- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.221
Evet takip ettim sizi süreçte çok sevindim allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBen de bilmiyordum buradan öğrendim tek embriyo bölünüp tek yumurta ikizi olabiliyormuş tabi bu oran düşük ama olmaz diye birşey yokgebelik testiniz 7. Güne göre çok net çıkınca ben öyle düşündüm biran kesin çift embriyo ikisi tutmuştur diye düşündüm ben de kendi testimi ve beta değerimi çok kıyasladım çünkü şükür betam güzel çıktı
İnşallahSeni çok iyi anlıyorum bunun sonu güzel olur Allahın izniyle
Yaşayan biri olarak çok çok iyi anlıyorum Amin inşaAllah Rabbim hayırlısını nasip etsinİnşallahyaşamayan bilemez bu durumu bizler birbirimizi çok iyi anlıyoruz allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin
Allah razı olsun dilerim cümlemiz alırızEvet takip ettim sizi süreçte çok sevindim allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbu marka çok hassas zamanında benim değerim 30 40 larda ikende hemen görmüştü. Bilemiyorum aklım çok karışım hayırlısı olsun
benim 4. gun embriyosu 2 tane. daha once cok defa hayal kirikligina ugradim o yuzden beklemek istiyorum. test bile almadim eveOlur benceBen 9. Gün idrarda görmüştüm. 5. Gün embriyosu. Testiniz varsa deneyin isterseniz
Allah razı olsun canım benim, hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza, senin bebiş de büyümüş maşallahCanim tebrik ediyorum Allah sag salim kucaginada almayi nasib etsinHayirlisiyla pozitifide goruruz burda
Ayy maşallah sanaEki Görüntüle 2772303
Arkadaşlar 7. Gün akşamı pozitifim22 ocak transfer tarihim dayanamayıp yaptım. 5. Gün embriyosu Ben geçmişte 7 kez kimyasal yaşadığım için erken sevinmekte istemiyorum
Bende önceden bakılmadıBenim d vitamin değerim düşüktü opudan önce tedaviye başlar başlamaz başlattı beni Ekim ayında başlamış oldum hala devam ediyorum. İlk başka günde 12 damla içiyordum şimdi 4 damla
Kuzum hadi hayırlısıyla çok çok güzel geçsin transferinÇok şükür canım,yarın sabah 8de hastanede olacağım 9 da transfer inşallah.. dualarınıza talibim beni en iyi anlayacak canım arkadaşlarım
Tşkr hayruşSiknti olmaz canim ben 11.ci haftamda yaptirdim tahlilleri
Normal kan ve hormon testleri bakılırken bakılmıştı. Ama onu ihmal etmeyin doktor bana d vitamini çok önemli bebek anneden o şekilde besleniyor gelişiyor demiştiBende önceden bakılmadı
Normal kan ve hormon testleri bakılırken bakılmıştı. Ama onu ihmal etmeyin doktor bana d vitamini çok önemli bebek anneden o şekilde besleniyor gelişiyor demişti
Aynen canım hastanede yaptırın daha detaylı olurBiliyorum canım ya sağlık ocağı hepsini yapmıyor ya d vit toksoplasma vs o yüzden hastaneye gideyim dedim hem arada orda da takip edilirim tahliller vs için rahat olur.
Bende öyleydim olur olmaz ağlama hissi vardı ağlıyordum da hiç olmayacak şeylerekizlar bugunlerde cok hassas ve duygusal oldum herseye agliyorum. cok cabuk moralim bozuluyor.sizde de oluyor mu ? gebelik belirtilerinde bile var ama regl belirtilsi de ayni zamanda
İnşallah çok teşekkür ederimAllah razı olsun dilerim cümlemiz alırıziki gün sonra da deneyşzçn isterseniz veya da kan verin daha net bilgi yine de 7. Günde bu şekilde net olarak görmesi çok güzel inşallah artarak devam eder
Kesinlikle arkadaşım sağlıklı gelsnlerdeAyy maşallah sanaAllah daim etsin sağlıkla gelsin bebişin, darısı da bana olsun inşallah burda paylaşmak nasip olsun testimi, sağlıklı olsunlar da başka bişey istemiyoruz
Selam canım. Bana 4 Şubat test yapmamı söyledi doktorslm tatlim.bende ayni gun transfer olmusum seninle.benimide 4. gun embriyosu. ne zaman tahlil gunun sali mi? benim pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?