arkadaşlar ben aranıza bugun katıldım benım adetım gecıkti kasımın 22 sınde olmam gerekıyordu olamadım test yaptım ılk cızgı kırmızı dıyeri pembe cıktı bugun gıttım bırtane daha aldım sabah yapıcam eczacı hamılesın dedı ama bende şüpelendim çünkü adet sancılarım var bılgısı olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun şimdden teşekkürler inşallah hepimiz bu ay hamileyzdir: 49:
kızlar bişi sorcam ilişkiden sonra yarım saat ayaklarımı dikiyorum belimin altına yastık koyuyorum ama sonra ayaga kalktıgımda acayip akıntım oluyo bu normal mi???????
selam kızlar son ıkı gun kaldı reglıme.ama hafıf bı kasık agrım ve bel agrım var sanırım kırmızı kartı yıcem.zaten bu sefer pek umutlu degılım.bu arada bendede predıctor marka test var kullanmak nasıp olursa yazarım sıze nasıl oldugunu.
canım umudunu kaybetme hemen zaten adet belirtilerinin aynısı oluyomuş dur bakalım.. ben var ya adet oluyorum, ilk kanamalar leke gibi geliyo ya, acaba diyorum yerleşme kanaması mı:))) bende abartıyorum biraz galiba ama adet olmadan umudunuzu yitirmeyin. umutlanmak bile güzel
arkadaşlar, hcg 25'ten 125'e yükselmiş. araya hafta sonu girince 3 günlük bakıldı. dr değerin iyi olduğunu söyledi.daha 2 haftalık. pcostan dolayı geç döllenmiş sanırım. tehlike henüz geçmese de yükselmesi iyi :) beni merak eden, bana dua eden herkese teşekkürler. hepimiz için de hayırlısı neyse rabbim onu versin. çarşamba tekrar bakılacak ikiye katlamış mı diye. inşallah daha önce yaşadığım acıyı yaşamam. bu defa kendimi kaptırmamaya çalışıyorum.
arkadaşlar, hcg 25'ten 125'e yükselmiş. araya hafta sonu girince 3 günlük bakıldı. dr değerin iyi olduğunu söyledi.daha 2 haftalık. pcostan dolayı geç döllenmiş sanırım. tehlike henüz geçmese de yükselmesi iyi :) beni merak eden, bana dua eden herkese teşekkürler. hepimiz için de hayırlısı neyse rabbim onu versin. çarşamba tekrar bakılacak ikiye katlamış mı diye. inşallah daha önce yaşadığım acıyı yaşamam. bu defa kendimi kaptırmamaya çalışıyorum.
tesekkur ederım destegın ıcın.benım zaten ıkıncı denemem bu ay o yuzden cok uzulmuyorum.ama dedıgın gıbı umutla beklemek bıle cok guzel.yınede allah cok bekletmesın bızlerırabbım hepımıze en yakın zamanda nasıp etsın bu duyguyu.
kızlar bişi sorcam ilişkiden sonra yarım saat ayaklarımı dikiyorum belimin altına yastık koyuyorum ama sonra ayaga kalktıgımda acayip akıntım oluyo bu normal mi???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?