Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İnşAllah kuzum ya inşallah bu sefer kanda ki artışı görürüm umarım artık sıra sana geliyor valla aklımdasın hep
inşallah kuzumben iyiyim böle ne zamn kendimi iyi hissedersem başlarm çocuk die die de kendimi yıpratmak istemiyorum nihayetinde soyumdan gelecek bir nesil varsa o çoktan yaratıldı bana geleceği zamanıda Allah bilir sabredip görcem bakalm

Bacım baksana üstteki erken gebelik testi sabah idrarı ile yaptım
Alttaki tok karnına 2. İdrar ile yaptım normal kaset test 5 tllik olanlar daha silik.
Acaba hangisi kesindir
Kızıcam ama niye kafanı karıştırıyorsun şimdi? Ne güzel pozitif işte kurcalama bebeğim. 2. Idrar sayılmaz daha çok yeni çünkü

En güzelini yapıyosun ben bazen stres olsam da inan hep senin gibi düşünüyordum en doğrusu o Allah be veriyorsa hayırlısını versin en büyük duamdır

Doktor da öyle söyledi hic beklemeden şubatta dondurulmuslari deneyelim dedi. Kısmetse şubatta transfer heyecanı tekrar baslayacak

Ya bilinçaltı işte ikisi de çıkar onların sen merak etme. Maşallah büyümüşler yaaa yerim onları neredeyse cinsiyet öğrenilecek
Ay var daha diye sabretmeye çalışıyorum yoksa doktorum başının etini yiyecem
Çok komik ama biri doğuyor diğeri içimde beni eve gönderiyorlar haftaya gel diyorlar. Aynı anda hem lohusayım hem hamileyim
Keseleri görünce beraber ikiz bebek muhabbeti yapıcaz inşallah birbirimize sorcaz hangi bebek arabasını aldın yatak ne düşünüyorsun diye

Hahah koptum valla bu şansla o da olur yok yok ikisi de çıkar onların merak etme sen valla merak ediyorum senin cinsiyetleri çok önemli değil ama merak yinede inşallah onları konuşabileceğim zamanda gelir kan tahlili den ne kadsr sonra kese göründü senin betaya göre mi çağırdı doktor

Bacım ben her şeyi hızlandırılmış yaşadım resmen gözümü açtım kapattım kalp atışı dinliyorum inşallah seninki de öyle olur
9.gun kan verdim doktor 12.gun kese görmeye çağırdı ama iki embriyo olduğunu unutmuş. O gün karından gözükmedi vajinal baktı. Iki tane keseye benzer bir sey görüyorum 2 gün sonra tekrar gel dedi 3 mm ölçtü o zaman.
14.gun tekrar gittim keseler biri 6 mm olmuş biri 3 mm kalmış tamam bunlar ikiz dedi. Ama biz 3 mm kalan gidici herhalde tek devam edecek dedik ikiz olduğuna sevinmedik.
1 hafta sonra gel küçük kese büyümüş mu diye bakalım dedi o gün gittiğimizde küçük olanın yolk kesesini gördük büyük olanın kalbini dinledik
Aslına bakarsan 12.gün keseyi görmüşüz ama onun kese olduğunu bilmiyormuşuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…