Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldiniz kızlar.. . Bende sanırım 1 aralık yine başladık sayimlara . Klomen başladım haftaya odev günlerimiz varmis

Hoşgeldiniz kızlar.. . Bende sanırım 1 aralık yine başladık sayimlara . Klomen başladım haftaya odev günlerimiz varmis
En son seninle konuştuğumuz da klomene saydiriyordur ogun cok umutsuzluga kapildim cok uzulmustum yaa

Sende kullanacaktın demi. Ya bi ise yaradığını düşünmüyorum. Ama süreç bile dedi denememiz lazim dedi. Ilk ay anlamadim etkisini bu ay adetim cok kotu gecri anlatamam

3.ayim olacak klomenle.ilk ay baska bi dr a gitmistim o catlatma igneside verdi. Bu igne tavsiye etmiyorum dedi. Bakalim bu ay tutturamazsak rahim filmj isticem dedi. Ona gore asilama tup bebek bakacaz dedi. Yumurtlama donemi bitince de mutlaka progesteron testi istiyor. Yumurtavarmi catlamismi anliyoruz diyo

Sende kullanacaktın demi. Ya bi ise yaradığını düşünmüyorum. Ama süreç bile dedi denememiz lazim dedi. Ilk ay anlamadim etkisini bu ay adetim cok kotu gecri anlatamam
Evet yeni bitti bakalim carsamba kontrolum vaar. Ya ben cok umutluyum ama yorumlari okudukca insan çöküyor ilk aydan sonuc alan nerdeyse yok denilecek kadar az.

O testi bizde yaptiralim o zaman. Rahim filmi cok zor denilmesine ragmen bence gayet rahat normal sadece ilk ayaga kalktigimda agri hissettim yururken falan. Baska birsey yok. Rahim filmi sonrasida da gebe kalma ihtimali yukseliyormus. Ins dogal yollardan bebis sahibi olursun cnm

inşallah bakalım belkide gerek kalmaz. bu ay hiç düşünmicem bu sefer kararlıyım. gün saymaktan sıkıldım. zaten son ay olmadı aşılama daha yüksek ihtimalli geliyo bakalım

aynen yaptır o testi. bana da 24 ünde gel dedi. 4 ünde hasta oldum

Klomen zaten cok cok etkili deil sanki ilk ayda falan sonuc alan nerdeyse yok ama iste umut ediyor insan kesinlikle asilama daha iii ama bana henuz demez sanirim 3 4 ay kullandiriyor klomeni çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…