canim seni listeye ekledim bile
ay cok tatlisin yaa
tesekkur ederim canim benim benim burada saat daha 1.50 uykuda tutmadi... bu arada canim gecmisi okudum incir kurunu gordum bende dene ben suanda zaten yapiyorum turkiyeden arkadasim bu sekilde hamile kaldi ben once sogan kurunu yaptim incirede yeni basladim insallah allahtan hayirlisi...
canim insallah hamilesindir yaa bak adetinde gecmis hadi hayirlisii merakla beklicem sonucunu insallah Rabbim gönlüne göre verir
ayyy evet ne kadar heyecanli bir topigimiz var dimi yani tam 5 kisiyiz insallah hayirli guzel haberler veririz sizlere...insallah o kirmizilari gebelik testinde görürsün canim:)
ayin 22sinde bakalim neler olacak kimler hamileymis ögreniriz insallah
tesekkur ederim canim benim benim burada saat daha 1.50 uykuda tutmadi... bu arada canim gecmisi okudum incir kurunu gordum bende dene ben suanda zaten yapiyorum turkiyeden arkadasim bu sekilde hamile kaldi ben once sogan kurunu yaptim incirede yeni basladim insallah allahtan hayirlisi...
burdada saat suan 3 oldu benimde hic uykum yok ya
incir kürüne bidaha baktim netten ama bana biraz zor geldi 21 gün yapilacakmis sonra 7 gün ara verip yine 21 gün yapilacak:26: eger ocak ayinda hamile kalamazsam belki yaparim
burdada saat suan 3 oldu benimde hic uykum yok ya
incir kürüne bidaha baktim netten ama bana biraz zor geldi 21 gün yapilacakmis sonra 7 gün ara verip yine 21 gün yapilacak:26: eger ocak ayinda hamile kalamazsam belki yaparim
evet dogru canim bencede kurlere eger harfi harfine uyarsan cok buyuk faydasi oluyor canim...
ayyy evet ne kadar heyecanli bir topigimiz var dimi yani tam 5 kisiyiz insallah hayirli guzel haberler veririz sizlere...
evet dogru canim bencede kurlere eger harfi harfine uyarsan cok buyuk faydasi oluyor canim...
aynen...
ben bi kere gögsümdeki kitle icin ibrahim saracoglunun önerdigi brokoli suyuna baslamistim ama 2. gün biraktim ya ne kadarda igrencti hic icemedim
incir kürü nasil bilmiyorum ama bakalim hayirlisi
evet ya cok iyi dostluklar kurdugumuza inaniyorum hepte böyle kaliriz insallah
Aaamiiinnn canim insallah bizlere cok güzel haberler verirsinizde biraz moralimiz düzelir yaa
aralik ayinda pek hamile kalan olmadi ama insallah bu böyle olmazda hayirli haberlerle gelirsiniz insallah
insallah canim insallah ben simdi kaciyorum uykum geldi sende kendine cok iyi bak canim ve cok yorma kendini orusuruz kendine iyi bak yarin gorusuruz byee
Kimsesizlerin Sesi'nin Videoları: İnsanlık Adına Lütfen Paylaşalım . . . . | Facebook
İnsan mı bu şimdi
Yüreğim parçalandı yahu
Ay evet ben de izlemistim bunu . resmen vahset acilen en agir cezayi almasi gerekiyor. Bunu yapan en ciddi canilikleri de yapabilir.
günaydıııııııııın
Günaydınnnnnnn
Sen şimdi çalışıyorsun değil mi?Kıyamam sana bennnnn
Evet canım ya çok üzüldüm.Günaydın bu arada.Erken kalktım eşimi işe gönderdim öyle tvnin karşısında kahve keyfi yapıyorum.
Ne çabuk bitirmişsin işleri maşallah ben daha yatağımı toplamadım
Valla 7:15 te kalktim eşimle kahvaltı ettik. onu işe gonderdim hemen ev işlerine sarıldım .. öğleden sonra akraba ziyareti var da o yuzden bir an once topliyim dedim işleri.
Sibelcim gunaydin, hayirli isler canim,
Valla 7:15 te kalktim eşimle kahvaltı ettik. onu işe gonderdim hemen ev işlerine sarıldım .. öğleden sonra akraba ziyareti var da o yuzden bir an once topliyim dedim işleri.
Sibelcim gunaydin, hayirli isler canim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?