- 5 Mayıs 2010
- 4.956
- 1
selam kızlar...
nasılsınız...
yeni haberler var mı?
test yapan,hamile olan filan...
geçmişi okumadım o yüzden çok merak ediyorum...
yeni hamile haberi yok maalesef. ben dahil birkac kisi beklemede.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar...
nasılsınız...
yeni haberler var mı?
olmaz heralde...suyunu icmek gerekiymus 15 gun boyunca, reglin 7. gununden baslayarak. sabah aksam
selam kızlar...
nasılsınız...
yeni haberler var mı?
Selam kızlar moralim bozuk neyse hayırlsı geçen test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı 2 gün gecikmeli leke gördüm şimdi sabah bir karın ağrısıyla uyandım zaten içim bir garip olmuştu test aldım sabah tek çizgi
heveslenmiyim demiştim geçende böyle oldu zaten ama bayağı heveslenmişim anlıycanız ocak ayına kaydımı yapabilirsinizzzz
Hakkinda hayirlisi olsun canim, ocaga kaydini yaptir ama biryerlere ayrilma. sohbete burdan devam ediyoruz aralik hayallerimiz sonse bile.
ya ben tadı kötüyse zaten hayatta içemem..midem bulanır o gün benden hayır gelmez şimdilik bi sağlık sorunum yok ben hiç bulaşmıyım en iisi..muhtaç da etmesin Allah inşallah :97::97:
huhuuuu :87::87:
hic hareket yok forumda su saatlerde. ne yapsak , rağbet dustu oldukca.
valla yaa nerde herkes? evdekiler örgülere mi daldılar ne?
herhalde oyle oldu. ya da hala dunku kahveleri icmekle ugsariyolar baya cok vardi cunku.
# aybalam00
# semi
gamzemir
sizler ne alemdesiniz. onlinesiniz ama konusmuyorsunuz. yok mu sizde bir gelisme?
var canım olmazmı yazdımmmm
var canım olmazmı yazdımmmm
senin bi cocugun vardı da 2.yi mi düşünüyodun canım yoksa ben karıştırdım mı
evet doğru canım 2. bebek istiyoruz ama hayırlısı çok şükür bir tane var ..bu bebek marotonunda kilo aldım sıkıntıdan,hipotroit var 30 yaşınıda geçince sıkıntı yaptım kendime olmuyor diye bakalım nasipte varsa olur inşallah.. ben çıkıyorum kızı alıcam öptümmm siziiiii
güle gülee öp bıcırığı