Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar d vitaminine ne zamana kadar başlamak gerek ? Ben daha kan testlerimi yaptıramadım. Hastaneden 8 ine randevu alabildim tek seferde hepsini yaptırayım dedim de. 10. Hafta oluyor sıkıntı olur mu ?

bestes yazmış canım Karasbaby söyledi ay inşallah verir çok umutlandim gorumcemin birde havuz olacaksa çok tutar

Kızlar bişey sorucam yaa transfer olanlar ve hamileler siz günde ne kadar su içiyorsunuz ben 1.5 lt - 2 lt anca içiyorum yeterli mi acaba

Kızlar d vitaminine ne zamana kadar başlamak gerek ? Ben daha kan testlerimi yaptıramadım. Hastaneden 8 ine randevu alabildim tek seferde hepsini yaptırayım dedim de. 10. Hafta oluyor sıkıntı olur mu ?
Benim d vitamin değerim düşüktü opudan önce tedaviye başlar başlamaz başlattı beni Ekim ayında başlamış oldum hala devam ediyorum. İlk başka günde 12 damla içiyordum şimdi 4 damla

İşllah tutunma belirtisidir müjdeli haberi alırsınız. Benim dün 4. Günüydü gece başladı bugün devam ediyor bu saat oldu daha geçmedi bacak ağrım işllah iyi haber belirtisidir. Senin aşılama mı oldu canım

Yok canım benim 5. Gün embriyosu tüp bebek oldu. Bakalım inşallah hepimiz için hayırlı haberler olur

Hala mı olumsuZsun bitanem nolur 2 gün kaldı, gelecek o bebe totosuna vuracan sen onun daha ne bu karamsarlık
Dün söz verdim belirti aramayacagim diye aramıyorum kendimle ilgili bı gelişme kaydettimasıl test Çarşamba benim ben kendimce pazar yaptiracagim

Eki Görüntüle 2772303
Arkadaşlar 7. Gün akşamı pozitifim 22 ocak transfer tarihim dayanamayıp yaptım. 5. Gün embriyosuBen geçmişte 7 kez kimyasal yaşadığım için erken sevinmekte istemiyorum
Hay maşallah sana kopkoyu buu tebrik ederim ama 7. Günde bu kadar koyu çıkması harika bişey. Ben de daha önce 1 defa kimyasal geçirmiştim seni iyi anlıyorum ama kimyasaldan kork a o olsa böyle koyu asla çıkmaz. Kaç embriyo transfer edildi

Teşekkür ederimm tek embriyo transfer edildi bende çok şaşırdım pazar kan testi vereceğim nasip bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…