- 17 Aralık 2010
- 190
- 0
hayırlı cumalar hanımlarnasılsınız?gelişme filan varmı geçmişi daha okumadımda
hoşqeldin.hayırlı cumalar cnmm bende yok =)) hemen atlıom bende aa =)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz de seni öpüyoruz:)))Kızlarrr ben kaçtım
Öpüyorum hepinizi
sedayla cessin minnak bebiklerini de öpüyorum heeee
sağ ol canım,kısmet meselesi galiba...dünyanın en sabırsız insanıyım ben,allah sabrımla sınadı beni.inşallah bu defa bebeğim sağlıkla gelir.inşallah rabbim isteyen herkese verir.nasıl bir acı olduğunu biliyorum çünkü.ama olup da karnında ölmesi hiç olmamasından daha kötü...eşinin spermleri yavaşsa keçiboynuzu kürü yapabilirsin.yaaa çoook geçmişşş olsunnn yaaa ALLAh bebeğini korusundasana sağlıcakla gelsin gerçekten üzüldüm ama yaşadıklarına.ya çok şkr suan bende o sorunlar yok ama eşimin sperm değeri düşük hızlı olan varya ondan bakalım hayırlısın artık dua ediyoruz bizde bol bol
sağ ol canım,kısmet meselesi galiba...dünyanın en sabırsız insanıyım ben,allah sabrımla sınadı beni.inşallah bu defa bebeğim sağlıkla gelir.inşallah rabbim isteyen herkese verir.nasıl bir acı olduğunu biliyorum çünkü.ama olup da karnında ölmesi hiç olmamasından daha kötü... yavaşsa keçiboynuzu kürü yapabilirsin.
QUOTE]
aminn inşaALLAh ssağlıklıdır cnm benim..gelişmeleri iletirsin bizlere..
atla canım nolcek sankihoşqeldin.hayırlı cumalar cnmm bende yok =)) hemen atlıom bende aa =)))
biz de seni öpüyoruz:)))
minnaaaakkk
sağ ol canım,kısmet meselesi galiba...dünyanın en sabırsız insanıyım ben,allah sabrımla sınadı beni.inşallah bu defa bebeğim sağlıkla gelir.inşallah rabbim isteyen herkese verir.nasıl bir acı olduğunu biliyorum çünkü.ama olup da karnında ölmesi hiç olmamasından daha kötü...eşinin spermleri yavaşsa keçiboynuzu kürü yapabilirsin.
inşallah canım bebişin içinde dua ediyorum ben hem hamile olmayan arkadaşlarıma hemde hamiş olan arkadaşlarıma rabbim sağ salim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallahhhhhh
hoş geldin zehraaa! yok canım gördüğüm kadarıyla. nasılsın?
oyy canım benim,sonradan fark ettim. allah hepimizin dualarını kabul etsin zehracığım,hepimizin gönlüne göre versin....
iyiyim ben de...derse gireceğim birazdan...
selam kızlar doydum geldim..
deeceeesiiiii bugün nasılsın?
canını sıkmaya devam etmiyorsun değil mi?
ben eminim senin çok garantici bir sıpan olacak,yerini çok sağlam yaptı o
afiyet olsun canım nasılsın kızcan sıkmak yok vallahi ben bu ay saldım çayıra yapacam yahu zaten kayınvalidemler gelecek yumurtlama filan takip edemem etmeyecemde kafamız rahat olsun yahuuuu inanki yüzümde bir sürü sivilce oldu bu ay stres yapmaktan izleride geçmiyooo
ay ben bilmiyorum bu durum nasıl izah edilir ama, 8. sınıfları hiiiç sevmiyorum. çocukla yetişkin arası...uyuz uyuzlar! bir de kızlardaki süs püs sanki 40 yaşında gibi bir fondöten,erkekler de yeni palazlanıyor:))...üniversiteye hazırlıkları seviyorum,onlara espri falan da yapılıyor.ya da ne bileyim,yine de ben öğrenciye karşı sabırlıyım.ama dershanede zaten sabırlı olmasan ne yapacaksın...amin canım kabul etsin yüce mevlam inşallahdikkat et canım derstede kendine ergenlere bağırıpta canını filan sıkma heeeeee
aynen tatlım.yaptım da noldu ne mantarı kaldı ne regl gecikmesi saldım çayıra dün akşam itibariyle zevkine sırf anasını satiiim:78:
ay ben bilmiyorum bu durum nasıl izah edilir ama, 8. sınıfları hiiiç sevmiyorum. çocukla yetişkin arası...uyuz uyuzlar! bir de kızlardaki süs püs sanki 40 yaşında gibi bir fondöten,erkekler de yeni palazlanıyor:))...üniversiteye hazırlıkları seviyorum,onlara espri falan da yapılıyor.ya da ne bileyim,yine de ben öğrenciye karşı sabırlıyım.ama dershanede zaten sabırlı olmasan ne yapacaksın...
benim bebiş edebiyattı türkçeydi öğreniyor şimdiden ha???garibim ya akşama kadar her sınıfta aynı konu
göbüşünden tekme atıp anneee yeter artık baydın hep aynı konu demeye başlar yakında inşallah canım görürsün ozaman
ahhh o günleri bir görebilsek...
ohhhhhhh iyi yapmışın canım yastresten hasta değilsekte oramızda buramızda bişeyler çıkmaya başladı gecikme sivilce vs bu zamana kadar benim arkadaşlar aman ne olursa olsun dedikten sonra hamile kalmışlar birde bunu deneyelim bakalım rabbim neyler neylerse güzel eyler....