Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Turlik kader nabersinizzzzzzzz?
Turlik kader nabersinizzzzzzzz?
selamm kızlar nasılsınızzz bugunn
slm bebişimm,iyiyiz biz,seni sormalıi,,,keyifler nasıll,,,bittimi yum.günlerinn:26:
iyiyim ben canımm,,,sen nasılsınn
ya kızlarr 9 gün var reglimee,,,çok erken başladı bu göğüs hassasiyetimm,,,dokunsan çok feci acıyoo,,,yani yeni değil bir kaç gün önce başladıı,,,:26:
Yaaa çok kötüyüm ben
Bum bum bumlar rafa kalktı.Dün kayınvalidem ameliyat oldu büyük bir ameliyat o yüzden eşimde moral sıfırdı zaten olmadı.Bugün de kaynpederim kalcak bizde ama bugün benim çalışmam lazım yumurtlama günüm nasıl olacak bilmiyorum ki
Yani eşimi de zorlayamıyorum benim de içimden pek gelmiyor ama bugün kayınvalidemin durumu iyi moraller de iyi napıp ne edip yapmak lazımEvde küçük neyse sabaha kadar beklerük artık banyo için
Kuduruk esra geri döndüüüüüüüüü
iyilik şekerim senden?
Yaaa çok kötüyüm ben
Bum bum bumlar rafa kalktı.Dün kayınvalidem ameliyat oldu büyük bir ameliyat o yüzden eşimde moral sıfırdı zaten olmadı.Bugün de kaynpederim kalcak bizde ama bugün benim çalışmam lazım yumurtlama günüm nasıl olacak bilmiyorum ki
Yani eşimi de zorlayamıyorum benim de içimden pek gelmiyor ama bugün kayınvalidemin durumu iyi moraller de iyi napıp ne edip yapmak lazımEvde küçük neyse sabaha kadar beklerük artık banyo için
Kuduruk esra geri döndüüüüüüüüü
Yoksaaaaaaaaaaaa
Ama ona yormayalım hemen ters manyel yapalım bu sefer
iyiyim ben canımm,,,sen nasılsınn
ya kızlarr 9 gün var reglimee,,,çok erken başladı bu göğüs hassasiyetimm,,,dokunsan çok feci acıyoo,,,yani yeni değil bir kaç gün önce başladıı,,,:26:
bende iyiyim tatlımmm, boşver hayatımm takılma belirtilere lütfennnnnnn inşşşallah hamilesindir ama bekleyıp görelimmm sonra çok üzülüyo insan
sevgili arkadaşlarım hani bu ay kendini dinleme belirti arama takip etme vs. yoktu...biraz beni örnek alın canım bakın ben hiç dinliyomuyum kendimibakmayın böyle dediğime sabahtan beri durmadan karnım zil çalıyo hep açım hep açım...bi de midemden gluk gluk sesler geliyo...tüm bunlar pisboğazlığıma mı yormalıyım acaba
ya öylee canım ama,yani bu göğüs ağrısının erken başlamasının belirti olup olmadığını da bilmiyorum ben,,,,o yüzden merakımı mazur görünnn
TURLİK KUŞUM :92:
göğüs ağrısı dedin bana da bulaştırdın bak...
ikide bir göğüslerimi yoklamaya başladım ama bende yok
bişey daha sorabilirmiyim patronn müsadenle
sen beklemeyemi geçtin,bitti mi çalışmalar...
sana soramıyomm,hep ayıppppppppppp diyonn da
geçmiş olsunn canım,Allah acil şifa versin k.validene.....
değerlendirirsiniz inşlhh bu günü yaaa
sessiz sessiz halledin canım,,,nolcekk,,,
zaten mecbur sabaha kadar bekle banyo için,
ben hep öyle yaptımmm
kolay gelsin tatlım sana