Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç yumurtlama olabiliyor sonuçta varsa ovulasyon testin yapsan mı acaba?Adete 6 gun kala yumurtlama olurmu ki. Brn gripte oldum iliski hakgetire
Hic almadim o testlerden. Sanirim artik gec kaldim. Artik onumuzdeki ay eger tutmazsa.Geç yumurtlama olabiliyor sonuçta varsa ovulasyon testin yapsan mı acaba?
Bu illet çağın vebası mıdır nedirTatlim anksiyete bozuklugunmu var.ben o dertten muzdaribim doktoruma gebe kalmak istedigimi soyledigimde 2 ay oncesinde biraktirdi ilaclari bana.ilaclarimi biraktiktan sonra cok sukurki ara sira bas agrisi disinda bir sorunum olmadi
Aminnnn canim aminnBu illet çağın vebası mıdır nedirben de çekiyorum yıllardır ama en son 12 yıl önce uyku bozukluğu için ilaç verdi doktorum, onun dışında kullanmadım. İlerledi başıma bela oldu resmen. Gece uykumda atak geçiriyorum boğulur gibi uyanıyorum
bazen aylarca olmuyor, bazen de üstüste geliyor hayatı zindan ediyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Az once bu forumda okudum canim sende bak istersen adetine 2 gun kala yumurtlamis ve hamile .veee hamileyim diye baslik acmisAdete 6 gun kala yumurtlama olurmu ki. Brn gripte oldum iliski hakgetire
Az once bu forumda okudum canim sende bak istersen adetine 2 gun kala yumurtlamis ve hamile .veee hamileyim diye baslik acmis
Darısı bana inşallah kuzumRabbim sifamizi versin insallah.sukurler olsun cok yol kattettim asla antidepresan icmedim.cok yogun carpintilarim icin bir ilac kullaniyordum onuda doktor kontrolunde biraktim.kendimi kotu hissedecekken basliyorum dua okumaya bildigim tum sureleri okuyorum.bi bakiyorum gayet iyiyim.
Canım ben bat da 3 :)Benim gbi bat 1 olanlar var mı![]()
Ahh sorma canım coğu kisi böyle artık.Ya iman eksikliğinden yada baska birsey. Ben yarın pskiyatrye gidicem bakalım ne dicek bilgilerimide size aktarırım belki szdde yardımcı olurBu illet çağın vebası mıdır nedirben de çekiyorum yıllardır ama en son 12 yıl önce uyku bozukluğu için ilaç verdi doktorum, onun dışında kullanmadım. İlerledi başıma bela oldu resmen. Gece uykumda atak geçiriyorum boğulur gibi uyanıyorum
bazen aylarca olmuyor, bazen de üstüste geliyor hayatı zindan ediyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Benimde 1 Aralık senin gbi dusunuyorum testte yapmiycam kanda vermycm son gune kadarBenimde bat 1 aralik belki 2sine sarkarmi ki ne yapalim zor ama beklicem bu sefer evde test asla yapmicam. Kan vermeyide son gune kadar duracam
Dusunuyorum ama icerden nasil durtuyolar bi bilsen. Goguslerim cok agrirdi bu gunlerde simdi hic agrim yok. Hic bir adet belirtim yok. Ne kadar beklesem sonucun kesinlesmesi o kadar kolay olur. Bi ay geciyo su 5 gun gecmiyoBenimde 1 Aralık senin gbi dusunuyorum testte yapmiycam kanda vermycm son gune kadar
Merhaba canm benm bugn mife agrm sol tarafmda agri hissettmsennde oldumuCanım ben bat da 3 :)
Benimdee goguste felan birsy yok ama akintim var ve kasiklarima ara ara hafif agri giriyr ama adet ağrısı degil yani farklı birseyDusunuyorum ama icerden nasil durtuyolar bi bilsen. Goguslerim cok agrirdi bu gunlerde simdi hic agrim yok. Hic bir adet belirtim yok. Ne kadar beklesem sonucun kesinlesmesi o kadar kolay olur. Bi ay geciyo su 5 gun gecmiyo
Dusunuyorum ama icerden nasil durtuyolar bi bilsen. Goguslerim cok agrirdi bu gunlerde simdi hic agrim yok. Hic bir adet belirtim yok. Ne kadar beklesem sonucun kesinlesmesi o kadar kolay olur. Bi ay geciyo su 5 gun gecmiyo
Dusunuyorum ama icerden nasil durtuyolar bi bilsen. Goguslerim cok agrirdi bu gunlerde simdi hic agrim yok. Hic bir adet belirtim yok. Ne kadar beklesem sonucun kesinlesmesi o kadar kolay olur. Bi ay geciyo su 5 gun gecmiyo
Amiinnn.Aynen bende de oyle suphelensekmi. Kendimi oyle sartladimki yok bu ay olmicak hic havaya girme deyip durdumBenimdee goguste felan birsy yok ama akintim var ve kasiklarima ara ara hafif agri giriyr ama adet ağrısı degil yani farklı birsey
Ayy biz bu ay hic beklemyrz yaa ondan bu ay olurmuş birde ayy ne hos olurAmiinnn.Aynen bende de oyle suphelensekmi. Kendimi oyle sartladimki yok bu ay olmicak hic havaya girme deyip durdum