- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.181
Aaa öylemi canım çok sağol ya bir arkadaşın gorumcesi içinmis ya çok sevindim hemen haber vereyim baksınbestes arkadaş yazmıştı canım, ilaçları hala duruyorsa yardımcı olur belki
kızlar merhaba bılıyorsunuz benım yumurta toplama oldu 6 tane donduruldu 2 tanesı dna ıncelemeye gıttı donmesını beklıyecegım 1 ay transfer ıcın benım sızden rıcam var benım gorumcemın yumurtalıgından kıst vardı kotu huydu bır kısmını aldılar ve acıl tüp bebege baslaması gerekıyor ve raporu yok ankarada tüp bebek ılaclarını kullanmayan gonal f , merionel , cetrotaın ve genetropın elınde kalan varsa yazabılırmı acaba ? ayrıca tek yumurtası oldugu ıcın ve o da yarım oldugu ıcın havuz sıstemı yapacaklar 3 defa falan yumurta toplanacak o yuzden ilaç cok fazla kullanacak
Benim d vitamin değerim düşüktü opudan önce tedaviye başlar başlamaz başlattı beni Ekim ayında başlamış oldum hala devam ediyorum. İlk başka günde 12 damla içiyordum şimdi 4 damlaKızlar d vitaminine ne zamana kadar başlamak gerek ? Ben daha kan testlerimi yaptıramadım. Hastaneden 8 ine randevu alabildim tek seferde hepsini yaptırayım dedim de. 10. Hafta oluyor sıkıntı olur mu ?
Merhaba arkadaşa ben sormuştm bacak ağrısını benim 4. Günden 7. Güne kadar öyle bir ağrıdı ki bayılacaktım gece uyandırdı o derece bide korkunç bel ağrım vardı bakalım pazar günü bizim test günümüzİnşallah tutunma belirtisidir
İşllah tutunma belirtisidir müjdeli haberi alırsınız. Benim dün 4. Günüydü gece başladı bugün devam ediyor bu saat oldu daha geçmedi bacak ağrım işllah iyi haber belirtisidir. Senin aşılama mı oldu canımMerhaba arkadaşa ben sormuştm bacak ağrısını benim 4. Günden 7. Güne kadar öyle bir ağrıdı ki bayılacaktım gece uyandırdı o derece bide korkunç bel ağrım vardı bakalım pazar günü bizim test günümüzİnşallah tutunma belirtisidir
Canim tebrik ediyorum Allah sag salim kucaginada almayi nasib etsinGüzel geçti canım Allah razı olsun, embriyoyu koyuyolar yolluyolar işte herkesin olduğu gibi şipşak geçtisonu güzel olur inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize burda
Ben 5 tane vurundum ama böyle bi ağrım olmamıştı şimdi geçti ama hala iğne vurunuyorum yani bilemiyorum tabiO kadar bacak ağrısı acaba kalçadan iğne mi vurduruyorsunuz ondan olabilir mi
Yok canım benim 5. Gün embriyosu tüp bebek oldu. Bakalım inşallah hepimiz için hayırlı haberler olurİşllah tutunma belirtisidir müjdeli haberi alırsınız. Benim dün 4. Günüydü gece başladı bugün devam ediyor bu saat oldu daha geçmedi bacak ağrım işllah iyi haber belirtisidir. Senin aşılama mı oldu canım
Alla alla bu kadar ağrıması inşallah belirtindir bacak ağrısı oluyormuş çünkü belirtilerdeBen 5 tane vurundum ama böyle bi ağrım olmamıştı şimdi geçti ama hala iğne vurunuyorum yani bilemiyorum tabi
Allah yardımcın olsun canım bebişin sağlıkla tutunsun sanaYok canım benim 5. Gün embriyosu tüp bebek oldu. Bakalım inşallah hepimiz için hayırlı haberler olur
Siknti olmaz canim ben 11.ci haftamda yaptirdim tahlilleriKızlar d vitaminine ne zamana kadar başlamak gerek ? Ben daha kan testlerimi yaptıramadım. Hastaneden 8 ine randevu alabildim tek seferde hepsini yaptırayım dedim de. 10. Hafta oluyor sıkıntı olur mu ?
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaAllahEki Görüntüle 2772303
Arkadaşlar 7. Gün akşamı pozitifim22 ocak transfer tarihim dayanamayıp yaptım. 5. Gün embriyosu Ben geçmişte 7 kez kimyasal yaşadığım için erken sevinmekte istemiyorum
İnşallah canım benim herkesin bir hayali var benimkide bu işteBebeni kucağına aldığında bu hayalini gerçekleştirme gücü versin rabbim, güzel kalbini seveyim senin
Dün söz verdim belirti aramayacagim diye aramıyorum kendimle ilgili bı gelişme kaydettimHala mı olumsuZsun bitanem nolur 2 gün kaldı, gelecek o bebetotosuna vuracan sen onun daha ne bu karamsarlık
Hay maşallah sana kopkoyu buu tebrik ederimEki Görüntüle 2772303
Arkadaşlar 7. Gün akşamı pozitifim22 ocak transfer tarihim dayanamayıp yaptım. 5. Gün embriyosu Ben geçmişte 7 kez kimyasal yaşadığım için erken sevinmekte istemiyorum
Oydu kız oydu elinde prolutex varmış Allah razı olsun bana verdi 17 tane demekki transfer olmasada almışArzurum transfer olamadigi icin prolutex almis olamaz yavrum
Çok teşekkür ederim ama o kadar çok hüsran oldu ki sonu allahım hayırlısını versinHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah
Teşekkür ederimmHay maşallah sana kopkoyu buu tebrik ederimama 7. Günde bu kadar koyu çıkması harika bişey. Ben de daha önce 1 defa kimyasal geçirmiştim seni iyi anlıyorum ama kimyasaldan kork a o olsa böyle koyu asla çıkmaz. Kaç embriyo transfer edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?