Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay ovulasyon testi aldım ama ilk defa kullanıcam ve nasıl olması gerektiği ile ilgili bir bilgim yok.

Bu kasım grubunu acayip umutsuz gördüm ya. Önceden Eylül grubunda Bat bekliyordum nihayetinde de mutlu haberi almıştım ana malesef bebeğin kalp atımı olmadığı için kürtaj oldum. Eylül grubu çok heyecanlı ve umutluydu. Ben Kasım da da çok güzel haberler geleceğine inanıyorum. Ben kürtajdan sonra korunsam mı korunmasam mı hala karar veremedim. Eğer normal adet olursam bat 2 aralık. Kendimize şurada yer alsak mı :) U Umudumbitmedi_

Methaba kader arkadasim.bende kimyasal gebelik gecirdim. Ama kese kendi dustu. Kurtaj olmadim yinede korunduk. Ana kurtaj olduysan kesin bi kac ay dinlenmen lazim

Forumda okuduğuma göre bekleyenlerin daha sonra daha zor olmuş bu da beni korkutuyor
Methaba kader arkadasim.bende kimyasal gebelik gecirdim. Ama kese kendi dustu. Kurtaj olmadim yinede korunduk. Ana kurtaj olduysan kesin bi kac ay dinlenmen lazim

Bat ne demek biri beni aydınlatabilir mi?
Girmeyeli terimler falan mı değişti burada?

Ah canim ya ins.bende en geç ocak diye düşünüyordum.aralıkta olsa sağlıklı olsa çok güzel olur.yeniden hamile kalmak istiyorum.ins aynı zamanda hamile kalırız.zaten kürtajlarımizın arasında 1 gün var.aynı zamanlarda yumurtlarız büyük ihtimal.

Aranızda eşiyle birlikte hiçbir problemi olmayıp ama yinede hamile kalamayan var mı arkadaşlar?

Tahminime göre eğer bu ay yumurtlama zamanında olursa 15 ile 18 inde olur adet düzensizliği olursa kürtajdan dolayı yumurtlama gününü tespit edemeyiz. Ovulasyon testi kullansak desem onda da bu ay doğru sonuç vermeyebilir. Bu ay akışına bırakmak lazım o zaman :)))
Canım bu ay mı çalışacaz.bat aralıksa bu ayki yumurtlamayı mı değerlendirecez.

Bencede bu ay denemeyelim canım.doktor bana kızar diye korkuyorum.ben sana bekle demedim mi diye esimin yaninda bisey der.bende zaten rejime girdim.biraz kilo vereyim ki çok sisman hamile olmayayim.ötekinde hazırliksız yakalanmistim.

Kızlar ben henüz kasım bat'ını bekliyorum.. illede aralık olanlar mı geliyor buraya kasım olsam olmaz mı??

Ben de her ay bi gruptayım bakalım nerde duraklayacağım :) bat 30 kasım
Bende gecen ay bi gruptaydim nedeyse hepimiz husrana ugradik.ve cok kalabalikti bende yeni grup kurdum bakalim indallah ugurlu geliriz birbirimize. Ordan bi arkadas getirdim demi delfin

Bende gecen ay bi gruptaydim nedeyse hepimiz husrana ugradik.ve cok kalabalikti bende yeni grup kurdum bakalim indallah ugurlu geliriz birbirimize. Ordan bi arkadas getirdim demi delfin

İveetttt ben de burdayım Kııızzz işe başladım 4-5 gün oldu kafam dağılsın dedim heryerim dağılıyor Eve nasıl geldiğimi bilmiyorum tempoya alışamadım bu ay çalışmalarımız nasıl olcak bakalım. Çok kasmıyorum yumurta takibi vs bu ay biraz rahat bıraktım kendimi. Biliyosun geçen ay stresten çok geç adet oldum aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Allah doğru zamanda göndersin bebişimi inşallah Geleceği varsa her türlü gelir zaten diymiii millet adet bitiminde hamile kalıyor neler duyuyoruz belki benim de hiç ummadığım anda gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…