Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aynen adamı toplasan tüm tedavide 1dk görmüşümdür yumurta toplama hariç ne bilem bende tebrik falan edecek sanmıştım meşhur sözünü demiş noktayı koymuş (asistanima yazın)😜hepimizin kaderi ayni
Hadi yaa gerçi senin doktor biraz fenomen olmuş ondan az görüyorsunuz 🤣 meşhur emojiyi koymuş yeşil kalp 😁 uzun uzadıya tebrik yazmaz kim bilir onun için ne kadar normal Bi durum ama bizler için mucizevi 😍 ben doktorumu çok görüyorum muayenelerde il dışından git gel yapıyoz diye bazen çay kahve ikram ediyo hal hatır soruyo 🤣

Hadi yaa gerçi senin doktor biraz fenomen olmuş ondan az görüyorsunuz 🤣 meşhur emojiyi koymuş yeşil kalp 😁 uzun uzadıya tebrik yazmaz kim bilir onun için ne kadar normal Bi durum ama bizler için mucizevi 😍 ben doktorumu çok görüyorum muayenelerde il dışından git gel yapıyoz diye bazen çay kahve ikram ediyo hal hatır soruyo 🤣
Neyyy biz 850 km gidiyoruz gorusemiyoruz evet adam fonomen onun için ulaşılması zor onlarda haklı ya ne diyelim canları sağolsun yoğunluk çok çünkü senin toktur iyiymiş ha😜

5. Günden bildiriyorum normal kaset idrar testi tek çizgi☺️ Yok bi daha yapmıcam, biraz belirtim var diye yapmak istedim ama tek embriyonun 5. Günde normal testle çıkmayacağını bile bile yaptım. Hayırlısı bakalım, sende var mı gelişme
7. Günden sonra deneyecektin şekerim az daha sıksaydın dişini :KK20: Rabbimnasip arkadaşın betası 12.gün 800 küsür çıktı. Onun bile 5. Gün tek çizgi çıkmıştı. Içine kurt düşürdün yok yere 😑

Ben de 29 ocakta 5. Gün tek embriyo transferi oldum, kasıklarımda ve belimde arada sızlama ve doluluk hissi oluyor, bugün 5. Günüm idrar testi normal kaset test tek çizgi çıktı☺️ Daha erken diye çıkmadığını ümit ediyorum🍀 sende var mı belirti denebilecek gelişmeler, ne zaman test yapacaksın
5. gün çok çok erken ama , bence de o yüzden çıkmamıştır. Merakla bekliyorum yeni sonuçları :)

Ben de 29 ocakta 5. Gün tek embriyo transferi oldum, kasıklarımda ve belimde arada sızlama ve doluluk hissi oluyor, bugün 5. Günüm idrar testi normal kaset test tek çizgi çıktı☺️ Daha erken diye çıkmadığını ümit ediyorum🍀 sende var mı belirti denebilecek gelişmeler, ne zaman test yapacaksın
Yok canım hiç belirti sadece göğüslerim de dolgunluk hissi var baya 🙈Ama tabi zaten belirti aramamak lazım..Normalde de zaten belirtiler adet geçtikten bı hafta sonra fln başlıyo...Testi aslında cumartesi kan versem çıkar diye düşünüyorum bı yandan da diyorum bekleyim pazartesi yi bilemedim 😅

7. Günden sonra deneyecektin şekerim az daha sıksaydın dişini :KK20: Rabbimnasip arkadaşın betası 12.gün 800 küsür çıktı. Onun bile 5. Gün tek çizgi çıkmıştı. Içine kurt düşürdün yok yere 😑
Yok kofim yaa hiç umutsuzluğa kapılmadım, belirtilerim var çünkü bu sefer daha bi yakın hissediyorum mutlu sona🥰🧿🍀 tek embriyo olduğu için erken yaptığımın farkındaydım, testim bitsin de sonlara doğru kafayı yemeyim diye uğraşıyorum😎 kısmet artık yaşayıp göreceğiz 1 haftadan az kaldı kan testine🍀

Neyyy biz 850 km gidiyoruz gorusemiyoruz evet adam fonomen onun için ulaşılması zor onlarda haklı ya ne diyelim canları sağolsun yoğunluk çok çünkü senin toktur iyiymiş ha😜
Neyyy 850 km mii siz hep bu kadar yol mu gittiniz 😅😅 kız ben il dışı diyorum ama urfada oturuyorum antebe gidiyorum yani 150-200 km 🤩 bizim doktorun facesi instası hiç bişeyi yok ama çok babacan Bi doktor prof diye onu tercih etmiştim sağolsun pişman olmadım 🙏🏻 doktorlar haklı bacım o kadar yoğunlarki ve öylesi merkezi yerler hepten yoğun olur hatta bazı doktor kendisi yapmayıp ekibine yaptırabiliyor . Ben o gün son transferdim doktorum transferime diğer doktor arkadaşı ile katıldı birlikte muhabbet ede ede beni güldürerek transferimi yaptılar 😅 ikisi de babam yaşında çok tatlılardı. Biri diyor sen daha çok kadın doğurttun öteki diyo senin her attığın pozitif çıkıyo hadi bana da öğret diyo benim kafa Bi ona Bi ona bakıyo 😁

X