Aslında en iyisini yapıyorsun, sonuçta ilk kanda çıkıyor.. bozuk da olma ihtimali yok.Yok canım ya aylardir test aliyorum inanirmisin yarisindan cogu bozuk cikti. Bide erken yapinca zaten kanda ilk cikiyo garanti olsun diyorum. 15 20 arasi evdeki teste verecegime 7 tl verip kesin sonuc.
Umarım gerek kalmaz ve bu ay güzel haberler alırsınInsallah bu son zaten artik film cekilme asilama kisimlarina geldik. Bakalim bu hafta neler olacak
Belki de üşüttün ama üşütme ağrısını biliriz zaman Zaman yaşadığımız için sence üşüttün mü ?Aynen benimde 10 gunum var .benim yumurtlama gununden beri kasik agrim ve bel agrim gecmedi.usuttummu naptim
Ne bileyim canim gazimda cok fazla usuttum gibime geliyorBelki de üşüttün ama üşütme ağrısını biliriz zaman Zaman yaşadığımız için sence üşüttün mü ?
Beemcede canım biz üşüttük malum havalar soğukNe bileyim canim gazimda cok fazla usuttum gibime geliyor
Tatlim anksiyete bozuklugunmu var.ben o dertten muzdaribim doktoruma gebe kalmak istedigimi soyledigimde 2 ay oncesinde biraktirdi ilaclari bana.ilaclarimi biraktiktan sonra cok sukurki ara sira bas agrisi disinda bir sorunum olmadiCanım yarın hastaneye gidicem ben takıntı icin antidepresan felen kullanıyorum doktorla görüscem hamileyken zararı olur mu felan. O ara da kan verip baktırırım olmazsa
Evet anksiyete var canım 6ay kullanıp bıraktım hamile kalmayı düüsnünce bi ara iyiyiydim son bi haftadır kötüyüm kendim tekrar icmeye basladım bas edemiyorum cünkü olmaayan seyler yazıyorm bi de gecmisle ilgili senaryolar kendimi inandırıyorum icnden cıkamıyorumTatlim anksiyete bozuklugunmu var.ben o dertten muzdaribim doktoruma gebe kalmak istedigimi soyledigimde 2 ay oncesinde biraktirdi ilaclari bana.ilaclarimi biraktiktan sonra cok sukurki ara sira bas agrisi disinda bir sorunum olmadi
Rabbim sifamizi versin insallah.sukurler olsun cok yol kattettim asla antidepresan icmedim.cok yogun carpintilarim icin bir ilac kullaniyordum onuda doktor kontrolunde biraktim.kendimi kotu hissedecekken basliyorum dua okumaya bildigim tum sureleri okuyorum.bi bakiyorum gayet iyiyim.Evet anksiyete var canım 6ay kullanıp bıraktım hamile kalmayı düüsnünce bi ara iyiyiydim son bi haftadır kötüyüm kendim tekrar icmeye basladım bas edemiyorum cünkü olmaayan seyler yazıyorm bi de gecmisle ilgili senaryolar kendimi inandırıyorum icnden cıkamıyorum
Insallah canimMerhaba arkadaslar takip programi 7 aralik diyor ama ovulasyon testi yaptim gec yumurtluyormusm o yuzden 13 gibi bat tarihim ama umarim tutturmusumdur bu ay bebis gelir
Senin ne zamandi canimInsallah canim
Benim 5 aralik bat .insallah regl olmam isteyen herkes bu ay hamiledir insallah nufus patlamasi yasarizSenin ne zamandi canim
İnşallahh aminnn benimde bat 5 aralıkBenim 5 aralik bat .insallah regl olmam isteyen herkes bu ay hamiledir insallah nufus patlamasi yasariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?