aynen.ben de kendimi şartlamıştım evlatlık alacaktık:) hatta demiştik ki zenci falan olsun,evlatlık olduğunu açıklamak gerekmesin,çocuğun psikolojisi bozulmasın...işte o ay ilk hamilelik.
yumurtlama kaçtııı,bayram yüzünden boşa gittiiii derken ikinci...
salın kızlar...
zevk içinayrıca kadının orgazm kasılmaları spermlerin rahim ağzını daha hızlı ulaşmasını bile sağlıyormuş
aynen.ben de kendimi şartlamıştım evlatlık alacaktık:) hatta demiştik ki zenci falan olsun,evlatlık olduğunu açıklamak gerekmesin,çocuğun psikolojisi bozulmasın...işte o ay ilk hamilelik.
yumurtlama kaçtııı,bayram yüzünden boşa gittiiii derken ikinci...
salın kızlar...
zevk içinayrıca kadının orgazm kasılmaları spermlerin rahim ağzını daha hızlı ulaşmasını bile sağlıyormuş
allah büyük,sabrımızı sınadı demek ki...sizin sesinizi de duyuyor inanın.hımmm demek öyle heee kasılmayı sağlıyormuş:81:bende hani konuşmuştuk ya bir pozisyon vardı tövbe tövbeee onuda denicemama kafaya takmak yokkkkkkk...ya canım rabbim sesini duymuş çok şükür
tamam canım iyi dersler dikkat et kendineben derse kaçıyorum.hemen oturumumu kapatayım da kimse anlamasın.heheee öptüm siziiiii
allah büyük,sabrımızı sınadı demek ki...sizin sesinizi de duyuyor inanın.
dene dene, zevk için dene ama,değişiklik iyidir
iyidir canım sen nasılsın aslında burda hava felaket sıkıcı yahuuuu kocişkoda evde gel deyip duruyo sizi bırakamıyorummmmmmmmslm kızlarr nasılsınızzz
slm kızlar bizde yaklaşık 4 ay önce çocuk istemeye başladık doktora gittim birsürü tahlik yaptırdı hepatit aşımı olmaya başladım folik asid kullanıyorum 3 aydır fakat ilk ay tekrar korunmak zorunda kaldık çünkü ücretli öğretmenliğe başlamıştım çokta grip olurum eee tabi bebek olursa ilaç alamıycam işe gidemiycem çocukları yarı yolda bırakmak istemedim 1.sınıflardı çünkü fakattt idarenin yaptığı bir saygısızlık üzerine bıraktım işi çok çok üzülerek veee tekrar bebek işine giriştik ekim ayının kaçında edet olduğmu bile hatırlamıyorum o yüzden tam yumurtlama tarihimi hesaplayamadım geçen ay olmadı işallah bu ay olur beklemek çok zormuş ki bn çok sabırsız biriyim bakalım nasıl sabredicem
mumcu.com da gebelik isteyenler için uygun seks var bi okuyun bnce çünkü benim yanlış yaptığım birçok şey varmış burayı okuyunca anladım
Gebelik isteyenler iin uygun seks-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
ben polistik ove rolduğum için sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyooo.muaynede oldumm proloktin fsh lh hepsi normal çıktı doktorum 4 ay tedavısız ılışkı dedı.offf napıcamı şaşırdım kafam bunaldı sadece flbial içiyorum
3 aydır içiyorum bu ilacı bu ay bebiş olsada olmasada bi gitsemmi acaba doktora
teşekkür ederim ces zaten doktora gitmekten nefret ediyorum tabiii korkuyorumda boşuna gitmiyim bari bu arada bebişin hayırlı olsun senin adına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?