- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 363
- 45
mutluluk var sana en yakın,o da şu an yok.merhaba kızlar, sizlerin beklenmeyen adet günleri ne zaman? benim son adetim 5 aralıktı... dün yumurtladım sanıyorum.. bir-iki gün daha çalışırsak, bu ay beklemeye çekiliriz sanırım. günü bana yakın olan var mı?
mutluluk var sana en yakın,o da şu an yok.
demin de yazdım nickine bayıldım:)çok tatlı ve sempatik dedim ama sen çıkmıştın.
hayırlısı olsun.seni hüseyin ceyberi topiğinden biliyorum,dr ararken bakmıştım.sen de pcoslusun yanlış hatırlamıyorsam.
yok canım pco yok bende... umarım tez zamanda kavuşur herkes meleğine... dediğin gibi Hüseyin beyin hastasıyım.
adımı beğenmenede sewindim, benide ekler misiniz listenize...
dua listesini ebru sat listesini de mutluluk tutuyor gördüklerinde eklerler hangisine dahil olacaksan.hoşgeldin aramıza:) allah gönlüne göre versin.
takmamaya çalış,takınca her şey zorlaşıyor.ben 5 yıl bekledim,unuttuğum ay hamile kaldım ama bebeğim karnımda öldü.o yüzden marifet hamileliği tutturmak da değil inan. yaşayarak öğrendim,kimseye yaşatmasın rabbim.allah sağlıklısını,hayırlısını versin.vakti na zamansa o zaman gelsinler.sağol şekercim, bu benim ikinci ayım, ilk ay tutturamadık...
çok fazla yorum okuyorumi tutturabilmekte marifet gibi sanki..
ne zor işlermiş bunlar...
yok canım pco yok bende... umarım tez zamanda kavuşur herkes meleğine... dediğin gibi Hüseyin beyin hastasıyım.
adımı beğenmenede sewindim, benide ekler misiniz listenize...
Günaydın kızlaaaaarrr
Günaydiiin, nasilsin? hayirli haftalar sana
GÜNAYDIN CANIM.YORGUNUMMMMMMdün hiç oturmadım hemen hemen .çok yoruldum ..gece 1de geldik,reglim gelsin diye asprin aldım yaptım..ben gece hap almıcam bi daha yaaa..nası kalp çarpıntısı yaptı hala devam ediyo da..uyuyamadım dogru dürüst..çok kötüyüm anlıyacagın ...sen nasılsın bakalım?
Iyiyim ben de. Ben dinlenebildim dun Allah icin, oturdum butun gun evde.
Aspirin klp carpintsi yaparmiymis ya? Sen hala doktora gitmemeye kararli misin? Bence bir gorun artik hala gelmediyse.
ya ben biliyodum aslında bana dokunuyor gece hap almak..alıp yatınca vitamin bile dokunur öyle tuhaf bi bünyem var benim.ya 2 gündür bacaklarım titriyo artık,öyle olunca hemen gelir benim..gelcek gelcek diye gitmedim ama hala gelmedi..gidicem dr'a ya artık sıkıntı bastı artık
Bizden baska kimse uyanamadi yanliz Deece. Hadi Sedase bugun tatil ama nerdesiniz et Soulfly, Ebru32, Ada, vs. vs. de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?