oooooooooohhhhhhhhhh icelim guzelleselim. Bir de fal bakanini bulursak deymeyin keyfimizeeeee
fala da ben bakarim kafadan atarim biseyler tutar hepimizde ocak ayinda hamile kaliriz bu arada seytanda bizi bi güzel kandirmis olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooooooooohhhhhhhhhh icelim guzelleselim. Bir de fal bakanini bulursak deymeyin keyfimizeeeee
rüya yorumlayan var mı ?
rüya yorumlayan var mı ?
ya böyle bi yerdeymişim market gibi.2 tane kadın geliyor yeni çıkan bi rimeli tanıtıyolarmış adı da nası dandik bşey öçok komikti ama unuttum alın bunu çok guzel fln diyolar..yok almam-alırsın -almam derken bi dene diyolar.bi sürdük rimeli bu alt kirpiklerim burun hizama kadar uzadı
ya böyle bi yerdeymişim market gibi.2 tane kadın geliyor yeni çıkan bi rimeli tanıtıyolarmış adı da nası dandik bşey öçok komikti ama unuttum alın bunu çok guzel fln diyolar..yok almam-alırsın -almam derken bi dene diyolar.bi sürdük rimeli bu alt kirpiklerim burun hizama kadar uzadı
benim bildigim kadariyla kirpik görmek mal, ilim ve cocuktan dolayi sevinmeye isarettir
Birsey sorcam o zaman kahve falinda bir tepenin uzeirnde bir meymun vardi dun bende. ama boyle sanki kalemle cizilmis gibi cok belirgindi. bir anlami var mi sence gercekten anliyoresan faldan yorumlarmisin? :)
Maymun aksi insandır aslında olumsuz bir sürü özelliği olan bir insandır yani öyle demişti arkadaşım bana.Benim arkadaşım çok iyi bakar ben de ondan kapmaya çalışıyorum
uy yerum senin yoriminiii. Amin diyelim.dün negatif çıktı ya yaradan mesaj gönderdi galiba sabret diye
açılmadı mı ocak topacı
yoksa burdan mı ddevam edeceğuk
nasılsa gün saymıyoruz burdan devam edebiliriz sanırım
nası yorarsan öyle olurmuş ya ruyalar.ben de bunu bi mesaj olarak aldım ve sabretmeye karar verdim...sabır benim göbek adım zaten pek de zor olmıcak
Daha bekleyen arkadaşlarımız var Aralık sonuna kadar burdan devam edlim bence..Onları yalnız bırakmayalım gerçi benimde 5 günüm var daha ama bende hiçbir belirti olmadığı için umdum tükendi.
Bak bana da mesaj verilmişti bu ay oysaki
Rüyamda evimde üstüste uçan iki serçe gördüm
erkek evlada işaretmiş
hadi bakalım