canım ben 7 aylık evliyim,ilk 2 ay çok erken diye korunduk(gerçekten düşünmüyordum o zaman:)
3. ay korunmayı bıraktık ama ne şanslı gün ne yumurtlama günü hiç takip etmedim.
öylesine bilinçsizce 1 ay daha geçirdim yani.
4 aydır çalışıyoruz ama sonuç negatif.
İnsan bebek beklediği zaman da hemen olsun istiyor.
öyle değil tabi,değilmiş yani:)
sen ne kadardır düşünüyorsun canım?
ALLAH razı olsun , teşekkür ederim canım . İnşaallah hepimiz bu ay bu sewinci yaşar we burada paylaşırız
Aslında kafam karışık biraz ; ama test yapmak da istemiyorum . En iyisi günü beklemek :44:
Senin günün ne zaman , çok war mı ?
Listede kendimi görünce bir hoş oldum
Emeğine sağlık mutluluk84
Geçmez şimdi bu 3 gün
_ebru32 , hayırlısı olsun canım . Yeni yıl yeni umutlar , durmak yok
Günaydın herkese benim adetim 13üydü olmadı bu sabah test yaptım negatif2aydır adetlerim düzensizleşti böyle düzensiz adet olup hamile olan varmıı??????
Günaydın herkese benim adetim 13üydü olmadı bu sabah test yaptım negatif2aydır adetlerim düzensizleşti böyle düzensiz adet olup hamile olan varmıı??????
selam canım..benim de adetlerim düzensizleşti son aylarda..stres,mevsim değişikliği,yorgunluk, aşırı hamile olma veya olmama isteği de düzensizleştiriyor.eğer hamile olma ihtimalin varsa testi 2-3 gün sonra tekrarla derim ben..
ben de aynı durumdayım.9 aralıkta bekliyordum hala yok, idrar testi negatif... dr.a görüneceğim herhalde..
benim de son aylarda düzensiz böyle..ama en fazla 5 gün gecikirdi...ben doğum kontrol hapı kullanıyordum 1,5 yıl kullandım.6 aydır içmiyorum,içmek de istemiyorum...evlenmeden önce de böyle düzensizdi, dr bişey yok psikolojik dedi..ne psikoloji varmış tüm bünyeye hakim :))
seni çok iyi anlıyorum, gerginlik ve stres yapıyor, olsak da rahatlasak bari..
benim de son aylarda düzensiz böyle..ama en fazla 5 gün gecikirdi...ben doğum kontrol hapı kullanıyordum 1,5 yıl kullandım.6 aydır içmiyorum,içmek de istemiyorum...evlenmeden önce de böyle düzensizdi, dr bişey yok psikolojik dedi..ne psikoloji varmış tüm bünyeye hakim :))
seni çok iyi anlıyorum, gerginlik ve stres yapıyor, olsak da rahatlasak bari..
aynen...negatifi görmek de çok kötü oluyor, bir de hala adet olamamak da kötü..bir sorun mu var da olamıyoruz diyoruz...
ama en iyisi biraz rahatlamak ve akışına bırakmak...stres yapmamaya çalışıp,başka şeylerle meşgul olmaya çalışalım..
bir de tabi adetimiz gelmezse dr.a hemen gitmemiz lazım ne olur ne olmaz diye..ama merak etme canım,bir sorun yoktur,dediğim gibi stres gerçekten tüm dengemizi bozmaya yetiyor..
fazla düşünmemeye çalış ve moralini bozma.
doktorum bi sorun yok dedi ama neden olmuyo bilmiyorum büyükihtimal senin de dediğin gibi stres.peki bişey sorcam bu düzensizlikte hamile kalmak mümkünmü bi bilgin varmı.yani adet süzensizken yumurtlama olurmu
günaydib meltem...adet duzensizligi varken de hamile kalanlar oluyor. tamamen imkansiz degil yani. ama istersen ovulasyon testi kullanarak yumurtlama gunlerini saptayabilirsin.
günaydın canım o testi 2 gün öncede duydum ama nette araştırdım çokta güvenilir değilmiş ısı ölçümü yapın falan diyolar.aslında bunlarla uğraşmak üzerine fazla düşmek istemiyorum kendiliğinden olsun diyorum.benim derdim adet olamamak hamile değilsem neden adetim böyle gecikiyo diye sinirleniyorum.Adet olsam da ona göre yumurtlama günlerimi hesaplar o günlere özen gösterrim.nasıl düzene girecek acaba? bu arada ovulasyon testini sen kullandınmı
evet biz de yeni cocuk istemeye basladik. bu ay 12. gun yapmaya basladim testi. 15. gun iki cizgi de ayni renkti.28 gunluk bir siklusta zaten 15 gun oluyor hemn hemen yumurtlama. senin nasil bir duzensizlik var? hic mi olmuyor yoksa gec ya da erken mi geliyor. bence yumurtlama testlerinin bir guvensizligi yok. 1 ayligina deneyebilirsin. zarari olan birsey degil sonucta. gebelik testi gibi cubuklari var y,ne idrarla yapiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?