Peki o zaman size bir şey sorucam. Ben genelde her ay yumurtlama zamanımı çok belirgin bir şekilde hissederdim. Çok fazla akıntım olurdu ve kasıklarımda adet görecekmişim gibi ağrırdı. Geçen ay hiç bişey hissetmedim. O yüzden bu ay ovulasyon testi aldım. Bugün 14.günüm ve ben test yaptım. 2 çizgi çıktı ama 2.çizgi diğeri kadar belirgin değil. Bu arada akıntım ise yok denecek kadar az. Anlamadım hiç bişey. Her ay yaşadığım belirtiler özellikle bekliyorum diye olmuyor herhalde. Kafam karıştı ve canım sıkıldı. Kocişko hadi yapalım diyo. Yapacak yumoş yok kiiiiii
Peki o zaman size bir şey sorucam. Ben genelde her ay yumurtlama zamanımı çok belirgin bir şekilde hissederdim. Çok fazla akıntım olurdu ve kasıklarımda adet görecekmişim gibi ağrırdı. Geçen ay hiç bişey hissetmedim. O yüzden bu ay ovulasyon testi aldım. Bugün 14.günüm ve ben test yaptım. 2 çizgi çıktı ama 2.çizgi diğeri kadar belirgin değil. Bu arada akıntım ise yok denecek kadar az. Anlamadım hiç bişey. Her ay yaşadığım belirtiler özellikle bekliyorum diye olmuyor herhalde. Kafam karıştı ve canım sıkıldı. Kocişko hadi yapalım diyo. Yapacak yumoş yok kiiiiii
ben ilkinde daha paniktim.bu defa bu topiğe bir takıldım.ohhh mis.öncekinde misal bebek 6 haftalık kaç mm olmalı araştırırken benimkine kadar diye delirecektim,.netten araştırmak çok sakat,moral bozuyor.burada izole ettim kendimi,kızlar çok iyi zaten.bir de geçen defa anladım,ne yapsak faydasız...duracak olana bir şey olmuyor.afrikadaki kadınlar doğuruyor,savaş ortamında bomba sesleri eşliğinde bebekler doğuyor...korktum düştü,ağır kaldırdım düştü yok öyle...her şey kısmet...içimi ferah tutuyorum.bugün ilk kez eşimi dokundurdum karnıma.ilkini hep seviyordu,bunu sevsin istememiştim,aklıma öbürü geliyordu sanki seversek ölür gibi...bugün izin verdim ilk kez.allaha emanetiz...hepimizi koruyup gözetsin.
canımm yok falan diye düşünme dene senn çalışınca oluyoo.bazen yumurtlama belirtisi olmuyomuşş sen ona takma.11.gün başlasaydınn
deeeceeesiiii hoş geldin:))selam kızlar iyi geceler
devamm sen takılma boşverr ovolasyon testi yap olmazsa daha garanti olurr10.ve 12.gün yaptık zaten. Ama çok kuru olduğu için canım yanıyor. Şu anda akıntıda hiç değişiklik yok. Bir yerde okumuştum. Spermler akıntı olduğunda yumurtaya daha rahat ulaşabiliyormuş.
yeterli uyarım sağlanırsa kuruluk olmaz.acele etmeden,oynaşa cilveleşe10.ve 12.gün yaptık zaten. Ama çok kuru olduğu için canım yanıyor. Şu anda akıntıda hiç değişiklik yok. Bir yerde okumuştum. Spermler akıntı olduğunda yumurtaya daha rahat ulaşabiliyormuş.
deeeceeesiiii hoş geldin:))
yeterli uyarım sağlanırsa kuruluk olmaz.acele etmeden,oynaşa cilveleşe:
hoşbulduk kuzusu..moralim bozuk biraz..bu ay yumurtlamadığım için regl olmamışım..aklıma kötü şeyler geldi hep doktor öyle demese de
delirmeeee:))))
olur mu öyle şey,yılda 2-3 kez yumurta atılmayabiliyor.kist falan da yok.kız ben 9 ay yumurtlamamışım düşün bakalım bir!farlutal mi verdi? o ilaç gebeliği de kolaylaştırıyor bazı durumlarda.ben de onca tedavidenn sonra kadın doğumcu olacağım yaaa
sen çok yaşa emi güldürdün beni şimdi
hoşbulduk kuzusu..moralim bozuk biraz..bu ay yumurtlamadığım için regl olmamışım..aklıma kötü şeyler geldi hep doktor öyle demese de
yeterli uyarım sağlanırsa kuruluk olmaz.acele etmeden,oynaşa cilveleşe:
ahhh kıyamam...
bak dr bişey dememiş işte kötü bişey olsa söylerdi heralde...neler istedi senden?sadece usg mi?yoksa rahim filmi falan da çekildin mi?
ben geçmişi okumadım neler oldu anlatsana canım...
vayyy turlik kuşum da gelmişahhh kıyamam...
bak dr bişey dememiş işte kötü bişey olsa söylerdi heralde...neler istedi senden?sadece usg mi?yoksa rahim filmi falan da çekildin mi?
ben geçmişi okumadım neler oldu anlatsana canım...
mantar da olmuşum.belki ondan da yumurtlayamadım çümkü internette öyle bişey okudum.mantar da yumurtlamayı engelleyebilirmiş.fitil verdi mantar için adetim için de duphaston
:))) Gün içinde çalıştığım için giremiyorum siteye. Bu tarz şeyleri ne kadar samimi de olsam arkadaşlarıma soramıyorum. Aslında utandığımdan değil ama ne bileyim. Belkide onlar hiç böyle şeyler yaşamadıkları içindir. İstedikleri ay hemencecik hamile kalıverdiler çünkü. Uzun lafın kısası demek istediğim, sizlerle konuşmak beni çok rahatlatıyor. Hepinize teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?