- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
Hoşbuldum kuzumBuarada aleykümselam hoşgeldın bacım
Ayyy meraksız nasıl dayandın şimdiye hastanenın yolunu tutmuştum bileYapmadım bu ay fazla önem vermedim hatta baktım adetim ne zaman diye 2 gün geçmişti baktıgımda :)) şimdi 4 gün oldu
Aahahahahahahaahahhaa ayyyy yemın ederım kahkahaattım kocamı işetsemde baksammıkiKizlar benim oglan hamile :)))))))))) anam o nasil kopurmedir oyle
Hemen kos sende canasir suyuyla test yap canimYapmadım bu ay fazla önem vermedim hatta baktım adetim ne zaman diye 2 gün geçmişti baktıgımda :)) şimdi 4 gün oldu
Geçen ay cok taktım adet olacağım gün test yaptırdım yoktu ondan yine adet okurum diye hiç umursamadım daha yeni bıraktık korunmayı geçen ay folikasit kullandım bu ayın basında bıraktım boşverdim :)))Ayyy meraksız nasıl dayandın şimdiye hastanenın yolunu tutmuştum bile
HahahahaahaahAahahahahahahaahahhaa ayyyy yemın ederım kahkahaattım kocamı işetsemde baksammıki
Canım ben 1saate yakın ilişkiden sonra oyalandım sonra banyoya girerken cıkardım valla kuzumAyyy bana bildirim gelmedi ne cok yazismissiniz kizlar :)bonjour bacim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.banada beline yaki yapistir dediler ama takildigim bisey var.abdest nasil alacagiz iliskiden sonra
O yalan ya kuzu :)Hemen kos sende canasir suyuyla test yap canim
Ben anane oluyo oglum hamile cikti teste gore
Ayy heweslerim bitti niye köpürdü busenın oğlanda şimdi ya köpürmemesi gerekiyo töbeler olsunnn kızz yoksa hamilemiiiHemen kos sende canasir suyuyla test yap canim
Ben anane oluyo oglum hamile cikti teste gore
Valla en iyisini yapiyosun.taktikca kafaya olmuyoGeçen ay cok taktım adet olacağım gün test yaptırdım yoktu ondan yine adet okurum diye hiç umursamadım daha yeni bıraktık korunmayı geçen ay folikasit kullandım bu ayın basında bıraktım boşverdim :)))
Valla cok gamsızlar balım ben hamile oldgmı dedim ama artış olmadan inanmıyormuş bebeğime bi artış olsun öyle seviniiriö diyo :/Hadi insallah canim.erkekler cok gamsiz bu konuda .
Hahahahah bilmiyom kiAyy heweslerim bitti niye köpürdü busenın oğlanda şimdi ya köpürmemesi gerekiyo töbeler olsunnn kızz yoksa hamilemiii
Aynen ya bencede şimdi takmaya başladım eğer hamişsem 3 haftA 7 günlük olmuş olcak galiba :))Valla en iyisini yapiyosun.taktikca kafaya olmuyo
Allah im Allah seninkide cok rahatmis bacimValla cok gamsızlar balım ben hamile oldgmı dedim ama artış olmadan inanmıyormuş bebeğime bi artış olsun öyle seviniiriö diyo :/
Höhh wallamı o adamın kafasına tawayı wur bayılsın ayılırsa sewınırsınValla cok gamsızlar balım ben hamile oldgmı dedim ama artış olmadan inanmıyormuş bebeğime bi artış olsun öyle seviniiriö diyo :/
Hadi insallah canim Allah nolur hepimize mucize hepimiz hamile olalimAynen ya bencede şimdi takmaya başladım eğer hamişsem 3 haftA 7 günlük olmuş olcak galiba :))
İnş kuzu inş :)Hadi insallah canim Allah nolur hepimize mucize hepimiz hamile olalim
İnşallah bacımmmHadi insallah canim Allah nolur hepimize mucize hepimiz hamile olalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?