Methaba kader arkadasim.bende kimyasal gebelik gecirdim. Ama kese kendi dustu. Kurtaj olmadim yinede korunduk. Ana kurtaj olduysan kesin bi kac ay dinlenmen lazimBu kasım grubunu acayip umutsuz gördüm ya. Önceden Eylül grubunda Bat bekliyordum nihayetinde de mutlu haberi almıştım ana malesef bebeğin kalp atımı olmadığı için kürtaj oldum. Eylül grubu çok heyecanlı ve umutluydu. Ben Kasım da da çok güzel haberler geleceğine inanıyorum. Ben kürtajdan sonra korunsam mı korunmasam mı hala karar veremedim. Eğer normal adet olursam bat 2 aralık. Kendimize şurada yer alsak mı :) U Umudumbitmedi_
Methaba kader arkadasim.bende kimyasal gebelik gecirdim. Ama kese kendi dustu. Kurtaj olmadim yinede korunduk. Ana kurtaj olduysan kesin bi kac ay dinlenmen lazim
Bat ne demek biri beni aydınlatabilir mi?
Girmeyeli terimler falan mı değişti burada?
Ah canim ya ins.bende en geç ocak diye düşünüyordum.aralıkta olsa sağlıklı olsa çok güzel olur.yeniden hamile kalmak istiyorum.ins aynı zamanda hamile kalırız.zaten kürtajlarımizın arasında 1 gün var.aynı zamanlarda yumurtlarız büyük ihtimal.Bu kasım grubunu acayip umutsuz gördüm ya. Önceden Eylül grubunda Bat bekliyordum nihayetinde de mutlu haberi almıştım ana malesef bebeğin kalp atımı olmadığı için kürtaj oldum. Eylül grubu çok heyecanlı ve umutluydu. Ben Kasım da da çok güzel haberler geleceğine inanıyorum. Ben kürtajdan sonra korunsam mı korunmasam mı hala karar veremedim. Eğer normal adet olursam bat 2 aralık. Kendimize şurada yer alsak mı :) U Umudumbitmedi_
Tahmin ettiğim gibi:) teşekkürlerBat: beklenen adet tarihi
Tahmin ettiğim gibi:) teşekkürlerBat: beklenen adet tarihi
Canım bu ay mı çalışacaz.bat aralıksa bu ayki yumurtlamayı mı değerlendirecez.O zaman bu başlığa park edelim :) hayırlısı olsun bakalım. U Umudumbitmedi_
Canım bu ay mı çalışacaz.bat aralıksa bu ayki yumurtlamayı mı değerlendirecez.
Bencede bu ay denemeyelim canım.doktor bana kızar diye korkuyorum.ben sana bekle demedim mi diye esimin yaninda bisey der.bende zaten rejime girdim.biraz kilo vereyim ki çok sisman hamile olmayayim.ötekinde hazırliksız yakalanmistim.Tahminime göre eğer bu ay yumurtlama zamanında olursa 15 ile 18 inde olur adet düzensizliği olursa kürtajdan dolayı yumurtlama gününü tespit edemeyiz. Ovulasyon testi kullansak desem onda da bu ay doğru sonuç vermeyebilir. Bu ay akışına bırakmak lazım o zaman :)))
Olur tabi olmazmiii..sen bize yolu acarsin insallah arkadan gelirizzzzKızlar ben henüz kasım bat'ını bekliyorum.. illede aralık olanlar mı geliyor buraya kasım olsam olmaz mı??
Ayy inşallah ya hepimiz sırayla hamile kalsak...Olur tabi olmazmiii..sen bize yolu acarsin insallah arkadan gelirizzzz
O zaman bu başlığa park edelim :) hayırlısı olsun bakalım. U Umudumbitmedi_
Bende gecen ay bi gruptaydim nedeyse hepimiz husrana ugradik.ve cok kalabalikti bende yeni grup kurdum bakalim indallah ugurlu geliriz birbirimize. Ordan bi arkadas getirdim demiBen de her ay bi gruptayım bakalım nerde duraklayacağım :) bat 30 kasım
Bende gecen ay bi gruptaydim nedeyse hepimiz husrana ugradik.ve cok kalabalikti bende yeni grup kurdum bakalim indallah ugurlu geliriz birbirimize. Ordan bi arkadas getirdim demidelfin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?