Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlim anksiyete bozuklugunmu var.ben o dertten muzdaribim doktoruma gebe kalmak istedigimi soyledigimde 2 ay oncesinde biraktirdi ilaclari bana.ilaclarimi biraktiktan sonra cok sukurki ara sira bas agrisi disinda bir sorunum olmadi
Bu illet çağın vebası mıdır nedir ben de çekiyorum yıllardır ama en son 12 yıl önce uyku bozukluğu için ilaç verdi doktorum, onun dışında kullanmadım. İlerledi başıma bela oldu resmen. Gece uykumda atak geçiriyorum boğulur gibi uyanıyorum bazen aylarca olmuyor, bazen de üstüste geliyor hayatı zindan ediyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Aminnnn canim aminn

Darısı bana inşallah kuzum

Gecen ay 5gün gecikmisti hamileyim sanmıştım umarım bu ay tutar tutmszsa da gününde hasta olayım boş yere umutlanmam

Ahh sorma canım coğu kisi böyle artık.Ya iman eksikliğinden yada baska birsey. Ben yarın pskiyatrye gidicem bakalım ne dicek bilgilerimide size aktarırım belki szdde yardımcı olur

Benimde 1 Aralık senin gbi dusunuyorum testte yapmiycam kanda vermycm son gune kadar
Dusunuyorum ama icerden nasil durtuyolar bi bilsen. Goguslerim cok agrirdi bu gunlerde simdi hic agrim yok. Hic bir adet belirtim yok. Ne kadar beklesem sonucun kesinlesmesi o kadar kolay olur. Bi ay geciyo su 5 gun gecmiyo

Dusunuyorum ama icerden nasil durtuyolar bi bilsen. Goguslerim cok agrirdi bu gunlerde simdi hic agrim yok. Hic bir adet belirtim yok. Ne kadar beklesem sonucun kesinlesmesi o kadar kolay olur. Bi ay geciyo su 5 gun gecmiyo
Benimdee goguste felan birsy yok ama akintim var ve kasiklarima ara ara hafif agri giriyr ama adet ağrısı degil yani farklı birsey

Insallah sanada banada tum isteyenlerede basip etsin rabbim aratmasın

Benimdee goguste felan birsy yok ama akintim var ve kasiklarima ara ara hafif agri giriyr ama adet ağrısı degil yani farklı birsey
Amiinnn.Aynen bende de oyle suphelensekmi. Kendimi oyle sartladimki yok bu ay olmicak hic havaya girme deyip durdum

Kırmızılar taksit taksit geliyor. Adet öncesi lekelerim başladı.. muhtemelen yarın kırmızı kart çıkar.. bir an önce geçsin de işimize bakalım. Ovulasyon testi sipariş ettim bu ay onlara göre hareket edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…