bu arada ben test yapmamak için kafam dağılsın diye örgü başladım
bu sefer beni kimse tutamaz dermisim.... cok azimliyim cok caliscam
inşallah pozitif çıkar arkadaşım! dualarım sizinle...
heyt be kim tutar seni canım çalış tabiki
vakitiniz varsa bebek hırkaları fln örün birimiz olmassa birimiz giydiririz
hayırlısı be canım..yaklaşık yarım saattir eşim doktora gidelim diye tutturdu..hamilesin galiba sen diyor..ben gamsız kocam ahh ahhyarın bekliyim de dedim giderim..perşembeye bağladık gelmesse adetim..
slm canim nasilsin sen gun sayiyordun var hayirli bir haberin bizlere cnm benimde gunum bugun ama henuz bisey yok belirtide yok sanki vucudum kilitlendiiyiyim canım nasıl olayım gün sayıyorum
aman göğsüm battı aman kasığım ağrıdı ay kirpiğim karıştı diyerek yuvarlanıp gidiyoruz işte
sen nasılsın
Kızlar merhaba... ben aranıza yeni katıldım ve 2 yıldır çift çizgiyi görmek istiyorum. Dr gittim herhangi bir problem yok dedi önümüzdeki ay rahim filmi çekecek. Sizden ricam aranızda ovülasyon testi kullanan var mı? varsa hangi gün kullanmaya başlamalıyım? ve ne zaman yumurtlama dönemim bunu nasıl anlarım? bu konularda bana yardımcı olursanız sevinirim... şimdiden teşekkürler....
selam kızlar,benim dün adet olmam gerekiyordu ama hiçbir belirti yok.henüz test yapmadım hüsrana uğramamak için.şimdi ne yapayım?beklemeli miyim yoksa test mi yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?