Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hahha aynı anda olmuş sızılarımız inşallah dediğin gibidir kız sen taze transfer oldun o zaman öyle mi çünkü bende yok çatlama iğnesi dondurulmuş oldum ben
Enerjimiz gecti heralde ben cok inanirim ya enerjiye hep olumlu dusunelim hepp yok bende dondurulmus oldum extra doktor yazmis demis. butun igneyi vurulmadik zaten 1/3 vurun dedi birazcik vucudda gebelik hormonu olsun kandiralim dedi cok mantikli geldi bana ama bu durum esime vurdurdum diyo acaba birazdaha vursak

İnşallah canım benim, olacak inşallah. Biz de ilk evlendiğimiz yıl korunduk deli gibi, şak diye olur sandık Böyle zor olduğunu bilsem ilk geceden başlardım çalışmalara

Canım senin diğer negatif denemelerinden farklı olarak ne uygulanıyor bu transferde? Bir de hangi doktordu senin?
Canım ben eylülde ilk taze transfer oldum, tuttu ama düşük yaptım 5. Haftaya gelemeden. Bu ikinci trasferim olacak, son olur inşallah ilkinden farkı bu sefer dondurulmuş olacak. Başka Hiç bir farkı yok. Yani embriyo yapıştırma, rahme çizik atma falan hiçbişey yapılmadı. Bakalım görecez tutacak mı nolacak Kıbrısta tedavi görüyorum doktorum emin berk

Hahha iyimiş kız çok mantıklı geldi bana da vücudu ona alıştırmak gayet zekice. Eşinin de dediği gibi biraz fazlaca kandırın iyice kansıın madem

Anladım canım hayırlı olsun inşallah.. çoğu doktor ilk iki denemede aynı yöntemi uyguluyor demek ki

Olumsuz değil olumluuuu çıkacak o çift çizgi hem de kopkoyu, çünkü ikizler geliyooor
Ahaha enerjin hayran kaldım ağzından bal damlıyor bugün rüyamda ikiz gördüm doğurmuştuö bile biri kız biri erkekti ama erkek olanın saçının yarısı beyaz yarısı siyahtı artık ne demekse

Canim sen bebegi gormemismiydin bende sana yazacaktm durumlar nasil diye.
Yok canım ilk kontrolde keseyi gördük
İkinci kontrolde yine keseyi gördük 1 hafta daha bekleyelim dedi doktor
Nasipse yarin kontrolümüz var eger herhangi bir gelişim yoksa gebelik sonlandirilicak hayırlısı inşallah

Kuz bu arada bisi diycem benim gittikce ilerleyen sag alt kasik batma durumum var sanciyla karisik ara ara bi geliyo batiyo katboluyor hayrolsun insallahhh

Ruh halim oyle tuhafki biranda mutlu olup uzulebiliyorum
Benimde şuan regl ağrısı var ama farklı ağrı yok gibi. Şu kasık batma belirtisi diye biliyorum hayırdır o hayır ay senin sonucu da çok merak ediyorum şuan ya hadi inşallah

Benimde şuan regl ağrısı var ama farklı ağrı yok gibi. Şu kasık batma belirtisi diye biliyorum hayırdır o hayır ay senin sonucu da çok merak ediyorum şuan ya hadi inşallah
Ayy senle konustukca valla suan gidip test yapasim geliyo iyu geldin❣❣ ayy insallah be insallahhhh az kaldii az bu haftayi bi atlatsakk vallahi bide ustuneee pozitiff ayy superr olur superrrrrr❣

Sen ne zaman olmuştun transfer durumun bana benzio kaç haftalık oluyo ya Bnde 28 aralıkta transfer oldum

Ayy senle konustukca valla suan gidip test yapasim geliyo iyu geldin❣❣ ayy insallah be insallahhhh az kaldii az bu haftayi bi atlatsakk vallahi bide ustuneee pozitiff ayy superr olur superrrrrr❣
Sen de iyi geldin test kısmetse yarın yapıcam evde ya yarın 9. Günüm olmuş olcak varsa zaten çıkar diyorum. Senin kaçıncı gün yarın

Sen ne zaman olmuştun transfer durumun bana benzio kaç haftalık oluyo ya Bnde 28 aralıkta transfer oldum
14 aralıkta transfer oldum canım hafta olarak benimde kafam karışık biraz son adetin ilk günü hesaplarsak benim 8 hafta oluyor ama cuma günü kan tahlili yaptırdım beta 6028 çıktı yani 6 haftalık gebelik değeri gerçi beta değişiklik gösterebilir yarın belli olacak benim hersey bakalim hayırlısı inşallah

Yaz bana yarın neticelenince

Sen de iyi geldin test kısmetse yarın yapıcam evde ya yarın 9. Günüm olmuş olcak varsa zaten çıkar diyorum. Senin kaçıncı gün yarın
Bak eger negatif cikarsa sakin uzulme cunki 9. Gunun ya bazen cikmiyor o hormonun idrara inmesi biraz zaman alabiliyormus sakinn tamam sonucta bi deniyceksin asil kadar anin senin 30. Da olucak bunu unutmaaa ama cikarsada yak gemileri valla ohh gelsinn mutluluk cigliklariii
Yarin benim 7. Gunum olucak allah nasip ederse normalde ben 7. Gunden itibaren test yapmaya baslardim ama bu sefer esim yemin ettirdi 30 beraber gidip ogrencez diye gecen sefer hep negatif gorup demekki biktirmisim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…