Nişan Aralık ayında nişanlananlar:=)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

gozdealcinkaya

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
21
0
286
İstanbul
:nazar:slm kızlar ben cok cok heyecanlıyım nişanıma cok az zaman kaldı 2 gün sonra 5 aralık pazar aksamı nişanlanıyorum yaklasık 3 aydır tanıstırma gelme gtme derken uzadı bugüne kadar bu denli heyecanım yoktu şuanda sabrsızlanıyorum.Tek korktugum bir aksilik cıkması,Allahım dua ediyorum bir aksilik cıkmadan nişanım olsun diye.

hayirlisi olsun canim:) benide aralik ayinda istemeye geleceklerr hayirlisyila bakalim.. bende cok heyecanliyim:) nisanimda ocakta olacak sanirim benim ailem öyle diyor bakalim konusulur artik.. bende simdiden cok heyecanlaniyorumm ama güzel heyecanlar bunlar :) umarim hersey güzel gecer.. resimleri eklersin artik =)

yeni nişanlı arkadaşım tebrik ederim. ömür boyu mutluluklar dilerim. nişan yorgunluğun geçtikten sonra o gün yaşadıklarını paylaşırmısın. nasıl geçti nişanın, herşey istediğin gibi oldu mu. sabah uyandın kuaföre gittin yüzükler takıldı neler oldu. hepsini çok merak ediyorum.bende 23 ocakta nişanlanacağım. şimdi çok heyecanlı değilim ama stres var.

tekrardan herkese slm dün nişanım vardı ve hala kendimi rüyada hissediyorm ama inanın yzügüme baktıkça hersey gerçekmiş anlıyorum.Ben de ilk önce heyecan yoktu tamamen stres vardı ama salona gelince heyacnda oldu.İlk önce dansla basldık sonra pastamız geldi ve sonra eniştem yüzükleri taktık o an cok güzeldi sonra takı ve sonra 3 saat eglence hersey okadar cok güzeldiki anlatmak yetmiyo saclarım kıyafetim herseyim süperdi ve herkes cok cok begendi sizlerinde inşallah cok gzel gecer en korktugum aksilik cıkmasıydı allahın izniyle birsey olmadı sadece hava cok kötüydü ama salonda oldugu için şansım vardı...

kızlar mükemmel bi duygu bence gerçekten herkes yaşamalı nişanlıyken ben böle olduysam evlendkten sonra düşünemyorum kendimi.Hemen ertesi gün nişanlılık psikolojisine büründüm:=)

bende cok begendim elbiseni..ama kendim için kararsızım annnem tarlatan lı bişeyler giymemi istiyor ben ise balık modellerden düşünüyorum karar veremiyorum:( 19 aralık nişan tarihim ve daha elbisem yokkkk

bende cok begendim elbiseni..ama kendim için kararsızım annnem tarlatan lı bişeyler giymemi istiyor ben ise balık modellerden düşünüyorum karar veremiyorum:( 19 aralık nişan tarihim ve daha elbisem yokkkk

benim 23 ocak nişanım ve hala elbise alamadım diye acayip stresteydim. neyseki geçen hafta beğendim bu haftada alıcam. sen niye bugünü bekledin canım. bence hemen elbiseni al. daha ayakkabı aksesuar hepsini birden halledemeyebilirsin.
salonda ağır bir davet olacaksa tarlatanlı model al bence, ama daha sade ve farklı istiyorsan balık model.

:nazar:slm kızlar ben cok cok heyecanlıyım nişanıma cok az zaman kaldı 2 gün sonra 5 aralık pazar aksamı nişanlanıyorum yaklasık 3 aydır tanıstırma gelme gtme derken uzadı bugüne kadar bu denli heyecanım yoktu şuanda sabrsızlanıyorum.Tek korktugum bir aksilik cıkması,Allahım dua ediyorum bir aksilik cıkmadan nişanım olsun diye.

bekleyin anacııım,bu ayın sonunda ben de gelıyorum başlığa:64:

Back