ahhh canım ben atanamadım bi türlü...ücretli çalışıyorum yani ne kaaa ekmek o kaa köfte misali...mesleğimi severek yapıyorum da gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı.çocukla ayrı veliyle ayrı uğraşıyosun.ders bitiminde zombi gibi oluyorum.kulaklarım uğulduyo ses gidiyo.bi de üstüne farenjit...ama Allah a çok şükür çalışıyorum ya buna da şükür...
hayırlısı olsun ya ,atanırsın sende inşlhh,,,evet çok yorucu bi meslek,gürültüye dayanmak çok zor, Allah sabır versinn,,,:96:
amin canım amin.bir an önce atanmak istiyorum aslında ama puanım yetersiz yeterli olduğu yerlerde çok uzak ve benim kociş göndermiyo ben de istemiyorum zaten 4 yıl zorunlu hizmet var!!!bu şekilde gittiği yere kadar gitsin bakalım sonunda ne olucak belki parayı bulunca kendi okulumu açarım
amin canım amin.bir an önce atanmak istiyorum aslında ama puanım yetersiz yeterli olduğu yerlerde çok uzak ve benim kociş göndermiyo ben de istemiyorum zaten 4 yıl zorunlu hizmet var!!!bu şekilde gittiği yere kadar gitsin bakalım sonunda ne olucak belki parayı bulunca kendi okulumu açarım
canlarim simdilik öptümmm sizii
ben aksama yine ugrarim insallah
kendinize iyi bakin görüsürüzzz:80::80:
canlarim simdilik öptümmm sizii
ben aksama yine ugrarim insallah
kendinize iyi bakin görüsürüzzz:80::80:
ben varımm gülşah napıyosun canım nasılsın?
ben varımm gülşah napıyosun canım nasılsın?
canım benım napayımmm dörtgözle adetımın bıtmesını beklıyorumm ama bıtmıyo yaaaaaaaaa deli olcam valla:84::84::84:
sen nasılsın bu arada nasıl gecti günün
aaa canım bugün 6.günün dimi bitmesi lazım benimki dün bitti ama bumm bummlara yarın başlarız artık eşim hastaydı ya kıyamadımcanım hala çok mu yoğun geliyor yaa
evet canım ya 6. gunnn cok yogunda degıl ama normal zaman göre yogun sayılır yani normalde toplam 5 gun surerdı oda son ıkı gun tek tuk suan 6. gunumdeyım ama hala yogun olmasada var anlamadımkı yarında bıtmezse bı dr gıtcem artıkkay canım benım anlıyorum senı benımkıde gecen ay grıp olmusdu degerlendırememıstık oyuzden dogru durust iyi bakta iyleşsın bıran önce bari
beni kimse görmüyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?