Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bat 9 aralıktı sol kasığımda ağrı batma var ve bata 2gün kala idrar testi yaptm negatifti. Adetim de gelmedi. bi belirti de yok. Yarın bi daha yapacağım ama şu kasık ağrısı beni acaba kist mi diye düşündürüyo başına böyle bir şey gelen var mı

canım öncelikle hakkında en hayırlısı neyse o olsun benimde bat 5 aralıklı hala bekliyorum ve 1 haftadır kasıklarımda agrim var belimdede aynı şekilde ama bugun 5 gün oldu geçeli idrar testi yaptım negatif sende 2 gün daha bekle test yap istersen

Aynen Rabbim hayırlısını versin. Zaten salı günü hastaneye gideceğim ne varsa ortaya çıkacak malum. Sadece kistten korkuykrum.

Hayır yoktu. Ama gebelik yoksa sıkıntı mı var diye düşünmeden edemiyorum. Biraz endişeliyim. Yani sol kasık ağrıması batması yaşayıp da kist çıkan var mı acaba
bilmem ki benimde kistlerim vardı çok şükür artık yoklar o zamanlar adet dönemim çok sancılı geçiyordu normalde ağrım olmuyordu

Benim de 9 uydu . test negatif çıktı. sol kasigimda batma oluyor. hasta oluyorum herhalde diyorum bakıyorum bi şey yok

benim kanda bile negatif ama hala adet olmadım 11. gün hala bişi yok 8. günde kan testi verdik ama erken mi değil mi bilmyrm perşembeye jinekolojiye gidicem artık en azından hamile değilsem sıkıntı nedir onu öğrenirimmm

arkadaşlar bi sorum var yeterrr öhhgg bıktık senden diceksiniz ama ben sormazsam catlicam bugün gecikmemin 6.günü beklenen adet tarihimin ilk günü test yaptım bide 2.gunu testler nevatif diye bıraktım ikiside farklı marka testler bugün dikkatimi çekti 2sinde de silik pembe bi cizgi var ama ben 10 dkdan sonra bakmamistim bidaha şimdi gidip tekrar test aldim yarın sabah tekrarlayacağım sorum şu gebelik olmasa 1 ay da gecse silik 2.cizgi cıkar mıydı? lütfen bi fikir verin bana

Benimde 11 gun ve hâlâ adet olmadm. Pazartesi yaptgmda negatifti bende yarin gidecem doktora bakalim nedenms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…