selam kızlar ben geldimmm...202 de bana yazın ..ayrıca soulflycım sen ultrasonla baktır ve bi daha kan testi yaptır..2 aydır regl olup hamile oldugunu öğrenen biriyle karşılaştım bugun..
üstüne görme diye buna denir bence
yerlesme kanamasi zaten olan bisey ama regl olupta hamile olanlarda var artik nasil oluyorsa
yaw bugun anlattı kendi..2 ay regl olmuş gayet normal sonra bi gidiyo ki 8 haftalık bebek
tam hatirlamiyorum ama galiba kk da okumustum
bitanesi 9 ay regl oluyo hamile oldugunu bile bilmiyor kilolu oldugu icin anlamamis
bigün sancidan hastaneye gidiyor ve cocugu doguruyor
9 ay boyunca nasil anlamadi hamile oldugunu anlamadim
tam hatirlamiyorum ama galiba kk da okumustum
bitanesi 9 ay regl oluyo hamile oldugunu bile bilmiyor kilolu oldugu icin anlamamis
bigün sancidan hastaneye gidiyor ve cocugu doguruyor
9 ay boyunca nasil anlamadi hamile oldugunu anlamadim
burdan neyi anlıyoruuz?ne kadar umursamassan herşey o kadar yolunda gidiyosakınan göze çöp batma olayı:44:
ya su türk filmlerinde tecavüze ugrayan kadin niye direk hamile kaliyor biliyormusunuzz???
cünkü bunun öncesinde hamilelik düsünmüyordu hatta tecavüze ugrayacaginida o yüzdende kadin patt diye hamile kaliyor
bizde düsünmicez umursamicaz ve pat diye hamile kalicazz dimi kizlaaarrr
aslında bence çok güzel bi durum bu...sıkıntı stres yok.normalde insanlar hamile olduğunu anladığı andan itibaren hep acabalarla yaşıyo.dr.kontrollerine gitme gününü iple çekiyolar...bence bu Allah ın bahşettiği çok özel bi durum...
ya su türk filmlerinde tecavüze ugrayan kadin niye direk hamile kaliyor biliyormusunuzz???
cünkü bunun öncesinde hamilelik düsünmüyordu hatta tecavüze ugrayacaginida o yüzdende kadin patt diye hamile kaliyor
bizde düsünmicez umursamicaz ve pat diye hamile kalicazz dimi kizlaaarrr
kzlar ben kaçıyorummmyarın yne iş var malum özel sektörün köleleriyiz
öptüm hepinizi iyi gecelerrrrrrrrr
geçmişi okumaktan yazdığını görmemişim esracığım.hoşbulduk.
dersim 16.00'da bitiyor, randevum 17.00'de.çok kötü stres,heyecan bastı...kalbi atıyor mudur ki derken delireceğim...gün geçmiyor...kafam çok dalgın.kimse anlamasın diye de gerim gerim gerildim iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?