ahahahaha sorma sorma:))) dedim ya dilime vurdu:) ateşli olurmuş koç burcu:)))küle döndüm ayol neredeyse 2 aydırkız seda bu ara erotik mani ve türküleri unuttuk...
havam kaçıktı benim ama şimdi tam havamdayım valla...
bombayım bombaaaaaaaaaa
Ara verince insanın canı çekiyor
Şu konuyu kapatçaklar bi gün kdurukluğumuz yüzünden
İnşallah canımvay canına 2,5 saat olmuş...
Allah yardımcısı olsun...
sağlıkla kucağına alsın inşallah...
Evet ya aradım konuşacak hali yokay ya allah yardımcısı olsun.kıyamam,suni sancı enzoruymuş.normal sancılar nefes almana fırsat verecek şekilde programlanmış ama suni sancıda öyle olmuyormuş.
Aminnnn ben de gitmek istedim gelme dedi normal doğumdan vazgeçerisnoff.Allah yardımcısı olsun valla.oy içim tuhaf oldu valla tırstım:18::18:
cancağızlarım bugun erken çıkıyoruz...bana musade yani...hepinizin yenii yılını kutluyorum..sağlıklı,mutlu,huzurlu ve boooool bebişli bi 2011 olsun inşallah.burda olan olmayan herkesin tüm dilekleri gerçekleşsin..hepinizi öpüyorumm en çok da kuzucuguuu
cancağızlarım bugun erken çıkıyoruz...bana musade yani...hepinizin yenii yılını kutluyorum..sağlıklı,mutlu,huzurlu ve boooool bebişli bi 2011 olsun inşallah.burda olan olmayan herkesin tüm dilekleri gerçekleşsin..hepinizi öpüyorumm en çok da kuzucuguuu
ammmmmmmmmman olmaz bişey ne olucak...
öhhhhhööömm anacım tırstım şimdi
o kadar erotik mani türkü falan söyledik burda.....
ahahahaha sorma sorma:))) dedim ya dilime vurdu:) ateşli olurmuş koç burcu:)))küle döndüm ayol neredeyse 2 aydır
Kızlarrrr hepimize sağlıklı ,mutluluk dolu , bebişli bir yıl diliyorum.Umarım her şey istediğimiz gibi olur.Yeni yılın ilk sabahında kimseciklerde yok doğal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?