- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
başka belirtin var mı canım peki?hakkında hayırlısı olsun....
evet göğüslerim balon oldu:) ağrıyo koltuk altımdan bi acı arada kasıklarımda ani batmalar vardı bugunde bel ağrısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başka belirtin var mı canım peki?hakkında hayırlısı olsun....
evet göğüslerim balon oldu:) ağrıyo koltuk altımdan bi acı arada kasıklarımda ani batmalar vardı bugunde bel ağrısı
canım ya bende seni merak etmiştim bugün üzülme yaaa hakkında hayırlısı böyleymiş canımayrıca ben o sözlerini canın sıkıldığı için dediğini biliyorum kıyamam sana ama yola devam biliyorsun sloganımız
iyi hadı bakalım canım inşallah hamilesindir...
hayra yooor:)) belki o duygusallık hamilelik belirtisi???ben dizi mizi hak getire,haber izleyemiyorum!kızlar ya patlamaya hazır bomba gibiyim ben ya flmide izleyince iyice gerildim eşimi bile boğasım geldi yaaa bu erkekler var yaaaa...yarın regl olcam galiba bu sinirim hayra alamet değilhayırlısı artık...
QUOTE=sahgull;16638894]evet göğüslerim balon oldu:) ağrıyo koltuk altımdan bi acı arada kasıklarımda ani batmalar vardı bugunde bel ağrısı
ebru cnm hepımız aynı seylerı yasıyoruz ınankı..Ama oyle dusunme belkı sabrımızı sınıyordur rabbım sımdı yenı oldugu ıcın bole dusunmen cok normal bende ılk reglı bıtene kadar bole oluyorum sonra yenı umıtler baslamıs bıle oluyo
öyle canim pes etmek yok o kirmizilari görünce bayaa bi üzüldüm ama yapcak bisey yok yola devam : )))
slm kızlar ben geldim
öyle canim pes etmek yok o kirmizilari görünce bayaa bi üzüldüm ama yapcak bisey yok yola devam : )))
hastamı oldun hayırlısı ya demekkı ocak ayı daha hayırlı senın ıcınn uzulme sakın
slm kizlar nasilsiniz
bi gidiyorum bakiyorum yine 3-4 sayfa kaynatmissiniz
evettt işte budur bakalım canım yarın ben ne olacağım inan varya wcye bile gidip bakmıyorum acaba oldu mu diye bu 5. ayımız ilk zamanlar bir heves bir merak şimdi okadar kalmadı ama test yapmamak için kendimi zor tuttum bugün...deeceden mi bulaştı ne test yapmamak
evet canim maalesef.... ama beni sevindiren ben bu ay 2. kez yumurtlicam
hoş geldiiin!
kız nasıl oluyor o ikinci yumurtlama ya ben ne kadannnn cahilim böyleeeeee