Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım ya aylardir test aliyorum inanirmisin yarisindan cogu bozuk cikti. Bide erken yapinca zaten kanda ilk cikiyo garanti olsun diyorum. 15 20 arasi evdeki teste verecegime 7 tl verip kesin sonuc.
Aslında en iyisini yapıyorsun, sonuçta ilk kanda çıkıyor.. bozuk da olma ihtimali yok.

Kizlarr bata 4 kaldi evde test yapiyimmi cikkar mi bende hic bi belirti yok ama sadece bugun bi ara bagirsaklarm patlicak gibi oldu bi anda gazim asiriydi gaz yapcak bisi de yemedim hayırlısı herseyi yorar olduk gebeliğe :)

Gunaydinn herkese B Bonjourr canim 4 gun varda evde testte zor cikar. Cok erken yumurtlamis olman lazim. Direk sonus kan ver yarın. Gaz icin bisy diyemiyorum tek badina belirti olurmuu

Bende yatak dosek yerdeyim. Ilacta almak istemiyorum ne yapayim sasirdim. Hic bukadar kotu olmamistim senelerdir

Canım yarın hastaneye gidicem ben takıntı icin antidepresan felen kullanıyorum doktorla görüscem hamileyken zararı olur mu felan. O ara da kan verip baktırırım olmazsa

Canım yarın hastaneye gidicem ben takıntı icin antidepresan felen kullanıyorum doktorla görüscem hamileyken zararı olur mu felan. O ara da kan verip baktırırım olmazsa
Tatlim anksiyete bozuklugunmu var.ben o dertten muzdaribim doktoruma gebe kalmak istedigimi soyledigimde 2 ay oncesinde biraktirdi ilaclari bana.ilaclarimi biraktiktan sonra cok sukurki ara sira bas agrisi disinda bir sorunum olmadi

Tatlim anksiyete bozuklugunmu var.ben o dertten muzdaribim doktoruma gebe kalmak istedigimi soyledigimde 2 ay oncesinde biraktirdi ilaclari bana.ilaclarimi biraktiktan sonra cok sukurki ara sira bas agrisi disinda bir sorunum olmadi
Evet anksiyete var canım 6ay kullanıp bıraktım hamile kalmayı düüsnünce bi ara iyiyiydim son bi haftadır kötüyüm kendim tekrar icmeye basladım bas edemiyorum cünkü olmaayan seyler yazıyorm bi de gecmisle ilgili senaryolar kendimi inandırıyorum icnden cıkamıyorum

Rabbim sifamizi versin insallah.sukurler olsun cok yol kattettim asla antidepresan icmedim.cok yogun carpintilarim icin bir ilac kullaniyordum onuda doktor kontrolunde biraktim.kendimi kotu hissedecekken basliyorum dua okumaya bildigim tum sureleri okuyorum.bi bakiyorum gayet iyiyim.

Merhaba arkadaslar takip programi 7 aralik diyor ama ovulasyon testi yaptim gec yumurtluyormusm o yuzden 13 gibi bat tarihim ama umarim tutturmusumdur bu ay bebis gelir

Kizlar 7 gun kaldi reglime hamilelik belirtisine dair bisi yok suan . Ishallik ve arada gelen beyaz akinti arada bas agrisi var belirtiden mi sayilir bilebiyorum . Gun asiri devam . Hayirlisi bakalim

Adete 6 gun kala yumurtlama olurmu ki. Brn gripte oldum iliski hakgetire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…