neden bilmiyorum ama ben bu ay çok umutluyum kızlar bence listemiz hamilelerle dolu olcak inşallah hadi bakalım:)))
meraba kızlar benide aranıza alır mısınız???biriki saat önce ovulasyon testi yaptım sanırım bugün yumurtluyorum..7 aralık beklenmeyen adet tarihim.listenize eklerseniz sevinirim.ağustostan beri uğrasıyoruz inşallah yeni yıla hamile gireriz hepimiz....öpüyorum hepinizi...
umarım şans bizden yana olur. hayırlısı neyse o olur demekle teselli buluyorum. nazlı bebeklerimiz bizi çok bekletmez inşallah.
Ben bu ay da kalmazsam şu soğan kürünü uygulayacam kızlar çok işe yarıyormuş.. Eşime de keçiboynuzu ve havuç suyu... Tabi içer mi bilmem??
hazırlayıp elline tutuşturursan içiyolar tatlım...ben daha önce yapmıştım ama çok düzenli hazırlayamadım.bende tekrar yapmayı düşünüyorum..
inşallahhhh...siz ne zamandır bebek sahibi olmak istiyosunuz??
keçi boynuzunu nasıl bir şey oluyo onu nasıl yedirmeliyim hiç blmiyorum da
kaynatıp suyunu mu içirmem lazım
beş yıllık evliyim ve beş yıldır da istiyoruz. yazın hamile kaldım ama bebeğimin kalbi durdu . o yüzden artık sadece hamile kalmak için dua etmiyorum. hayırlı, sağlıklı, analı babalı büyüyecek bir bebek için dua ediyorum. allah evlat diye yanan herkese versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?