Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kanka daha bitmedi mi dualar...pazara bitsin diye söyledik ya...belki de okumuşlardır da haber vermemişlerdir:26:
1. kad_er
2. turlik+
3. _ebru32+
bu kadarmıyızz yaa,,benimde bitek yer silme işim kalmıştı,azıcık dinlenip muhabbet edelim bari diye düşünmüştümm,,,neyse ebrucum,turlikçim daha daha napıyonuzz:89:
napalim canim ya biraz evi sildim süpürdüm simdi sizinleyimmm ama son bi kac gündür pek giren yok hakkatende haa
sabahtan bütün işlerimi bitirdim şimdi mutfaktayım...yemek yapmak için geldim ama aklım burda olduğu için pc kaptım mutfağa geldim.bi yandan yemek bi yandan kk durumları yani...koca bey 16:30 da gelicek işten o gelen kadar yemek olmuş olur.bende yaktım sigaramı oturuyorum.aaaa dur bi de kahve yapayım bari
kadeeeeeeeer bize soru soruyosun sen nerdesin anacım
valla 10 dk tenefüsüm var onda da geçmişi okudum:))) eve çok iş götürmeyeyimeve gidince duayı bitireceğim ben de,sonra kk ziyaretine gelirim
valla 10 dk tenefüsüm var onda da geçmişi okudum:))) eve çok iş götürmeyeyimeve gidince duayı bitireceğim ben de,sonra kk ziyaretine gelirim
turlik bizede 2 kahve kap gell gitmişkenn,,,karşılıklı içelimm,,,bende sıcak çikolata yapayım bariii
turlik senin branşın nee
buyur canım...
ben anasınıfı öğretmeniyim canım...
buyur canım...
ben anasınıfı öğretmeniyim canım...
bana gok muuuu
bana gok muuuu
teşekkür ederim canım,benim görümcemde geçen yıl atandı,oda anasınıfı öğrtmni,,,bi yandan zevli gibi ama bi yandan da düşünüyorumda insan kafayı sıyırabilir,,,
olma mı bacım buyur
2 kahve derken senle beni kasdetmiştimm bebişimmm,