- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
Cnim.hic belli olmaz.bir sperm sonuçta gebelik için. İnşallah vardirDediğim gibi eşim azosperm yani hiç sperm yok şu an tedavi görüyor o yüzden yapmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnim.hic belli olmaz.bir sperm sonuçta gebelik için. İnşallah vardirDediğim gibi eşim azosperm yani hiç sperm yok şu an tedavi görüyor o yüzden yapmadım
Yaa inşallah dua edinCnim.hic belli olmaz.bir sperm sonuçta gebelik için. İnşallah vardir
İnşallah canım Allah'ım nasip etsinYaa inşallah dua edin
Testi çok erken yapmışsınız birde daha belirtiler için erken gibi geldi bana canım son iki üç gün kala ilk idrarla yap testiKızlar selam, ben bu ay ilk defa denedim yumurtlama gününde ve 2 gün öncesinde denedim. Yumurtlama günüm 8 aralıktı ve 25 aralıkta regl tarihim. Bilmiyorum bişey olcak mı bazen bel ağrısı bazen midem çok hafif bulanır gibi olup geri gidiyo göğüslerim hassaslaştı. Blmiyorum bşy var mı geçen hafta cuma erken gebelik test yaptım bişey çıkmadı cok yeniydi ama o günlerde blmiyorum ki
Yumurtlama 8i ise 25 i regl olmaz 22si olur.Regl 25se yumurtlama 11i olması lazım sizin.O günü değerlendirdiniz mi ?Kızlar selam, ben bu ay ilk defa denedim yumurtlama gününde ve 2 gün öncesinde denedim. Yumurtlama günüm 8 aralıktı ve 25 aralıkta regl tarihim. Bilmiyorum bişey olcak mı bazen bel ağrısı bazen midem çok hafif bulanır gibi olup geri gidiyo göğüslerim hassaslaştı. Blmiyorum bşy var mı geçen hafta cuma erken gebelik test yaptım bişey çıkmadı cok yeniydi ama o günlerde blmiyorum ki
Ayy cok pardon ya. Evet 22 si regl günüm olucak evet doğru. geçen ayı yazmışım ben 22 si regl günüm ve 8 i değerlendirdmYumurtlama 8i ise 25 i regl olmaz 22si olur.Regl 25se yumurtlama 11i olması lazım sizin.O günü değerlendirdiniz mi ?
22 regl tarihim dicektim pardonKızlar selam, ben bu ay ilk defa denedim yumurtlama gününde ve 2 gün öncesinde denedim. Yumurtlama günüm 8 aralıktı ve 25 aralıkta regl tarihim. Bilmiyorum bişey olcak mı bazen bel ağrısı bazen midem çok hafif bulanır gibi olup geri gidiyo göğüslerim hassaslaştı. Blmiyorum bşy var mı geçen hafta cuma erken gebelik test yaptım bişey çıkmadı cok yeniydi ama o günlerde blmiyorum ki
22 aralık bat. 8 i yumurtlama günümdü doğru dimi cnm?Yumurtlama 8i ise 25 i regl olmaz 22si olur.Regl 25se yumurtlama 11i olması lazım sizin.O günü değerlendirdiniz mi ?
Evet öyle oluyo.Benim de aynı tarihler takvime göre22 aralık bat. 8 i yumurtlama günümdü doğru dimi cnm?
Yani belirtiler için erken gibi âdet ve gebelik belirtileri de çok benziyor inşallah gönlümüzdeki olurMerhabalar benim de yumurtlama 7si bat 21i heyecanla bekliyorum. Sürekli belirti arıyorum kendimde
Var mı peki gebelik belirtiisi? Benimde 8 i yumurtlama 21 i de bat. Sende bsyler var mı?Merhabalar benim de yumurtlama 7si bat 21i heyecanla bekliyorum. Sürekli belirti arıyorum kendimde
Sadece arada belim ağrıyor o kadar. Senin ?Var mı peki gebelik belirtiisi? Benimde 8 i yumurtlama 21 i de bat. Sende bsyler var mı?
Benimde sadece arada belim ağrıyo nadir arada, göğüslerim hassaslaştı hemen en belirgin şıan bu var. Normalde regl öncesi bu kdar erken acımazdı ama coktan basladı hassaslaşmayaSadece arada belim ağrıyor o kadar. Senin ?
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah gebesindir. Belirtide olabir bunlarMerhaba ben en son 22 kasımda adet oldum ılacla oluyorum hep ılacsız asla adet olamıyorum .Bu ay femera kullandım çatlatma ıgnesı yapmadı dr bır yumurtam büyüdü adetın 21. Günü(12 Aralık) aşırı kasık agrım oldu yerımden kalkamadım büyük ıhtımal o gun çatladı gec çatlama oldu yanı . Karnımda aşırı şişlık var bıde Göğsüme dokununca uçları agrıyo ara sıra kasığıma kramp gıbı bısey olup hemen gecıyo ben hanı normalde ılacssız adet olamıyorum yA testı yıne çatlamadan 14 gun sonra mı yapsam.ben ılacla olduğum ıcın adet oncesınde hıc belırtım olmaz normalde bu belırtıler ınsAllah gebelıgın belırtısıdır hanı çatlatma ıgnesı kullansam onun etkısı dıyecem ama