anda cozuldu biri transfer edildi digeri tekrar donduruldu. 25 aralkta transfer oldu ama tutmadi bi dahaki ayda tekrarlayacagiz kalan son embriyo ile insallah.

merhaba. benim de iki tane embriyom vardi dondurulmus ikisi ayni anda cozuldu biri transfer edildi digeri tekrar donduruldu. 25 aralkta transfer oldu ama tutmadi bi dahaki ayda tekrarlayacagiz kalan son embriyo ile insallah.
Yaaa çözülünce tekrar dondurulabileneceğini bilmiyordum..Olmadı bunu bir sorarım doktora..teşekkür ederim..muhtemelen aynı zamana denk geleceğiz.inşallah tutarda burda sevincimizi birlikte yaşarız ☺️

tekrar dondurulanin kalitesi nasil olur bilmiyorum ama bastan tedaviye baslamaktansa elimizdeki son secenegi degerlendirmek daha mantkli geldi. benim 4 yasinda bir kizim var ilk tup bebek denemesinde oldu ve bu embriyolar da o zaman dondurduklarimizdan. Allah isteyen herkese versin kimseye aratmasin insallah🤲🏻

yaaa seni yerim ne şekersin sen😁kafan karısmasn gayet net kullandıkların.kafana ne takılırsa sor minik kuzum🥰
Bir şey sorabilir miyim 32 yumurtanın 7 Si olgunlaşmamış çıktı ve 20 si döllenebildi Bugün 2.gün için aradılar 14 tane kalmış ve 2.kalite ilerliyorlar dedi 5.gün daha önemli blast olup olmamaları ama 2.kaliteden 1.kaliteye geçiş olur mu ki canım çok sıkkın

Bir şey sorabilir miyim 32 yumurtanın 7 Si olgunlaşmamış çıktı ve 20 si döllenebildi Bugün 2.gün için aradılar 14 tane kalmış ve 2.kalite ilerliyorlar dedi 5.gün daha önemli blast olup olmamaları ama 2.kaliteden 1.kaliteye geçiş olur mu ki canım çok sıkkın

Gecmıs olsun ❤️
Tüp bebek nedeniniz neydi
Tutmamasıyla ilgili doktor acıklama yaptı mı

Kızlar şaka gibi ya ilacı bıraktım bugünde kontrole geldim dış gebelik falan olmasın diye kese göründü yolk da var doktor pek umutlanmayalım ama ilaca devam et dedi kan verme birdaha ultrason takibi yapacaz ben seni anlamadım 😄 buna kıyamayız dedi haftaya tekrar kontrol çagardı 5.5 ml doktorda bende şaşkınız özellikle hamile hanımlar sizin duanız çok makbul dua edin bana lütfen 🤗
Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsın ınsallah 🐣 ❤️

Back
X