Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı cnm benimde yumurtlamadan beri kaşık ağrım devam ediyo arada hafifliyo sonra tekrar devam ediyo yumurtlamadan sonra kaşık bel ağrım vardı iki üç gündür bel ağrım hafifledi baya baş ağrılarım var şuanda o kadar şiddetli değil bi iki gün çok şiddetliydi tam bi hafta var adetime daha enerjinin uyku hali var ama enerjimde var midem bulanıyo bugün kasıklarımda pıt pıt değilde böyle değişik bi kıpırtı bi his var 3. Olcak inşallah varsa
Inşallah vardır :)) benim de kasık ağrım oluyor. Inşallah kavuşuruz mucizelerimize benim ilk olcak kısmet olursa

6 aralık bat . Bende bu ay ilk kez ovulasyon testi ile değerlendirdik en koyu gördüğün günleri değerlendirdik 2 gün önce siliklesti ama 2gundir değerlendiremedik hayırlısı allahtan sağ kasığımda acayip ağrılar var. Hep sol ağrırdı normalde .kızlar allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar çok zor gerçekten

Ben de seninle tamamen aynı durumdayım. Bu ay ilk kez ovulasyon testini kullandım. 7 aralık bat benim de..

Hakkımızda hayırlısı

Hayirli cumalar canim.rabbim isteyen herkese nasip etsin mubarek gunun yuzu suyu hurmetine.oglum 14 yasinda o yuzden onda nasildi hic hatirlamiyorum.gecen yilki gebeligimde aynen gazim cok fazlaydi agustosun ortasinda ben donuyorumdum o derece usuyordum.bel agrim ve kasik agrim vardi hatta dr gittim idrar yolu enfeksiyonu var ama cok hafif demisti.bunlar adetime bir hafta kala olan seylerdi betahcg bakildi negatif gebelik yok dedi.ilac verdi serum takildi vs.ilaclari icmedim icimden bi ses icme dedi.adet gunune kadar 4 kez idrar testi yaptim hep negatif.adet gunu yaptim cok cok silik.hemen acile gittim tekrar betahcg baktirdim sonuc 68 gebeydim.betahcg artisimda iyiydi 6.haftada hem keseyi hem kalp atisini gorduk.ama benim lekelenmem oldu gogus uclarim sizliyordu ve acayip sisti.8.haftaya kadar belki 10 kez dokturuma gittim en son 8 hafta 3 gunlukken gittim 3 gun once kalbi durmus dedi tam 8 haftalik gorunuyor dedi.kurtaj oldum.cok psikolojim bozuldu 3 ay oncesine kadar korundum.oglum annecim kardesim olsun nolirsun diyince tekrar basladik calismaya bakalim Allah tan hayirlisi
Hiç kolay değil yaşadığın geçmiş olsun. Umarım bundan sonrası kolay olur senin için ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ve oğlun da çok istediği kardeşine kavuşur.

Hiç kolay değil yaşadığın geçmiş olsun. Umarım bundan sonrası kolay olur senin için ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ve oğlun da çok istediği kardeşine kavuşur.
Amin canim Allah bin kere razi olsun.umarim tez zamanda hepimiz kavusuruz

Gecmis olsun arkadasimmmm

Sen direk kan vereceksin sanırım. Evde test yapmayacaksın diye anladım. Aslında en iyisi de o bence :)
Yok canım ya aylardir test aliyorum inanirmisin yarisindan cogu bozuk cikti. Bide erken yapinca zaten kanda ilk cikiyo garanti olsun diyorum. 15 20 arasi evdeki teste verecegime 7 tl verip kesin sonuc.

Adet gecikmeden yapma bence sonra kimyasal oluyor daha cok uzuluyorsun
Onuda yasadim. Gecikince kanda cikti ama 10 gun sonra kanamayla dustu kese. Sanirim bebek hic olusmamisti. O kadar salak bir dr a denk geldimki ozaman hic bisy anlamadi kendi kendime buldum herseyi

Back