Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Evet takip ettim sizi süreçte çok sevindim allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu marka çok hassas zamanında benim değerim 30 40 larda ikende hemen görmüştü. Bilemiyorum aklım çok karışım hayırlısı olsun

Allah razı olsun dilerim cümlemiz alırız iki gün sonra da deneyşzçn isterseniz veya da kan verin daha net bilgi yine de 7. Günde bu şekilde net olarak görmesi çok güzel inşallah artarak devam eder

Merhaba kizlar 1 ocakta embriyo transferim olmuştu bugün 4+1 olduk beta değerlerim çok güzel bugün sabah da bakmıştım hatta 5900 geldi 2 şubata da doktorum çağırmıştı ultrason için ama bugün peceteye silince koyu kırmızı çok az kan geldi koyu kahve pıhtı geldi bı kaç tane de ve vajinam da batma şeklinde iki üç kez ağrı oldu akşamina böyle bı durum yaşayan var mı acaba sizce normal midir

Eki Görüntüle 2772303
Arkadaşlar 7. Gün akşamı pozitifim 22 ocak transfer tarihim dayanamayıp yaptım. 5. Gün embriyosuBen geçmişte 7 kez kimyasal yaşadığım için erken sevinmekte istemiyorum
Ayy maşallah sana Allah daim etsin sağlıkla gelsin bebişin, darısı da bana olsun inşallah burda paylaşmak nasip olsun testimi, sağlıklı olsunlar da başka bişey istemiyoruz

Normal kan ve hormon testleri bakılırken bakılmıştı. Ama onu ihmal etmeyin doktor bana d vitamini çok önemli bebek anneden o şekilde besleniyor gelişiyor demişti
Biliyorum canım ya sağlık ocağı hepsini yapmıyor ya d vit toksoplasma vs o yüzden hastaneye gideyim dedim hem arada orda da takip edilirim tahliller vs için rahat olur.

kizlar bugunlerde cok hassas ve duygusal oldum herseye agliyorum. cok cabuk moralim bozuluyor.sizde de oluyor mu ? gebelik belirtilerinde bile var ama regl belirtilsi de ayni zamanda

kizlar bugunlerde cok hassas ve duygusal oldum herseye agliyorum. cok cabuk moralim bozuluyor.sizde de oluyor mu ? gebelik belirtilerinde bile var ama regl belirtilsi de ayni zamanda
Bende öyleydim olur olmaz ağlama hissi vardı ağlıyordum da hiç olmayacak şeylere

Ayy maşallah sana Allah daim etsin sağlıkla gelsin bebişin, darısı da bana olsun inşallah burda paylaşmak nasip olsun testimi, sağlıklı olsunlar da başka bişey istemiyoruz
Kesinlikle arkadaşım sağlıklı gelsnlerde Senin de transferin hayırlı olsun inşallah sende hemen görürsün pozitifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…