- 9 Ekim 2020
- 5.740
- 7.685
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.181
inşallah kuzumİnşAllah kuzum ya inşallah bu sefer kanda ki artışı görürüm umarım artık sıra sana geliyor valla aklımdasın hep
İnşallah o da güzel çıkacakİşimiz kana kaldı
İçini ferah tut kuzum Allah sana bağışlasn sağlıkla hayrlısıyla inşlah.sen ne zamn kan vercen????Aynen koyucanak çıktı bakalım beta kaç çıkacak inşallah yarım kalmaz bu sefer mutluluğum
Kızıcam ama niye kafanı karıştırıyorsun şimdi?Bacım baksana üstteki erken gebelik testi sabah idrarı ile yaptım
Alttaki tok karnına 2. İdrar ile yaptım normal kaset test 5 tllik olanlar daha silik.
Acaba hangisi kesindir
En güzelini yapıyosun ben bazen stres olsam da inan hep senin gibi düşünüyordum en doğrusu o Allah be veriyorsa hayırlısını versin en büyük duamdırinşallah kuzumben iyiyim böle ne zamn kendimi iyi hissedersem başlarm çocuk die die de kendimi yıpratmak istemiyorum nihayetinde soyumdan gelecek bir nesil varsa o çoktan yaratıldı bana geleceği zamanıda Allah bilir sabredip görcem bakalm
İnşAllah kuzumİçini ferah tut kuzum Allah sana bağışlasn sağlıkla hayrlısıyla inşlah.sen ne zamn kan vercen????
Kız valla ben kurcalayıp duruyorumKızıcam ama niye kafanı karıştırıyorsun şimdi?Ne güzel pozitif işte kurcalama bebeğim. 2. Idrar sayılmaz daha çok yeni çünkü
Az kalmış ozamn inşallah güzel değerler öıkar zaten baya koyu:)hayrlı olsnİnşAllah kuzum12. Günde kan vercem 3 gün sonra vericem kısmetse
İnşAllah kuzum beta da öyle çıkar bakalım nasip kısmetAz kalmış ozamn inşallah güzel değerler öıkar zaten baya koyu:)hayrlı olsn
Kocanda hata 1 tane test alıcaktıKız valla ben kurcalayıp duruyorumyarın yaparım artık
Doktor da öyle söyledi hic beklemeden şubatta dondurulmuslari deneyelim dedi. Kısmetse şubatta transfer heyecanı tekrar baslayacakKalite durumu inan farketmiyor. Benim de bu 2. Denemem ilk transferim tek embriyoydu en iyi kalitedeydi kimyasal geçirdim. Bu ikisi bir tık öncekinden düşük henüz kan vermedim ama çizgi öncekine nazaran daha koyu çıktı hiç belli olmaz o yüzden. Ben de 2. Adette hemen başladım transfere doktor bir ay daha bekleyecekti ama ben beklemedim bakalım artık kan da nasıl çıkar. Kafa olarak rahatsa başla derim. Ben de en azından bu ikisini alıyım. Aklımda kalmasın tutmazsa zaman kaybetmemiş olurum en başa dönerim düşüncesiyle başladım
Kocama aldırmadım ki onun haberi bile yoktu kardeşime kağıda yazdım Bi ondan Bi ondan diye aldı geldiKocanda hata 1 tane test alıcaktı
Ay var daha diye sabretmeye çalışıyorum yoksa doktorum başının etini yiyecemYa bilinçaltı işteikisi de çıkar onların sen merak etme. Maşallah büyümüşler yaaa yerim onları neredeyse cinsiyet öğrenilecek
Ay hadi bakalım inşallah zaten çabuk geçer zaman sen merak etme stresten uzak dur güzel beslenDoktor da öyle söyledi hic beklemeden şubatta dondurulmuslari deneyelim dedi. Kısmetse şubatta transfer heyecanı tekrar baslayacak
Hahah koptum valla bu şansla o da olurAy var daha diye sabretmeye çalışıyorum yoksa doktorum başının etini yiyecem
Çok komik ama biri doğuyor diğeri içimde beni eve gönderiyorlar haftaya gel diyorlar. Aynı anda hem lohusayım hem hamileyim
Keseleri görünce beraber ikiz bebek muhabbeti yapıcaz inşallah birbirimize sorcaz hangi bebek arabasını aldın yatak ne düşünüyorsun diye
Bacım ben her şeyi hızlandırılmış yaşadım resmen gözümü açtım kapattım kalp atışı dinliyorum inşallah seninki de öyle olurHahah koptum valla bu şansla o da oluryok yok ikisi de çıkar onların merak etme sen valla merak ediyorum senin cinsiyetleri çok önemli değil ama merak yinede inşallah onları konuşabileceğim zamanda gelir kan tahlili den ne kadsr sonra kese göründü senin betaya göre mi çağırdı doktor
Bugün kaçıncı gün ?yani 12 i beklemene gerek yokİnşAllah kuzum12. Günde kan vercem 3 gün sonra vericem kısmetse
Ha yasa çok şükür benle aynı düşünen birini buldumBugün kaçıncı gün ?yani 12 i beklemene gerek yokamaç 2 3 testte düzenli artışı görmek 3 5 günün lafı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?