Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gonlune gore olur insallah canim ya gene senin 1 tane varmis bak ne guzel Allah bagislasin. Olur insallah merak etme zamani vardir mutlaka

merhabalar bayanlarrr nolur cevappppp benim adetimin gelmesine şuan için bir gün var ama 5-6 gündür göğüs ucu sızlaması var ve ağrıyor. karnımda da bıçak saplanması gibi ağrı oldu ve kramp giriyor ara ara.. ilk etapta sol alt karın sonra sağ alt karında hissettim bu ağrıları . şimdide çok aşırı halsizlik mide bulantısı ve bel karın kasık ağrım var. ve iki kere lavobaya gittiğimde çok açık pembe lekem geldi hamile olabilir miyim?korunmuyoruz ve gebelik istiyoruz

Canım öncelikle inşallah vardır fakat söylemiş olduğun belirtiler regli gününden önce olursa adet belirtisi oluyormuş, sonra olursa hamilelik belirtisi anlamına geliyormuş çünkü 4-5.haftadan itibaren belirtiler başlıyor. İstersen eczaneden test al bi bak derim için rahat etsin

İnşallah canım saolasın. İki gundur ilişki olmadı canım maalesef olsaydı hadi onlar tutar belki dicektim. Nasip artık hayırlısı diyorum :)
Gonlune gore olur insallah canim ya gene senin 1 tane varmis bak ne guzel Allah bagislasin. Olur insallah merak etme zamani vardir mutlaka
Saol canım amin cümlemize inşallah. Bu arada çatlatma iğnesinin hiç bi etkisini hissettinmi vucudunda. Kasıklarda ağrı gibi. Başka bi grupta bu tarz şeyler okumuştum ama ben hissetmedim sanki hiç iğne olmamış gibiyim

inşallah hamileyimdir teşekkürler

Evet benim sabaha karsi daha coktu ama yapildigindan beri agrim gecmedi ozellikle yumurta olan sol tarafta canim

Canim madem suphen var test yapsana yada gidip kan tahlili yaptir. Adete donmezse yerlesme kanamasi olabilir pembe leke. Gidip kan ver kesin sonuc bence

Evet benim sabaha karsi daha coktu ama yapildigindan beri agrim gecmedi ozellikle yumurta olan sol tarafta canim
Benim iğneden önce ağrım vardı sol kasığımda aşırı. Şuan yok bide benim son adet tarihim 06 kasımdı acaba daha çatlamadımı

aynı kasık ağrıları bende de olmuştu adetten 1 hafta önce başladı hiç göğüs ağrım falan yoktu ama hamileymişim 1 haftalıkken düştü. ama kasık ağrılarını önemse çok yüksek ihtimal hamilesindir.

3 gibi gittim doktora canım yumurtan çatlamış iyi dedi. Gün aşırı devam et saatin bi önemi yok o senin dediğin aşılamada olan bişey dedi.
Bu arada eşim eve geliyor amcası ptesi ameliyat olcakmış :) iş Allaha kaldı inşallah nasip ederde tutar yumurtam :)
Birde karnım aşırı gurul gurul dünden beri acaba iğne hormon salgıladığı içinmi böyle

Tabi gaz yapiyor cok. Sana da catlatma ignesi yapildi degilmi

Tabi gaz yapiyor cok. Sana da catlatma ignesi yapildi degilmi
Evet canım, bide affedersin ayağa kalkınca içimdekiler akıyor ilişki sonrası çok şüphede kalıyorum hepsimi çıktı nasıl tutacak diye, gerci buralarda biraz araştırdım herkesin öyle oluyormuş bi tanesi bile gitse yeterliymiş

Canim bak yardimci olucaksa bana doktorum yumurtam sol tarafta diye sag bacagini sol bacaginin ustune at altinada 3 yastik koy yarim saat kalkma dus alma dedi sende bekle ben bugun oyle yaptim iliskiden sonra

Canim bak yardimci olucaksa bana doktorum yumurtam sol tarafta diye sag bacagini sol bacaginin ustune at altinada 3 yastik koy yarim saat kalkma dus alma dedi sende bekle ben bugun oyle yaptim iliskiden sonra
Benim de yumurtam soldaydı ve doktorum eşinle ilişkiye girdikten sonra sola yat dedi dediklerini uyguladım o ay hamile kaldım

Benim de yumurtam soldaydı ve doktorum eşinle ilişkiye girdikten sonra sola yat dedi dediklerini uyguladım o ay hamile kaldım
Hadi ya banada sag bacagini solun ustune at altina 3 tane yastik koy dedi yaptim valla gene yapicam insallah olur. Dua edelim birbirimize. Dusukmu oldu yoksa senin? Sorun ne

Hadi ya banada sag bacagini solun ustune at altina 3 tane yastik koy dedi yaptim valla gene yapicam insallah olur. Dua edelim birbirimize. Dusukmu oldu yoksa senin? Sorun ne
Evet benim düşük oldu pkosluyum da ondan mı oldu bilmiyorum bakalım tekrar deneyecem tabi birbirimize dua edelim Allah yardımcımız olsun en yakın zamanda evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…