selam ces, benim de idrar testim nagatif ama benim günüm baya geçti, testin yanlış çıkma ihtimali var mıdır sence dün akşam yaptım,8 gün geçmişti...
8 gun gecince idrar testinde cikmis olmasi gerekirdi bence. diger hanimlar ne dusunuyor acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam ces, benim de idrar testim nagatif ama benim günüm baya geçti, testin yanlış çıkma ihtimali var mıdır sence dün akşam yaptım,8 gün geçmişti...
Benim de var ayni sekilde bir husranim. hatta sanirim 2. martta hamile kaldim 4 haftalikken kimyasal gebelik oldugunu ogrendim, reglle dusurdum bebegimi. Sonra sanirim hazirandi. evde idrar testi yaptim ikinci cizgi silik gorundu. hemen kan testine gittim. sonuc 10 cikti. sanirim o da kimyasal gebeikti can sikintisandan cok da kurcalamadim o ay noldu diye. sonra araya baska saglik sorunlari girdi. simdi bu aydan itibaren tekrar istiyoruz bebegimiz olsun.
olur inşallah canım Allah gönlüne göre versin
olur inşallah canım Allah gönlüne göre versin
Insallah. biz hep esimle soyle diyoruz. Biz bebek yapmak icin evlenmedik ki. Birbirimizi sevdigimiz, omur boyu beraber olmak istedigimiz icin evlendik. Allahim bize de bir tane nasip ederse ne ala. ama olmazsa da oldurmanin bir yontemi yok sonucta. bana lazim olan esim. o hep yanimda olsun yeter.
320 de pes ettim
amma kaynatmışlar yaa
duaya ben de katılırım
bir de dua için bir şey söyleyeyim
zor bir dua değil ben 12 günde falan bitirmiştim ki o zaman çalışıyordum
Insallah. biz hep esimle soyle diyoruz. Biz bebek yapmak icin evlenmedik ki. Birbirimizi sevdigimiz, omur boyu beraber olmak istedigimiz icin evlendik. Allahim bize de bir tane nasip ederse ne ala. ama olmazsa da oldurmanin bir yontemi yok sonucta. bana lazim olan esim. o hep yanimda olsun yeter.
orası öyle tabi ama inşallah rabbim bizede o duyguyu tattırır başkalarına imrendirmez.evimize neşe getirecek bebişler nasip eder en kısa zamanda tüm isteyenlere versin rabbim amin
kan testi yaptır kesin çözüm olsun..benim de 12 gün geçti idrarda da kanda da negatif..
Ya kızlar bir şey sorcam size bana bir fikir verin
ocak 2 eşimin doğum günü şöyle orjinal bir sürpriz yapayım diyorum da aklıma bir şey gelmiyor
bana bi akıl verseniz
Tum sevdiginiz arkadaslarinizi eve toplasan, isten geldiginde herkes evde olsa cok mu klasik olur?
Tum sevdiginiz arkadaslarinizi eve toplasan, isten geldiginde herkes evde olsa cok mu klasik olur?
4,5 yıllık bir beraberliğiniz varsa o zamana kadar çektirdiğiniz resimleri albüm haline getirip altlarına not yazarak vermek..
Aaaa bu süperrrrrrrrr
Sağol canım bunu yapıyorum o zaman
azıcık tuzlu oluyo ama billbooard'a ilan-ı aşk da etkili olablir.. evinin yada işinin karşısında fln varsa misal..:44:
sürpriz olarak değil de hediye oalrak bi önerim olcak..herhangi bir resminizi puzzle yaptırablirsin yaptırmadysan..ben yaptırmıştım güzel oluyo.. :44: