Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Benimkinde ileri hareketli hiç yoktu. Takviyelerle bide tesa ile alındı. Yüzde 85 hareketli çıktı. Bana da umut oldu senin durumun. Çünkü öyle anladım ki hareketlilik kalitesi spermin👍
kofi hareketliligin de bir önemi yok. neden bilşyor musun . embryolog onu alıyor yumurtanın içine koyuyor .
hareketine gerek yok sperm yarıs yapsa önemli olır . önemli olan dna sınım düzgün olması.
ha onu gectim anne baba dna düzgün oluyor emnryo olmuyor. o da allahtan .
ya parayı yatırcan pgt yapcan ya da allah nasip edecek bebek ılacak .
pgt de allahtan yanlış anlama .
spermın tek kriteri var o da dna ona da dısardan bakarak göremiyorlar

Ay canım Rabbim tekrar yaşatmasın inşaallah 🤲 biz de teatrio impryl emodex keçiboynuzu özü çörekotu yağı aldık eşime. 5 ay kullandı. 2 ay da hormonunu yükseltmek için merional ve ovitrelle kullandi. Karşılığını alırız inşaallah
kecinoynuzu fsh yüksekse hiç fayda etmiyor tersine düşüor ben eşimin soermlerini o halde sıfırlamışrım fark edip o hatamdan döndüm

Ay canım Rabbim tekrar yaşatmasın inşaallah 🤲 biz de teatrio impryl emodex keçiboynuzu özü çörekotu yağı aldık eşime. 5 ay kullandı. 2 ay da hormonunu yükseltmek için merional ve ovitrelle kullandi. Karşılığını alırız inşaallah
bana kendi doltorum dedi erkek kaynaklı diye 5 e gitmez diye .
ama ben kendim de cok dikkat ettim akşam 11 den önce uyudum hormonlarım güzel calışaın diye . imcir zeytinyagı yedim . polem probolis balık hapı . neler neler hiç ömrümde öyle beslenöedim . sigarayı bıraktım kahve cay igne tedavisene basşayınca günde bir tane içtim

8 yılı doldurduk 9'un içindeyiz. Bu 3. Denemem ama son 2 senedir uğraşıyoruz. Akışına bırakmıştık. Olursa olur olmazsa olmaz kafası 😁 ilki negatif oldu. 2.sinin kalbi durdu. Ben de adet bekliyorum. Ocakta olur transfer inşaallah. Sen ne zamandır istiyorsun, uğraşıyorsun? Bu sefer hepimiz pozitifi alır, sonuna kadar gider, sağlıklı evlatlar doğururuz inşaallah 🤲
Amin inshaAllah cano sende bayadir ugrasiyomussun busefer guzel haberlerini aliriz insh 2 tane koydur senden bi guzel ikiz annesi olur🤩🤩

kofi hareketliligin de bir önemi yok. neden bilşyor musun . embryolog onu alıyor yumurtanın içine koyuyor .
hareketine gerek yok sperm yarıs yapsa önemli olır . önemli olan dna sınım düzgün olması.
ha onu gectim anne baba dna düzgün oluyor emnryo olmuyor. o da allahtan .
ya parayı yatırcan pgt yapcan ya da allah nasip edecek bebek ılacak .
pgt de allahtan yanlış anlama .
spermın tek kriteri var o da dna ona da dısardan bakarak göremiyorlar
Evet yumurtanın içine koyuyor ama problemi olmayan sperm neden hareketsiz olsun? Spermin doğası hareket etmesi aşkım. Hareket etmiyosa işte genetik yada dna hasarı var demek oluyor. Ben pgt'ye hiç güvenmiyorum ne yalan söyliyim.

kecinoynuzu fsh yüksekse hiç fayda etmiyor tersine düşüor ben eşimin soermlerini o halde sıfırlamışrım fark edip o hatamdan döndüm
Dr fsh ignesi bile verdi eşime. Diyorum ya 2 ay merional 150 kullandi. Testosteronu yükseltsin diye. Keçiboynuzu ve çörek otu yağını da dr verdi.

bana kendi doltorum dedi erkek kaynaklı diye 5 e gitmez diye .
ama ben kendim de cok dikkat ettim akşam 11 den önce uyudum hormonlarım güzel calışaın diye . imcir zeytinyagı yedim . polem probolis balık hapı . neler neler hiç ömrümde öyle beslenöedim . sigarayı bıraktım kahve cay igne tedavisene basşayınca günde bir tane içtim
Oh maşallah emeğinin karşılığını da aldın 😊 bizim de ilk kez 5. Güne gitti. O kadar takviye sonunda çok şükür

14'ünde adet olabilirsem ilk haftasi olurum diye tahmin ediyorum. Aderim düzenlidir ama geçen ay opudan ötürü erken adet oldum. Ne zaman başlar hiç bilmiyorum 🤷‍♀️ sen ne zaman adet olursun?
Ben de Opu sonrası erken adet oldum Opu’nun 6. Günüydü.Şimdi de bu ayın sonuna doğru adet olurum diye düşünüyorum.Ocak ortalarına doğru da transfer olur herhalde.Doktor da uygun görürse tabi ki.

Ben de Opu sonrası erken adet oldum Opu’nun 6. Günüydü.Şimdi de bu ayın sonuna doğru adet olurum diye düşünüyorum.Ocak ortalarına doğru da transfer olur herhalde.Doktor da uygun görürse tabi ki.
Görür görür 1 ayda herşey sıfırlanıp normale dönüyor 😊 ben covid oldum. Yoksa bu ay çoktan transfer olmuştum 😑 iyi oldu ama artık korkum kalmadı pembe saçlı kız 😁

X