Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kanka daha bitmedi mi dualar...pazara bitsin diye söyledik ya...belki de okumuşlardır da haber vermemişlerdir:26:
1. kad_er
2. turlik+
3. _ebru32+
bu kadarmıyızz yaa,,benimde bitek yer silme işim kalmıştı,azıcık dinlenip muhabbet edelim bari diye düşünmüştümm,,,neyse ebrucum,turlikçim daha dahanapıyonuzz:89:
napalim canim ya biraz evi sildim süpürdüm simdi sizinleyimmm ama son bi kac gündür pek giren yok hakkatende haa![]()
sabahtan bütün işlerimi bitirdim şimdi mutfaktayım...yemek yapmak için geldim ama aklım burda olduğu için pc kaptım mutfağa geldim.bi yandan yemek bi yandan kk durumları yani...koca bey 16:30 da gelicek işten o gelen kadar yemek olmuş olur.bende yaktım sigaramı oturuyorum.aaaa dur bi de kahve yapayım bari![]()
kadeeeeeeeer bize soru soruyosun sen nerdesin anacım![]()
valla 10 dk tenefüsüm var onda da geçmişi okudum:))) eve çok iş götürmeyeyimeve gidince duayı bitireceğim ben de,sonra kk ziyaretine gelirim
![]()
valla 10 dk tenefüsüm var onda da geçmişi okudum:))) eve çok iş götürmeyeyimeve gidince duayı bitireceğim ben de,sonra kk ziyaretine gelirim
![]()
turlik bizede 2 kahve kap gell gitmişkenn,,,karşılıklı içelimm,,,bende sıcak çikolata yapayım bariii
turlik senin branşın nee![]()
buyur canım...
ben anasınıfı öğretmeniyim canım...
buyur canım...
ben anasınıfı öğretmeniyim canım...
bana gok muuuu![]()
teşekkür ederim canım,benim görümcemde geçen yıl atandı,oda anasınıfı öğrtmni,,,bi yandan zevli gibi ama bi yandan da düşünüyorumda insan kafayı sıyırabilir,,,![]()
olma mı bacım buyur![]()
2 kahve derken senle beni kasdetmiştimm bebişimmm,![]()