Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım senin ümidini kırmak istemem ama geçen ay aynısını yaşadım testi yaptım bi saat sonra felan ikinci çizgi silikti hatta arkadaşıma foto attım görüyomusun sende diye ama malesef sonuç negatifti inşallah senin pozitif olur güzel haberi verirsin

senin bat geçmiş miydi ? canım ilk defa 7 gün gecikti ve hala belirti yokk anlamadım gitti

eşime söyledim ama haftasonuna kadar beklemem gerektiginii soyledi ama insan tek başına belirsizliklerle kafayı yiyor
Belirsizlikler anne olma arzusu doktorların umutla bakan bixlere sert sert tavırları valla canım gerçekten çok zor bi dönem Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı versin ama insan gerçekten yıpranıyo

Belirsizlikler anne olma arzusu doktorların umutla bakan bixlere sert sert tavırları valla canım gerçekten çok zor bi dönem Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı versin ama insan gerçekten yıpranıyo
evet kuzum ben 2 yıldır deniyorum ama hiç hamile kalmadım bu ayda olmadıysa bidahaki ay rahim filmi çektiricem artık

1yıl dene olmazsa gel dedi tekrar baska bi doktara gittim problem yok dedin gonderdi ilk evlendigim zaman gitmiştim 1 buçuk yıldır da maddi imkanlar gereği gidemedim bitkisel kürleri denemeye başladım işte ama sonuc hep negatif negatif negatif.
Allah'a istan etmiyorum ama dayanacak gücüm kalmadı benim ailem benimle gorusmuyor eşimin ailesi yok zaten 8 senedir cok yanlız hissediyorum kimsem yok gibi çalışmamıda istemiyor eşim anlayacağın bu ay darma duman oldum.
hakkını helal et arkadaşım uzun yazdım baya

Olur mu öyle şey canım Rabbim imtihan ediyo işte yalnıxlık çok kötü bizde eşimin işi dolayısıyla çok uzaktayız burda kimsem yok hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz insan konuşacal derdini dinleyip rahatlatacak birilerini istiyo yanında eşler bi yere kadar yardımcı kadının halinden anlamıyoki tahlillerinde felan bi sıkıntı yoksa eşin de baktırsın mutlaka bi tanıdığım 7-8aydır ugrasıodu eşi inat edip gitmiodu öğrenmişler eşinde sperm yavaşlığı varmış hareketsizmiş yani sorun sende olmayıp boşa kürek çekme tek noktaya odaklanmak bizimkisi sanki sorun hep bizde olabilir gibi

canım benimki giderde daha borçları yeni yeni bitiriyoruz bu ay regl olursam ocak ayında mutlaka gidiyorum artık. siz nerde yaşıyorsunuz

canım benimki giderde daha borçları yeni yeni bitiriyoruz bu ay regl olursam ocak ayında mutlaka gidiyorum artık. siz nerde yaşıyorsunuz
Giresun şebinkarahisarda canım burda doktor yok kadın doğum merkezlere 2bucuk saat bende bes aydır istiyorum olmuyo üç aydır ovülasyonla takip ediyorum olmadı böle bi şikayetim felanda yok adetlerim hep düzenlidir mesela doktorda bana pcosun dedi o günden beri kendimi perişan ettim başka doktorada gidemiyorum

benim annemde sivaslı suşehrili şebinkarahisarda cok yakın onlara ve merkez cok cok uzak biliyorum rabbim yardımcın olsun pko olanlarda çok cabuk hamile kaliyor buna bağlama kendini eğer adetin duzenliyse kür deneyebilirsin belki ben bu ay soğan kürü denedim ama hala olmadım herkes 5 gün 1 hafta erken adet olmuş ben çok saskinim kist olmasindan korkuyorum istanbulda yaşıyorum bende ama doğma büyüme izmirliyim ailemde herkesin çok yillar sonra bebek sahibi oldular biri 18 biri 11 biri 6 yani erken hamile kalan yok sebebsiz hemde sanırım bu genetik ve banada geçmiş bu özellik

Canımmmm herşeyy nasip inan sende onları düşünme belki senin erken vakitte olacak Rabbim suan zorluğunu görüyo senin zamanını beklio belkide kendini boşa üzme. Bende doktora suşehrine gittim zaten canım Allah o doktoru bildiği gibi yapsın psikolojimi mahvetti sadece lh ve fsh değerine bakıp bana bu teşhisi koydu fsh 7.85 lh 8.80 buymuş lh çok yüksek dediği araştırdım mesela bu iki değer arası 3se pcos teşhisi koyulabilir diyo aman be bilim ya doktorauzkuk çok zor Allah merhametli doktorla karşılastırsın geçen ay soğan kürü yaptım bu ayda incire başladım bakalım. Adetlerin felan ağrılı olurmu senin genellikle ağrılı adet çekenlerde oluyo kist benim bi arkadaşım evlendiğinden beri bebk istiyordu ilk devlete gitmiş çikolata kisti var demiş ağrısı oldugu için sonra özele gitmiş kist yok demiş 3. Ayında hamile kaldı her doktorada güven olmuyo kendini korkutma herşeyin vakti saati var dua et bol bol esmaül hüsnadan çok güzel isimler var onları zikret

He birde hemen ümitlenme ama geç döllenme oluyorsa adet gecikse bile hamileliği öğrenemeyip sonradan öğrenenler oluyo bu yüzden en iyisi kan tahlili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…