Slm kızlar bende aranıza yeni katılanlardanım.Ben geçen ay 13ünde adet oldum bu ay olmadım ama test yapmaya korkuyorum ya negatif çıkarsaaaÇünkü ekimin 26sında adet olmam lazımdı günüm geçince heyecanlandım,benim adetim hiç şaşmazdı sonra test yaptım negatiffOn gün falan bekledim olmadı doktora gittim stres,hava değişimi vs olabilir dedi adet söktürücü verdi kasımın 13ünde oldum.Bu ayda günüm geçti acaba adet düzensizliğimi yoksa hamilemiyim bilmiyorum.Ara sıra çok hafif bi kasık ağrım oluyo tamam diyorum 2,3 saate şiddetlenir devamı gelir ama yok.8ay önce hamileydim 2,5 aylık ikizlerim karnımda öldü kürtaj oldum.O zaman adetten 2 gün önce çok sancılandım adet olacak gibi ama olmadı test yaptım pozitifti.Şunu sormak istiyorum her hamilelikte adet günün gelince sancı olurmu???Kusura bakmayın kafanızı ağrıttım uzun uzun yazdım.Çok istiyorum bebeğim olmasını bide bu adet düzensizliği çıktı,napcam bana bişeyler söyleyin yaaaaaaa
canim senin bu ay adetin ne zamandi???
adetin gectiyse bence bi test yap negatif cikarsa bi doktora görün derim...
ikizlerin icinde üzüldüm cnm gecmis olsun
burda ögrendiyim kadariyla bazilarinda adet sancisi oluyor bazilarinda hic bir belirti olmadan hamile olanlar var canim...
yani her hamilelikte olmuyor bence, değisiyor